Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/10/2013 : 13:18:35
|
quote: Originally posted by drogsy
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nama triba kompletna propast i katarza.
Hmm, ovo mi malo prejezivo zvuči; dovoljno je da Mamić samo odjebe
A Mamić će odjebat kad? Dok god ne riknemo, vrtit će se neka lova. Dok se vrti lova, tu je Mamić. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 16/10/2013 : 13:23:27
|
A Mamić će odjebat kad?
Srčni-moždani udar, kad Jovanoviću narastu muda, zaključak da već ima dovoljno love za mirnu starost,... U nadi je spas |
Go kneel and weep
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/10/2013 : 13:31:32
|
A Mamić će odjebat kad?
Srčni-moždani udar, kad Jovanoviću narastu muda, zaključak da već ima dovoljno love za mirnu starost,... U nadi je spas
Za nadu kažu i da je kurva Jovanović       |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/10/2013 : 13:46:06
|
quote: Originally posted by maddox031
ipak niko :)
Nažalost i Niko je dio bagre. Doduše, nakon spotova za HDZ i onog famoznog "i moj brat Robert takođe" mi je jasno da se ne radi o nikakvom mesiji. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/10/2013 : 13:47:19
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by NESVRSTANI Znaš li zašto se zove Maloču? Odnosno znaš li ko je Maločin menađer?
Da, da poštenu utakmicu za Hajduk nije odigra već više od sezone.
Milović je za njega avion.
Fascinantno, ali dvi sezone igra praktički bez greške. Je limitiran, ali ja baš takvima više virujen jer ne kompliciraju. Ili prvom do sebe, aut ili priko centra. Amen. |
Trljam ruke. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 16/10/2013 : 13:47:34
|
Ipak Niko. Vidjet ćemo,bar nije bahat kao IŠ. Sigurno neće kritizirati igrače pojedinačno imenom i prezimenom nakon svake loše utakmice. Koliko sluša Mamića ili ne,brzo će se vidjeti.Na slučaju Halilovića,Sammira i još nekih Mamićevih igrača. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/10/2013 : 13:49:41
|
Doduše, nakon spotova za HDZ i onog famoznog "i moj brat Robert takođe" mi je jasno da se ne radi o nikakvom mesiji.
Meni su tu više u očima pali Pavić, Balić i Metličić jer san mislia da nisu toliki cokovi. |
Trljam ruke. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 16/10/2013 : 13:57:44
|
Na wikipediji, i engleskoj i hrvatskoj, su već stavili pod biografiju Nike Kovača da vodi repku. Al su brzi! Osobno, problem mi je što Kovač nema iskustva. Štimac sa klupe Cibalije i Zagreba na klupu reprezentacije, a Niko sa klupe mladih na Štimcevo mjesto. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/10/2013 : 13:59:16
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Doduše, nakon spotova za HDZ i onog famoznog "i moj brat Robert takođe" mi je jasno da se ne radi o nikakvom mesiji.
Meni su tu više u očima pali Pavić, Balić i Metličić jer san mislia da nisu toliki cokovi.
Ima i tu istine. Gastarbajtere još i razumin jer najčešće nemaju pojma kako se ovde živi. Ove koje žive tu, i takve stvari rade i pričaju triba osudit za veleizdaju. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 16/10/2013 : 14:06:34
|
Meni su tu više u očima pali Pavić, Balić i Metličić jer san mislia da nisu toliki cokovi.
Ima i tu istine. Gastarbajtere još i razumin jer najčešće nemaju pojma kako se ovde živi. Ove koje žive tu, i takve stvari rade i pričaju triba osudit za veleizdaju.
Pa sad ne bi nitko naravno ali u doba kada su se snimali ti spotovi,velika većina ljudi nije imala ništa protiv svega toga. Čak su se i neki veliki ljevičari zaklinjali u Don Ivu i njegovu velebnost....napamet mi pada Miljenko Jergović i slična bratija. Dok se dijeli svima si dobar 
E sad čisto sa nogometne strane odnosno trenerske. Rekao je jednom Greg Popovich da je upoznao jako mnogo mladih trenera koji su imali jasnu viziju igre ali da tu viziju nisu znali prenijeti na igrače i objasniti im što žele.Tu je glavna razlika između profesionalaca i amatera.
Čitao sam jednom intervju sa Kovačem,ima možda 2 godine....nije pričao općenito,nego je baš procijenio neke slabosti u igri i kretanja modernog nogometa. Sad je najveće pitanje,zna li svoje ideje prenijeti na igrače. Po svojoj prirodi je lider i tu neće biti problema,dakle slušat će ga jako dobro. Otvorena pitanja su samo taktičke prirode.
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/10/2013 : 14:25:11
|
quote: Originally posted by Leonid
Ima i tu istine. Gastarbajtere još i razumin jer najčešće nemaju pojma kako se ovde živi. Ove koje žive tu, i takve stvari rade i pričaju triba osudit za veleizdaju.
Pa sad ne bi nitko naravno ali u doba kada su se snimali ti spotovi,velika većina ljudi nije imala ništa protiv svega toga. Čak su se i neki veliki ljevičari zaklinjali u Don Ivu i njegovu velebnost....napamet mi pada Miljenko Jergović i slična bratija. Dok se dijeli svima si dobar 
E sad čisto sa nogometne strane odnosno trenerske. Rekao je jednom Greg Popovich da je upoznao jako mnogo mladih trenera koji su imali jasnu viziju igre ali da tu viziju nisu znali prenijeti na igrače i objasniti im što žele.Tu je glavna razlika između profesionalaca i amatera.
Čitao sam jednom intervju sa Kovačem,ima možda 2 godine....nije pričao općenito,nego je baš procijenio neke slabosti u igri i kretanja modernog nogometa. Sad je najveće pitanje,zna li svoje ideje prenijeti na igrače. Po svojoj prirodi je lider i tu neće biti problema,dakle slušat će ga jako dobro. Otvorena pitanja su samo taktičke prirode.
Ne bi reka da velika većina ljudi nije imala ništa protiv toga, al ne bi o tome I Štico je po prirodi lider. U krajnju ruku u Derby Countiju je i dobija nadimak "boss" pa se nije baš pokaza. Šta se tiče trenerskog posla, ne sumnjan da je Niko za ovoga bog i batina. Ne zato šta je Niko genije, nego zato šta je Štimac katastrofa. |
Edited by - NESVRSTANI on 16/10/2013 14:26:31 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 16/10/2013 : 14:25:30
|
quote: Originally posted by Zagor12
Kad god vi mene razjebete, ja dodam gas malo više i novi izbornik hrvatske reprezentacije je Niko Kovač !

Nekako sam sadomazohistički htio da Štimac ostane jer stvarno mislim da ćemo se kvalificirat, neovisno o treneru. Bila bi fora, iako bi se time potvrdila ŠMŠ mafija. |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33539 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/10/2013 : 14:37:23
|
vratit će ga za sukomentatora  |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 16/10/2013 : 14:41:32
|
quote: Originally posted by tex2
vratit će ga za sukomentatora 
Nadam se da nisu tako ludi u HRT-u. I da onda još pljuje po budućim izbornicima, to bi bilo pokvareno i licemjerno. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 16/10/2013 : 14:44:32
|
Hmm, ovo mi malo prejezivo zvuči; dovoljno je da Mamić samo odjebe i
A Mamić će odjebat kad?
Srčni-moždani udar, kad Jovanoviću narastu muda, zaključak da već ima dovoljno love za mirnu starost,... U nadi je spas
Za nadu kažu i da je kurva
Ali to je jedino što nama neutjecajnim navijačima preostaje. Nadam se da je to sa Štimcevim otkazom istina, a što se Nike tiče, čovjek je jučer proslavio cetrdeset i drugi rođendan, di ćeš ljepši poklon od izborničke klupe  |
Go kneel and weep
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/10/2013 : 14:46:28
|