bila je to skoro pa urbana legenda...ne sasvim jer znalo se da postoji...ali vidio ga nisam - pred koju godinu i vizualizacija je dijelom riješena ali titla niotkud - stanoviti prodavači nudili su dvd-ove s titlom engleskim ali preskupo i srećom nisu slali u hrvatsku - srećom jer ne bih odolio - sada postoje i jeftiniji ponuđaći ali postoji i ovo: http://www.filmannex.com/movie/sherlock-holmes-and-dr-watson-bloody-signature/19481 ako vas je volja bacite oko
Rusi su inace napravili i najvjerniju ekranizaciju Ten Little Indians od Agathe Christie. Jedina ekranizacija koja koristi originalni kraj iz knjige, jedina sa svim likovima, i jedina koja nije mijenjala imena likova.
gledao sam ja te ruske verzije, od tih Sherlock filmova (kojih je ja mislim snimljeno 4) ja sam pogledao "Baskervilskog psa". onaj Vasilij Livanov je odličan.
Rusi su inace napravili i najvjerniju ekranizaciju Ten Little Indians od Agathe Christie. Jedina ekranizacija koja koristi originalni kraj iz knjige, jedina sa svim likovima, i jedina koja nije mijenjala imena likova.
E to! Gledao sam tu verziju kao klinac i ostavila je snažan dojam na mene, znam da sam par dana bio dobrano ustrašen:) Rusi su to fantastično napravili, baš onako kako treba, mračno i jezovito... Općenito mi je to najbolja knjiga A.Christie.
Pokušao sam naći ne netu neku verziju sa prijevodom i nisam uspio, našao sam neke isječke na youtubeu i moram priznati da me jedino malo zasmetalo što ipak pričaju na ruskom, kao klincu tome nisam pridavao pažnju...
Ako netko ima kakvu verziju da valja bio bih jako zahvalan!
Jesu li ovo sve epizode? 01. Знакомство 02. Кровавая надпись 03. Король шантажа 04. Смертельная схватка 05. Охота на тигра 06-07. Собака Баскервилей 08-09. Сокровища Агры 10-11. Двадцатый век начинается
Trebale bi biti ukoliko je serijal režirao samo Igor Maslennikov.