Zaista ima puno izdanja, ja medutim nemam problem, disciplinovan sam i uzimam zaista ono što mi je potrebno. Neke stvari opet kupim pa prodajem dalje kada pročitam.
S jedne strane se bunimo kad će ovo i ono, i nikad dočekati neka izdanja, a s druge kukamo kako se previše toga izdaje. S jedne bismo strane htjeli sve imati, a s druge si to ne možemo priuštiti. Pa se na jednom topicu bunimo što nema više izdanja, a na drugom što ih ima previše. Ja izdavačima poručujem samo da rade svoj posao, najbolje i najracionalnije što mogu. Tko bi nama udovoljio...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Zašto bi bila šala? Činjenica je da je izdavaštvo i zenitu već zadnjih par godina. Ljudi su prisiljeni snalaziti se i kupovati gdje god mogu; čitaj-gdje god su (najavljeni) popusti. Čovjek drži striparnicu u maloj skupoj zemlji gdje potencijalni kupci ionako mogu otići u nabavku u susjednu državu. Očito je da mu se zbog svega toga ne piše dobro. Počujte vapaj
Zašto bi bila šala? Činjenica je da je izdavaštvo i zenitu već zadnjih par godina. Ljudi su prisiljeni snalaziti se i kupovati gdje god mogu; čitaj-gdje god su (najavljeni) popusti. Čovjek drži striparnicu u maloj skupoj zemlji gdje potencijalni kupci ionako mogu otići u nabavku u susjednu državu. Očito je da mu se zbog svega toga ne piše dobro. Počujte vapaj
koliko vidin ni u HR ne cvitaju ruže striparnicama
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
problem je sto se nema para, iskljucivo taj ili kako nista nije iskljucivo, ponajvise taj
Definitivno taj, sledeci bi bio prostor. Licno znam bar nekoliko ljudi koji su zbog jos gore finansijske situacije poslednjih godina polako odustajali od pojedinih izdanja i na kraju u potpunosti digli ruke od stripova. A da ima para koliko sutra bi krenuli jovo nanovo. Al para nema. Drzimo se samo jos mi najzagrizeniji (ili najbolesniji, citaj kako hoces).
Nema interesenata za veliki izbor ne uzimaju svi sve ima mnooooogo skupih izdanja ne tako mnogo jeftinih ili ne mnogo raznovrsno jeftinih
nije problem para, jer ne valja kada jedan konzument mesečno troši mnogo bolje da njih 10 troši koliko taj jedan, em je zdravije, em izbaci pravu konkurenciju na vrh samo što njih nema ili nema za šta treba
Ma sve je u parama. Smesno je kad krenu price da je najpre zdravlja, srece, ljubavi i slicno. Kao da su siromasni pretplaceni na zdravlje, ljubav i srecu u zivotu Zabole ga, sve je u parama. Parama mozes da platis bolje lecenje, kad omatoris skuplju kurvu, bolja (samim tim i sigurnija kola), da kupis vlast i jebes one koji ti idu na zivce, das zeni karticu ako pocne da zvoca pa onda dodje srecna iz sopinga...
Ako krahne, prvo ce krahnuti HC Bonelli, a nece ni on lako (dokaz je da je gomila tiraza Libellusa oko 300, pa opet guraju i ne vidim da su iznevjerili bilo koga zainteresovanog). Kljuc je da svaki kupac razluci sta mu zaista treba i sta ce kupovati ubuduce od najava, da se ne desi da se prvih 10 brojeva serijala proda u 1000 primjeraka, a jedanaesti u 150, pa da se svi cude sto je izdanje propalo.
Ma sve je u parama. Smesno je kad krenu price da je najpre zdravlja, srece, ljubavi i slicno. Kao da su siromasni pretplaceni na zdravlje, ljubav i srecu u zivotu Zabole ga, sve je u parama. Parama mozes da platis bolje lecenje, kad omatoris skuplju kurvu, bolja (samim tim i sigurnija kola), da kupis vlast i jebes one koji ti idu na zivce, das zeni karticu ako pocne da zvoca pa onda dodje srecna iz sopinga...
Surova istina. A gde ti je onaj Karson, da li se on povukao iz sveta stripa i rasprodao kolekciju ?
Blago nama dok nam je jedini problem sto ima previse izdanja... Ja to gledam ovako: stripovi nisu dnevne novine od juce i nitko ih ne baca. Znaci ono sto danas izlazi uvijek ce negdje biti dostupno bilo na aukciji, u skladistu izdavaca, u striparnici. Pa kupimo kad mozemo, vazno je da je tu!