Author |
Topic  |
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/10/2013 : 21:06:20
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by tinton
ili Stanka Mršića.
Ako nam je dosadilo biti u prvih 100 na fifinoj ljestvici, onda moze! Nadam se da se salis.

Ajde, dobro onda. Oprosti što nisam odmah shvatio da je riječ o sarkazmu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/10/2013 : 21:48:48
|
ma kao da je on podržavao HDZ, to je smijesno oni platili i on snimio reklamu
kao da se Brad Pitt brine o parfemu za koji se slika |
 |
|
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 17/10/2013 : 00:02:09
|
Pa naravno da se ne srami, ti i takvi sportaši baš i nemaju moral. Njima je uvik bilo najvažnije da se ulizuju lopovima, pa da ne moraju plačat porez i (ili) dobiju bilo koje olakšice. Pa to su radili gotovo svi (ne samo B.Orešar) kod beogradskog generala (predsednika FK Partizana). A sićamo se da je predvodija ekipu koja je odbijala igrat u Splitu (reprezentacija), jer se ovdje ne osječa ugodno!?! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 17/10/2013 : 02:06:49
|
Dobro, ajd' nemojte o politici. Nego, čist onak' laičko pitanje - jel' mi nemamo nekog trenera koji je, ne znam, deset godina ternirao klubove, po mogućnosti vani? Mislim, Štimac nije trenirao niš, Kovač još manje. Još bi na kraju i Ćiro bil najbolji, makar za ove dve tekme kaj dolaze... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 17/10/2013 : 09:41:07
|
quote: Originally posted by mladjo
Dobro, ajd' nemojte o politici. Nego, čist onak' laičko pitanje - jel' mi nemamo nekog trenera koji je, ne znam, deset godina ternirao klubove, po mogućnosti vani? Mislim, Štimac nije trenirao niš, Kovač još manje. Još bi na kraju i Ćiro bil najbolji, makar za ove dve tekme kaj dolaze...
Nijedan ozbiljan trener koji ima klupski posao ne bi preuzeo ovako teško breme za mizernu plaću. Uostalom nemamo mi trenera u inozemstvu osim dvojice koji su već bili zajedno na kormilu Vatrenih,Bilić i Prosinečki su prva generacija koja radi u ozbiljnim klubovima. Mislim da i Peruzović ima nekakvog rada u Belgiji.
Stranca si ne možemo priuštit.... Vidjet ćemo kojim će putem Niko. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/10/2013 : 09:43:43
|
quote: Originally posted by mladjo
Dobro, ajd' nemojte o politici. Nego, čist onak' laičko pitanje - jel' mi nemamo nekog trenera koji je, ne znam, deset godina ternirao klubove, po mogućnosti vani? Mislim, Štimac nije trenirao niš, Kovač još manje. Još bi na kraju i Ćiro bil najbolji, makar za ove dve tekme kaj dolaze...
Imamo ih mijun (manje onih koji treniraju vani), ali niti jedan ne valja. Koliko se ja sjećam ni Bilić nije bio neki trener prije nas. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 17/10/2013 : 10:03:08
|
quote: Originally posted by Leonid
Stranca si ne možemo priuštit....
Možemo, al ne želimo. HNS ima dovoljno novaca za pristojnog trenera, samo trenutno in pristojni trener ne treba. Nisu stranci samo Capello i Hidink koji koštaju 5-6M eura godišnje. Ne zazivan ga, al čisto za primjer, Vahu sigurno možemo platit a za sve naše diletante je bog i batina. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 17/10/2013 : 10:14:32
|
Možemo, al ne želimo. HNS ima dovoljno novaca za pristojnog trenera, samo trenutno in pristojni trener ne treba. Nisu stranci samo Capello i Hidink koji koštaju 5-6M eura godišnje. Ne zazivan ga, al čisto za primjer, Vahu sigurno možemo platit a za sve naše diletante je bog i batina.
Nijedan normalan "bolji" stranac neće za novce koje može svugdje dobiti,trenirati baš propale Vatrene. Jedino ih preplatit....ali opet,za ovako kratak rok ne može se naći ni pristojan stranac. Vaha je veliki stručnjak ali ne želi ni blizu Mamića i dobro zna što bi mu se vikalo nakon prve pogreške. Slično je i sa Žutim.
Našu reprezentaciju je oduvijek držalo jedinstvo i borbenost...mogli su neki biti kvalitetniji ali žarom i trkom,igrači bi to nadoknadili. Ako je pritom trener imao nekog znanja,tim bolje i dolazili su uspjesi. Štimac nije znao ni ujediniti ih a niti ima znanja.
Kovač bi po svemu sudeći trebao ujediniti igrače,na njemu je da pokaže taktičko znanje. Dođe li do toga,opet ćemo se vratiti na put solidnih uspjeha. Naravno glupo je očekivati išta više od plasmana na veliko natjecanje i eventualno prolazak skupine.
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/10/2013 : 10:41:26
|
Možemo, al ne želimo. HNS ima dovoljno novaca za pristojnog trenera, samo trenutno in pristojni trener ne treba. Nisu stranci samo Capello i Hidink koji koštaju 5-6M eura godišnje. Ne zazivan ga, al čisto za primjer, Vahu sigurno možemo platit a za sve naše diletante je bog i batina.
Nijedan normalan "bolji" stranac neće za novce koje može svugdje dobiti,trenirati baš propale Vatrene. Jedino ih preplatit....ali opet,za ovako kratak rok ne može se naći ni pristojan stranac. Vaha je veliki stručnjak ali ne želi ni blizu Mamića i dobro zna što bi mu se vikalo nakon prve pogreške. Slično je i sa Žutim.
Vatreni nisu "propali", samo su loše vođeni. Bilo kojen treneru koji zna svoj posal bi Hr reprezentacija bila izazov jer bez obzira na sve Hrvatska ima dobre igrače koji se sa koliko toliko stručnin i normalnin vodstvon mogu bez velike frke plasirat na svjetsko/evropsko prvenstvo. Tin prije šta slijedeće evropsko igraju 24 reprezentacije tako da bi se na Euro vjerovatno i Štimac plasira. Isto tako, naš savez bi da iz kese ne vadi svako kome prne, i da nemamo idiota za predsjednika koji rastirava sponore bez ikakve frke moga izdvojit milijun-dva Eura i platit pravoga stručnjaka. Za te novce će apsolutno svaki trener doć radit jer čemu te novce zarađivat u klubu i radit 11 miseci godišnje ako istu lovu možeš zaradit za 2 miseca posla godišnje.
Naravno sve ovo pada u vodu iz zna se kojega razloga, ali da neki stranac ne bi za pristojnu lovu doša trenirat našu reprezentaciju ne virujen.
Naravno pričan dugoročno, ne sad za ove dodatne kvalifikacije. |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 17/10/2013 : 11:24:57
|
Evo izasao danas podatak da cemo na sljedecoj Fifinoj ljestvici koja se objavljuje u cetvrtak biti u najboljem slucaju 18. a mozda i losiji. Prestizu nas Portugal, Grcka, SAD, Svicarska, Cile, Engleska, BiH i Obala Bjelokosti. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 17/10/2013 : 11:28:02
|
quote: Originally posted by dante
Evo izasao danas podatak da cemo na sljedecoj Fifinoj ljestvici koja se objavljuje u cetvrtak biti u najboljem slucaju 18. a mozda i losiji. Prestizu nas Portugal, Grcka, SAD, Svicarska, Cile, Engleska, BiH i Obala Bjelokosti.
Iako je ova ljestvica u konačnici beznačajna i puna manjkavosti, 18. misto za naše je puno realnije nego 4. |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 17/10/2013 : 11:49:01
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Iako je ova ljestvica u konačnici beznačajna i puna manjkavosti, 18. misto za naše je puno realnije nego 4.
Naravno da je. Mi vec odavno ne pripadamo nikakvom Top 10 ali smo imali dobru zalihu koja nas je drzala u tom nekom vrhu, ali samo na papiru. |
These pretzels are making me thirsty... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27661 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 17/10/2013 : 12:04:57
|
nema tu pozitivaca.svi se bore(prljavo)za svoj interes a mi možemo se samo nadati da se klupko rasplete sa što manje štetnih posljedica po reprezentaciju i hr nogomet.isto kao i u politici-imaš loše i one malo manje loše. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/10/2013 : 12:10:18
|
quote: Originally posted by jaki
nema tu pozitivaca.svi se bore(prljavo)za svoj interes a mi možemo se samo nadati da se klupko rasplete sa što manje štetnih posljedica po reprezentaciju i hr nogomet.isto kao i u politici-imaš loše i one malo manje loše.
ma zajebavan se.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12629 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts