Ovako je Max Bertolini pozdravio posetioce Južnog Darkwooda i čitaoce Arkone!
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Dobra je naslovnica! To je sigurno motiv laurine smrti, a?
Misliš, dobro je za naslovnicu?
Očigledno je taj motiv, ja sam ga samo zamolio da uradi nešto za J. Darkwood i Arkonu, i ne mogu da se zalim.
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Biće promo perioda, plus cena će biti niža ukoliko se naručuje direktno od izdavača- u tom slučaju mislim da će biti između 900 i 1000.
u zs je rucno unosen tekst...u italiji se i danas rucno unosi tekst..ali kada se govori o zs fontu misli se da je font tog tipa da lici na one stare rucno onosene reci...