Zdravo,pitao sam se da li u Srbiji ili u Hrvatskoj postoji neki dogadjaj slican danu besplatnog stripa,posto imam 13 godina oko 50 stripova i svaki besplatni strip mi znaci.Hvala na odgovorima
Nisam ja sam na intetnetu preko telefona a na telefonu mozes da imas samo jednu karticu to jest ne mozes da ides na linkove ali cu mozda sutra biti na kompu i pogledacu tada.
Ja sam ovaj telefon kupio pre nego sto sam poceo da skupljam stripove a nezelim da se svadjam sa daleko iskusnijim ljudima.Prosto mi je glupo da platis strip ako mozes besplatno da ga dobijes. Uz to ja nemam platu kao vi(a voleo bi da imam ) :(
Ja sam ovaj telefon kupio pre nego sto sam poceo da skupljam stripove a nezelim da se svadjam sa daleko iskusnijim ljudima.Prosto mi je glupo da platis strip ako mozes besplatno da ga dobijes. Uz to ja nemam platu kao vi(a voleo bi da imam ) :(
Ovo svi strip izdavaci, strip crtaci i strip scenaristi sirom svijeta obozavaju da cuju, mislim da si im ti trenutno naj omiljenija "musterija".
I ne brini, nisi jedini ovdje koji nema platu, ima gomila forumasa koji je nemaju, iako su stariji od tebe.
Ko je rekao da ja ne znam sta citam?!Mrzim tako kad neko lupi i ostane ziv.Ja citam Zagora , nije da sada ne kupujem stripove i trazim da mi neko pokloni.Samo mi izgleda zanimljivo ta manifestacija. Drugo kao sto je rekao tinton nov sam ,takodje sam mlad,to znate i nije fora da me zezate.Prihvatam izvinjenje Acestroke.