forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2013 : 13:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Nama triba kompletna propast i katarza.

Hmm, ovo mi malo prejezivo zvuči; dovoljno je da Mamić samo odjebe

A Mamić će odjebat kad?
Dok god ne riknemo, vrtit će se neka lova.
Dok se vrti lova, tu je Mamić.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 16/10/2013 : 13:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A Mamić će odjebat kad?

Srčni-moždani udar, kad Jovanoviću narastu muda, zaključak da već ima dovoljno love za mirnu starost,... U nadi je spas

Go kneel and weep
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/10/2013 : 13:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Moj prijedlog,na moj prijedlog,moj predlog

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2013 : 13:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A Mamić će odjebat kad?

Srčni-moždani udar, kad Jovanoviću narastu muda, zaključak da već ima dovoljno love za mirnu starost,... U nadi je spas

Za nadu kažu i da je kurva
Jovanović

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/10/2013 : 13:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Eto, Niko :D

:D
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2013 : 13:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Pošto Žuti ne more, ja bi volia Ivkovića.
Druga opcija je Cico (ali da se kani kokte).

Trljam ruke.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 16/10/2013 : 13:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
ipak niko :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2013 : 13:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ja san za Vjerana Simunića ili Stanka Mršića.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2013 : 13:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

ipak niko :)

Nažalost i Niko je dio bagre.
Doduše, nakon spotova za HDZ i onog famoznog "i moj brat Robert takođe" mi je jasno da se ne radi o nikakvom mesiji.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2013 : 13:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by split85

quote:
Znaš li zašto se zove Maloču?
Odnosno znaš li ko je Maločin menađer?

Da, da poštenu utakmicu za Hajduk nije odigra već više od sezone.

Milović je za njega avion.

Fascinantno, ali dvi sezone igra praktički bez greške.
Je limitiran, ali ja baš takvima više virujen jer ne kompliciraju.
Ili prvom do sebe, aut ili priko centra. Amen.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 16/10/2013 : 13:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ipak Niko.
Vidjet ćemo,bar nije bahat kao IŠ.
Sigurno neće kritizirati igrače pojedinačno imenom i prezimenom nakon svake loše utakmice.
Koliko sluša Mamića ili ne,brzo će se vidjeti.Na slučaju Halilovića,Sammira i još nekih Mamićevih igrača.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2013 : 13:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doduše, nakon spotova za HDZ i onog famoznog "i moj brat Robert takođe" mi je jasno da se ne radi o nikakvom mesiji.

Meni su tu više u očima pali Pavić, Balić i Metličić jer san mislia da nisu toliki cokovi.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/10/2013 : 13:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/10/2013 : 13:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Na wikipediji, i engleskoj i hrvatskoj, su već stavili pod biografiju Nike Kovača da vodi repku. Al su brzi!
Osobno, problem mi je što Kovač nema iskustva. Štimac sa klupe Cibalije i Zagreba na klupu reprezentacije, a Niko sa klupe mladih na Štimcevo mjesto.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/10/2013 : 13:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Ova mi je jača, friška:

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2013 : 13:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Meni su tu više u očima pali Pavić, Balić i Metličić jer san mislia da nisu toliki cokovi.

Ima i tu istine.
Gastarbajtere još i razumin jer najčešće nemaju pojma kako se ovde živi.
Ove koje žive tu, i takve stvari rade i pričaju triba osudit za veleizdaju.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 16/10/2013 : 14:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ima i tu istine.

Pa sad ne bi nitko naravno ali u doba kada su se snimali ti spotovi,velika većina ljudi nije imala ništa protiv svega toga.
Čak su se i neki veliki ljevičari zaklinjali u Don Ivu i njegovu velebnost....napamet mi pada Miljenko Jergović i slična bratija.
Dok se dijeli svima si dobar

E sad čisto sa nogometne strane odnosno trenerske.
Rekao je jednom Greg Popovich da je upoznao jako mnogo mladih trenera koji su imali jasnu viziju igre ali da tu viziju nisu znali prenijeti na igrače i objasniti im što žele.Tu je glavna razlika između profesionalaca i amatera.

Čitao sam jednom intervju sa Kovačem,ima možda 2 godine....nije pričao općenito,nego je baš procijenio neke slabosti u igri i kretanja modernog nogometa.
Sad je najveće pitanje,zna li svoje ideje prenijeti na igrače.
Po svojoj prirodi je lider i tu neće biti problema,dakle slušat će ga jako dobro.
Otvorena pitanja su samo taktičke prirode.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/10/2013 : 14:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Kad god vi mene razjebete, ja dodam gas malo više i novi izbornik hrvatske reprezentacije je Niko Kovač!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/10/2013 : 14:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:

quote:

quote:

Ima i tu istine.

Pa sad ne bi nitko naravno ali u doba kada su se snimali ti spotovi,velika većina ljudi nije imala ništa protiv svega toga.
Čak su se i neki veliki ljevičari zaklinjali u Don Ivu i njegovu velebnost....napamet mi pada Miljenko Jergović i slična bratija.
Dok se dijeli svima si dobar

E sad čisto sa nogometne strane odnosno trenerske.
Rekao je jednom Greg Popovich da je upoznao jako mnogo mladih trenera koji su imali jasnu viziju igre ali da tu viziju nisu znali prenijeti na igrače i objasniti im što žele.Tu je glavna razlika između profesionalaca i amatera.

Čitao sam jednom intervju sa Kovačem,ima možda 2 godine....nije pričao općenito,nego je baš procijenio neke slabosti u igri i kretanja modernog nogometa.
Sad je najveće pitanje,zna li svoje ideje prenijeti na igrače.
Po svojoj prirodi je lider i tu neće biti problema,dakle slušat će ga jako dobro.
Otvorena pitanja su samo taktičke prirode.

Ne bi reka da velika većina ljudi nije imala ništa protiv toga, al ne bi o tome
I Štico je po prirodi lider. U krajnju ruku u Derby Countiju je i dobija nadimak "boss" pa se nije baš pokaza.
Šta se tiče trenerskog posla, ne sumnjan da je Niko za ovoga bog i batina. Ne zato šta je Niko genije, nego zato šta je Štimac katastrofa.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 16/10/2013 14:26:31
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/10/2013 : 14:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Kad god vi mene razjebete, ja dodam gas malo više i novi izbornik hrvatske reprezentacije je Niko Kovač!

Nekako sam sadomazohistički htio da Štimac ostane jer stvarno mislim da ćemo se kvalificirat, neovisno o treneru. Bila bi fora, iako bi se time potvrdila ŠMŠ mafija.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/10/2013 : 14:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima što će sada Štimac, pjevati Mare i Kate po birtijama?

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/10/2013 : 14:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
vratit će ga za sukomentatora

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/10/2013 : 14:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Nadam se da nisu tako ludi u HRT-u. I da onda još pljuje po budućim izbornicima, to bi bilo pokvareno i licemjerno.

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 16/10/2013 : 14:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hmm, ovo mi malo prejezivo zvuči; dovoljno je da Mamić samo odjebei

A Mamić će odjebat kad?

Za nadu kažu i da je kurva

Ali to je jedino što nama neutjecajnim navijačima preostaje. Nadam se da je to sa Štimcevim otkazom istina, a što se Nike tiče, čovjek je jučer proslavio cetrdeset i drugi rođendan, di ćeš ljepši poklon od izborničke klupe

Go kneel and weep
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/10/2013 : 14:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

ja bih bas volio
da vidim sto ce reci za buduceg izbornika
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page