Northern Exposure... Janine Turner... jednostavno prekrasna... i žena koja uopće ne stari. : )
Sasvim se slažem, u ono sam doba bio zaljubljen u nju i maštao o tome da upoznam neku sličnu slobodoumnu i pustolovnu curu. Komad je i u Cliffhangeru, odlično se drži, ali i nije baš da joj se godine nimalo ne vide. Ovdje je s kćeri:
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Johnny, baš si me pogodio sa ovom serijom. Već duže vrijeme razmišljam da bi je ponovno počeo gledat. Gledao sam nešto malo kao klinac i dopala mi se ta atmosfera malog gradića Aljaske. Ionako paše sad u jesensko i zimsko vrijeme. Janine je razlog više... : )
Kad sam bio jako mali ovo je bilo strašno popularno... pa sam i ja pjevušio... Teško je povjerovati da se njih dvojica na snimanju nikako nisu podnosila. Barem tako Vujisić tvrdi u knjizi.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Opet nije igrana serija, ali jest serijal samo takav. Koje je to uzbuđenje bilo kad bi počinjalo, o guštu da i ne govorim. Radoslav Dodig, Robert Pauletić, Mirko Miočić... legende...