forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DAN BESPLATNOG STRIPA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 23/09/2013 : 17:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Mali od palube je reinkarniran!

Mali od palube je bio doktor znanosti i imao je mnogo sofisticiraniji način verbalnog izražavanja... Bit će da su ovo njegovi mladi padawani...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 23/09/2013 : 17:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:
Originally posted by Opti

Mali od palube je reinkarniran!

Mali od palube je bio doktor znanosti i imao je mnogo sofisticiraniji način verbalnog izražavanja... Bit će da su ovo njegovi mladi padawani...

Ispričajte mi legendu o tom majstoru

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 23/09/2013 : 18:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Nažalost, većina tema gdje je on običavao pisati sada ne da su arhivirane nego čak i izbrisane, ali ugl. bio je to jedan veseljak sa smajlićem na avataru (kasnije ga je promijenio u nekog tipa koji se dere ispred crvene pozadine), volio je život i život je volio njega, jedne je noći otišao na Veliku Palublju Goru i vratio se obasjan mudrošću, te otvorio ovu Temu:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31448&SearchTerms=mali,od,palube

I to je uglavnom to.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/09/2013 : 19:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor i Ogi

Zdravo,pitao sam se da li u Srbiji ili u
Hrvatskoj postoji neki dogadjaj slican danu besplatnog
stripa,posto imam 13 godina oko 50 stripova i svaki besplatni
strip mi znaci.Hvala na odgovorima

Dobar prvi korak, a to je da si zainteresiran za strip. Kasnije ces valjda odvojiti i od dzeparca nesto za njega.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 23/09/2013 : 19:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
prošle godine čini mi se besplatni strip akcija bila je na cršu. prijatelj tražio za mene neke opasne naslove (petersonov mouse guard, spiderman, star wars, lady death...još imam spisak mjkmu), al na kraju ćorak
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 23/09/2013 : 20:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Imam ja nekih 40 evra koje bih zeleo da potrosim na stripove ali cale mi neda.Kaze
glupo je dati 40 na stripove,ali ujaku se svidja to sto radima pa sam mu dao 10 evra da
mi za te pare kupi stripove.Valjda cu progurati i ovih 30...:D

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 23/09/2013 : 20:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
svaka cast za malog,da si blize ja bih ti poklonio bar 10 stripova

Nemam potpis...
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 23/09/2013 : 21:04:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Steta.....:( bas bi mi znacilo za moju mini -mini-kolekciju!

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/09/2013 : 21:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
@Zagor i Ogi
Pogledaj malo u knjižnicama. Obićno u malo većim mjestima imaju i stripove u knjižnicama. Pogledaj, pitaj, ne može škodit.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/09/2013 : 23:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam ja nekih 40 evra koje bih zeleo da potrosim na stripove ali cale mi neda.Kaze
glupo je dati 40 na stripove,ali ujaku se svidja to sto radima pa sam mu dao 10 evra da
mi za te pare kupi stripove.Valjda cu progurati i ovih 30...:D

Ćale je u pravu. Ni ne trebaš dati sve novce što imaš za stripove. Ali 10 eura od 40 je sasvim ok. Također, imaš aukcije pa prodaj stripove koji ti ne trebaju i tako skupi za neke koji su ti važniji za kolekciju. Inače je otpor roditelja koji nisu u fazonu sasvim prirodna stvar. Misle da bacaš novac i da ćeš postati bitanga. Istina je naravno sasvim suprotna. Stripovi će te naučiti puno toga (raspolagati novcem ili boljem izražavanju npr.), a svakako će ti oplemeniti duh. Propaliteti su na kraju češće ispali oni kojima roditelji nisu davali novac za stripove (na žalost).
Ideja za besplatne stripove je ok, ali tu nećeš dobiti ništa valjano. Dobre stvari koštaju. Ogrebi se za praznik, rođendan i slično pa nagovori roditelje da ti kupe poneki strip. Napravi prioritete. Dakle, ne kupuj svako sranje već odredi šta ti je najbolje pa to kupuj. Ako voliš čitati Zagora, edicija Odabrane priče ti je vrlo ekonomična. Za nekih 25-30 kn. dobiješ debeo strip sa cjelokupnom pričom bez da čekaš nastavak. I ne izlaze previše često pa ti neće previše opteretiti budžet.
Ako škola bude organizirala put na Sajam knjige u Beogradu u 10. mjesecu, ubaci se. A ako vide da ideš, možda nešto kapne za obrazovanje i sa strane. Ti naravno zanemari knjige i sve potroši na stripove.
Ugnjavi roditelje da ti kupe Planeta Hulk za Novu Godinu. Strip je stvarno zabavan i odličan za sve uzraste. Čak i ako ti se ne svidi (a vjerujem da hoće), možeš ga prodati na aukcijama i opet imaš za druge stripove. I tako...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 23/09/2013 23:16:46
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 24/09/2013 : 22:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Za Odabrane price si u pravu,ja svupljam Zagora regularca i Zagora Odabrane
price.Prvo sam mislio da sakupim Veseli cetvrtak pa onda zs i lms iz prostog razloga:jos sam mali
za ozbiljno kolekcionarstvo.Odabranih prica imam 8 ali uskoro kupujem jos dva broja.
Ozbiljno cu razmisliti za planeta Hulka,ali mi reci gde mogu da ga uzmem u striparnici ili na internetu,a ako treba na intetnetu postuj
mi link za aukciju.Hvala!!!

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 25/09/2013 : 02:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Mene interesuje imaju li Zagor i Ogi i rahazlam istu krv u venama... jesu li rodjaci, braca, ili mozda... otac i sin???

rahazlam nikad cuo za dan besplatnog stripa niti me zanima nevjerujem da bi neko dijelio nesto besplatno da valja
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/09/2013 : 02:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Mene interesuje imaju li Zagor i Ogi i rahazlam istu krv u venama... jesu li rodjaci, braca, ili mozda... otac i sin???

rahazlam nikad cuo za dan besplatnog stripa niti me zanima nevjerujem da bi neko dijelio nesto besplatno da valja

Moguce je da je rahazlam ovog puta u pravu

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/09/2013 : 09:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Moguce je da je rahazlam ovog puta u pravu

Pa daju se besplatno specijalna izdanja napravljena samo za taj dogadaj da se promovira strip kao oblik umjetnosti, a i izdanja izdavaca. Znaci Rahazlam nije u pravu. Ponovo!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/09/2013 : 09:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

price.Prvo sam mislio da sakupim Veseli cetvrtak pa onda zs i lms iz prostog razloga:jos sam mali
za ozbiljno kolekcionarstvo.Odabranih prica imam 8 ali uskoro kupujem jos dva broja.
Ozbiljno cu razmisliti za planeta Hulka,ali mi reci gde mogu da ga uzmem u striparnici ili na internetu,a ako treba na intetnetu postuj

ZS i LMS su uglavnom bacanje novca.
Hulka možeš nabaviti u striparnici Darkwood u Beogradu, a šalju valjda i poštom:
http://www.darkwood.co.rs/

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 25/09/2013 09:17:45
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/09/2013 : 09:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

ZS i LMS su uglavnom bacanje novca.

Svaka cast Obi, pokraj zivih VC i Ludensa, klincu od 13 godina to bi bio vrhunac gluposti. Zamislite koji bi to bio apsurd da neki klinac godinama skuplja novac da kupi ZS 13, za nekoliko stotina eura, a roden je npr. tek u 90-ima. A kompletnu, neosakacenu pricu moze nabaviti za 2-3 eura. (Osim ako na to ne gleda na kao investicuju )

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 25/09/2013 : 09:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Ove subote idem u Darkwood

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/09/2013 : 09:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo polako, neka plemena dižu pobunu, probaj se probiti do Zagorove kućice.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/09/2013 : 09:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nagrebusio si s nama starim stripoholicarima. Vec smo te zarazili!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 25/09/2013 : 10:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Nagrebusio si s nama starim stripoholicarima. Vec smo te zarazili!

Nema veze ionako sam hteo da postanem kao vi.Vecina od vas su mi po kolekcijama idoli.

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 25/09/2013 : 11:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Imal` neko da prodaje OP po povoljnoj ceni?

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 25/09/2013 : 12:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Niko???

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 26/09/2013 : 23:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Ajde bar da doguramo do 50 recenzija plz

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000