Uopste mi ne ulazi u glavu zasto su na SBE sajtu krearali ove 3D slike svojih stripova, a pogotovo ove pogresne hrbate, koji niti pokazuju korektan font, niti boju slova (u realnosti su plava, i veca). Zar im je bilo bas toliko tesko uradit sve to pravilno?
Mora da imaju neke iz Ludensa zaposlene u svojoj tvrtki.
... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
jos jedno dve godine do spajanja sa VC, cekaju nas sve valjda fine epizode, koje je VC preksocio jer je 'teo da krene od 501 . posle nek Ludnes skoci na 620 , i sve ce ici kako treba
covece, Tex se prati na tri fronta, al nega ga nek gura
Uopste mi ne ulazi u glavu zasto su na SBE sajtu krearali ove 3D slike svojih stripova, a pogotovo ove pogresne hrbate, koji niti pokazuju korektan font, niti boju slova (u realnosti su plava, i veca). Zar im je bilo bas toliko tesko uradit sve to pravilno?
Mora da imaju neke iz Ludensa zaposlene u svojoj tvrtki.
Odlično izgleda, nema potrebe da pljuješ po svemu i svačemu.
Nikakva skakanja ni preskakanja! Kakve su to gluposti? To kao da su Njemci preskakali Asterix brojeve koje su vec Austrijanci preveli.
Pa neće valjda objavljivati brojeve koje je VČ već objavio, i ovako je Tex na aparatima, a ponavljanje VČ brojeva bi ih isključilo.
Da! I mislim glupo je da se dupliraju te epizode koje je lako nabaviti. Ni jedan VCov broj nije rasprodat. Ja bih voleo sto pre da vidim ove nove epizode od Buffalo soldiersa pa nadalje ali u kiosk varijanti. Stvarno steta sto nemam para za Libellusova tehnicki savrsena izdanja ali tako je kako je. Zato VC i Ludens u napad!
Ja imam samo prvih pet brojeva od Tex VC. Kad sam vidio da ce se u skorije vrijeme sudariti,prestao sam kupovati Tex VC. Al zato kupujem sve ostalo.Mr.No,Lilit,Julia,Cassidy itd. . Ne znam,citajuci neke komentare,onda bi bilo najbolje da se napravi par i nepar. Ludens parni broj a VC neparni. Moze i obrnuto. A Maxi,Specijali,Giganti da se na ostale Republike razdjele.
Ti da, ali većina nije prestala. A obzirom kakve su epizode izašle u VČ, bolje bi im bilo da preskoče, sve ostalo je samoubistvo.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.