forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/10/2013 : 23:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by brni

Sorry stari ali s onom ekipom iz "98 malo koji trener ne bi napravia taj uspjeh..do statusa fudbalske sile smo dosli zbog nevjerovatno talentirane generacije igraca (bili prvaci svijeta 87 u20 a najveci dio ekipe su cinili upravo oni)..

ovi današnji igrači nisu ništa manje vrijedni od one "zlatne generacije" iz '90-ih. jebiga, samo nemaju nekog kompetentnog izbornika koji će ih moći voditi.

uf, daleko od toga da se slažem sa ovim....
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 18/10/2013 : 23:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
naravno, ona škvadra iz '98. (Šuker, Boban, Asanović, Prosinečki i ekipa) su već tada bili stari iskusni lisci, a ovi mlađi ih sigurno mogu dostići po kvaliteti igre. to što u repki igraju tako kako igraju...jebiga. na kraju krajeva, vidi se po klubovima u kojima igraju (i gdje ostavljaju posve suprotan dojam) da imaju potencijala. i kad imaš slučaj da u klubovima igraju super, u repki loše, onda ti je jasno da nekaj ne štima.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 19/10/2013 : 12:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

naravno, ona škvadra iz '98. (Šuker, Boban, Asanović, Prosinečki i ekipa) su već tada bili stari iskusni lisci, a ovi mlađi ih sigurno mogu dostići po kvaliteti igre. to što u repki igraju tako kako igraju...jebiga. na kraju krajeva, vidi se po klubovima u kojima igraju (i gdje ostavljaju posve suprotan dojam) da imaju potencijala. i kad imaš slučaj da u klubovima igraju super, u repki loše, onda ti je jasno da nekaj ne štima.

Sorry al
Svi oni zajedno nisu vredni kao recimo jedan Prosinečki.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 13:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by mladjo

Dobro, ajd' nemojte o politici.
Nego, čist onak' laičko pitanje - jel' mi nemamo nekog trenera koji je, ne znam, deset godina ternirao klubove, po mogućnosti vani?
Mislim, Štimac nije trenirao niš, Kovač još manje. Još bi na kraju i Ćiro bil najbolji, makar za ove dve tekme kaj dolaze...

Nijedan ozbiljan trener koji ima klupski posao ne bi preuzeo ovako teško breme za mizernu plaću.
Uostalom nemamo mi trenera u inozemstvu osim dvojice koji su već bili zajedno na kormilu Vatrenih,Bilić i Prosinečki su prva generacija koja radi u ozbiljnim klubovima.
Mislim da i Peruzović ima nekakvog rada u Belgiji.

Stranca si ne možemo priuštit....
Vidjet ćemo kojim će putem Niko.

Vaha je velik trener? sorry u cemu to? mozda u bejzbolu?
- zanimljivo bi bilo raspravljati, ali ni stimac se puno u nogometnim uspjesima ne udavalja od vahe. Nista bitno iliti znacajno nisu nikad napravili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 13:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
modrici nije nista znacajno napravil u hr repci, i to je O.K.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/10/2013 : 13:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Izvini, ko u ovom kvotu pominje Vahu???

A jeste dobar trener, prouči malo koji su mu uspesi.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 13:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Izvini, ko u ovom kvotu pominje Vahu???

A jeste dobar trener, prouči malo koji su mu uspesi.

ne tice se qvotiranja, ali se tice bitnosti o kojim raspravlja govornik kojeg sam kvotirao
no ti uljeces s nebitnim uspjesima vahe i to stvarno previse posebno istices, pa sad kad si se tolik isprsil bil bi u redu da svoje prsenje izargumenitiras s obziril kak si se isprsel ovim cinjenicma koje pises
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/10/2013 : 14:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Bio prvak Afrike sa Raha Kazablankom
Uveo Lil u prvu ligu (pre toga ga spasio ispadanja u treću) i odveo ga prve godine u LŠ
Spasio Ren od ispadanja
Osvojio Kup Francuske sa PSŽ-om i bio vicešampion (koji je do skoro bio večiti gubitnik)

Malo li je?

Aj se ti isprsi sa uspesima, bilo kog. Ja vidim da ti sve smeta, ništa ti ne valja, niko nije dovoljno dobar, etc.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 14:55:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio prvak Afrike sa Raha Kazablankom
Uveo Lil u prvu ligu (pre toga ga spasio ispadanja u treću) i odveo ga prve godine u LŠ
Spasio Ren od ispadanja
Osvojio Kup Francuske sa PSŽ-om i bio vicešampion (koji je do skoro bio večiti gubitnik)

Malo li je?

Aj se ti isprsi sa uspesima, bilo kog. Ja vidim da ti sve smeta, ništa ti ne valja, niko nije dovoljno dobar, etc.

mram ti reci da je tvoje msiljenje o filozofiji jadno
pa cak i neznacajno
e pa sad meni ne smeta neuspjeh nacije s obziroms s kim je nacija racunala ( podbo si me po pitanju filozofije, pa ocekujem tvoj kvalitetan odgovor )

ali tvoje nogomeno znanje nije nebitno, ne djelujes bas neznacajno

Edited by - Kruger on 19/10/2013 14:57:24
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 19/10/2013 : 16:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Sorry al

ok, a zašto misliš da nisu? argumentiraj.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/10/2013 : 17:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

pa cak i neznacajno
e pa sad meni ne smeta neuspjeh nacije s obziroms s kim je nacija racunala ( podbo si me po pitanju filozofije, pa ocekujem tvoj kvalitetan odgovor )

Primećujem da danas koristiš novu reč - "filozofija".
Iako zvuči umno, to nije tako retka reč u vokabularu. Njome se koriste umni, misleći ljudi, a nju koriste nemisleći, svakodnevno, uglavnom u pežorativnom, pogrdnom smislu. Tako da mogu zaključim da si se danas oplemenio.
Ostalo je nerazumljivo, te pokušaj da mi objasniš britko i jasno koje pitanje si mi postavio?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/10/2013 : 17:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ordell

Sorry al

ok, a zašto misliš da nisu? argumentiraj.

Iako nisam puno gledao onu momčad, nisam imao prilike, rekao bih da je jedina veća razlika između te i ove momčadi puno bolja tadašnja obrana. Trenutačno nam je obrana loša i tu problem nije samo štimac. Trenutačno nam obranu igraju redom: Srna (koji je u biti krilo, ali igra beka u nedostatku istoga), Šimunić (koji je brat bratu dovoljno ostario da više ne može), Lovren (tko je njega uopće zvao) i Strinić (rupa najveća). Inače, na ostalim pozicijama imamo podjednako dobre igrače ko tada. Barem mi se tako čini.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/10/2013 : 18:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Asanović, Boban, Prosinečki, Šuker i Bokšić (možda čak i Jarni) ne mogu se uspoređivati s niti jednim igračem iz današnje generacije, oni su bili klase... ovi danas nisu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 18:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kruger

pa cak i neznacajno

Primećujem da danas koristiš novu reč - "filozofija".
Iako zvuči umno, to nije tako retka reč u vokabularu. Njome se koriste umni, misleći ljudi, a nju koriste nemisleći, svakodnevno, uglavnom u pežorativnom, pogrdnom smislu. Tako da mogu zaključim da si se danas oplemenio.
Ostalo je nerazumljivo, te pokušaj da mi objasniš britko i jasno koje pitanje si mi postavio?

pa posto primjecujes, a vidim kako pomalo pocinjes shvacati moram ti napomenuti da nisam ni u kojem slucaju bio bezobrazan ( kako forumasi ovdje znaju biti ) ni u kojem slucaju nisam bio cinican ( kako ja znam biti ) trebao si shvatiti kako sam se potrudio biti iskren ( a ako si osoba poput mene i nisi iskren do koske, na ovom forumu, onda si cinican ili sarkasticsan )
ali eto ja sam htio biti iskren ( sto je tesko biti ) pa eto izjasni se sad po pitanju nogometa na ovom topicu jasno i glasno
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 18:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
jasko pusti sad vokabular
na ovom forumu je jako vrlo malo ljudi koji se mogu filozofski izjasniti, vrlo ih je malo koji su sposobni se izjasniti u nekom drugom obliku

iznenadjuje me aceovo povrsno razmisljanje ( O.K. mogu ga razumit jer je postao povrsan s obzirom kako je forum povrsan - ruzno zvuci ali bi se o tome moglo raspravljati )
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 19:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Asanović, Boban, Prosinečki, Šuker i Bokšić (možda čak i Jarni) ne mogu se uspoređivati s niti jednim igračem iz današnje generacije, oni su bili klase... ovi danas nisu.

eto prozvase me kako sam se poceo baviti filozofijom, no kako sam osoba koja je uglavno doslovna reagiracu filozofski/logicno na tvoje pisanje

pa tako je zanimljivo kako nabrajas imena osoba generacije iz 98 ( ispravi me ako grijesim ) i istices superiornost generacije 98 na ove poslje ( ispravi me ako grijesim ) ali ne spominjes imena tih koji su losi u odnosu na generaciju iz 98, samo spominjes pojam danjasnji, pa bilo bi korektno spomenuti koji su to danjasnji losi u odnosu na onu genereaciju iz 98 koju spominjes ( pa sad ako su ti danjasnji losi, mozda oni jucerasnji nisu bili tako losi u odnosu na generaciju iz 98, oprostite mi na sarkazmu )

ne bi bilo korektno filozofirati na tvoje filozofiranje, nego bi bilo korektno biti logican i zapitati se kako to da si se u isticanju superiornosti te klase iz 98 usudio istaknuti neka imena a nisi se usudio spomenuti nikakvo ime nakon te generacije 98
pa logicno bi bilo istaknuti pokoje lose ime i nakon generacije 98, tko je taj los u odnosu na ove dobre iz 98?

Edited by - Kruger on 19/10/2013 19:06:18
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/10/2013 : 19:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ja ne filozofiram i nikada nisam, filozofiranje mi ide na qurac. Misli da sam bio jasan, ali eto nacrtat ću ti...moje je skromno mišljenje da je svaki od igrača koje sam nabrojao bio bolji od bilo kojeg koji danas igra ili konkurira za odgovarajuću poziciju.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 20:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
tonto, iskreno, nemoj se bas obazirati na tu filozofiju
to je sporedno
kolko ti god mislio da ne filozofiras na kraju se ipak prevaris

tvoja izjava: " moje je skromno mišljenje da je svaki od igrača koje sam nabrojao bio bolji od bilo kojeg koji danas igra ili konkurira za odgovarajuću poziciju. "
eto ipak si filozofirao
al da se vratimo na nogomet i bilo bi dobro okaniti se tih metafora
kad si vec spomenuo da nitko ne konkurira ( ja bih izostavio ono " moje skoromno misljenje .... ", ipak je to tvoj stav i ne bi ga se trebao sramiti ili umanjivati ) na "odgovarajucu poziciju" postavio bih ti ipak protupitanje: klasnic?, na koju poziciju bi on konkurirao u odnosu na igrace koje si nabrojao?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/10/2013 : 20:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
To nije filozofiranje nego crtanje :) Metafora ovdje nema nikakvih. "moje skromno mišljenje" je tu kao bijedni pokušaj izbjegavanja rasprave u koju mi se ne ulazi, ali odgovorit ću ti : Klasnić = Bokšić. Bokšić je bio pet puta bolji igrač. Istina, to je puno više pokazivao kroz klubove nego kroz reprezentaciju za što je opet odgovoran tadašnji ridikulozni izbornik.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/10/2013 : 20:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

To nije filozofiranje nego crtanje :) Metafora ovdje nema nikakvih. "moje skromno mišljenje" je tu kao bijedni pokušaj izbjegavanja rasprave u koju mi se ne ulazi, ali odgovorit ću ti : Klasnić = Bokšić. Bokšić je bio pet puta bolji igrač. Istina, to je puno više pokazivao kroz klubove nego kroz reprezentaciju za što je opet odgovoran tadašnji ridikulozni izbornik.

Boka je bia vanserijski igrac..uostalom triba pogledati u kakvim je klubovima igra, kakvu je ulogu ima u njima i sta je sve osvojia s njima..no nazalost ozljede ga nisu zaobilazile pa je propustia svjetsko 98..

Ali onaj gol Zvezdi za zadnji Kup marsala Tita..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 20:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
tonto, paaa, ne bih se bas slozio oko klasnica
klasnic je razigravac, kao i prosinecki, doduse prosinecki je bio spor i nepokretan, pa i trom, ali mu je tadasnje vrijeme u kojem je on igrao nogomet to dopustalo
klasnic je nekih dvanajstak godina mladji, plus sto je odrastao i zivio u njemackom stilu nogometa, ali je isti profil igraca kao prosinecki( mada je bio puno brzi i pokretniji od prosineckog )

Edited by - Kruger on 19/10/2013 20:54:39
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/10/2013 : 21:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ako je Klasnić bio razigravač i ako se njega triba uspoređivat s Prosinečkim ja sam Gallieno Ferri. ;)

Idem van.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/10/2013 : 21:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
tonto, ti to ozbiljno? kad velis da ides van?

klasnic je zazivio na prijelazu formacije 3 - 4 - 3 na 4 - 4 - 2 iako se klasnica u globalu to nije previse ticalo ( mozemo raspravljati i o tome, ali to su vec nijanse )
prosinecki je igrao nogomet u formaciji 3 - 4 - 3, dakle u to vrijeme je bilo normalno razigravaca smjestitit iza dva napadaca ( dal krilnih, ili sidrasa, pospremaca, ovakvih ili onakvih, nebitno )
klasnic je igrao u formaciji 4 - 4 - 2 ( u veznu liniji ga se nije moglo smjestiti, jedino ga se moglo staviti zajedno s onim preostalim napadacem, dal ovakvim ili onakvim napadacem, nebitno )
tonto, to te mozda zbunjuje
plus sto je klasnic imao srece da u napadu ima napadace pospremace, to jest klasnicev zadatak je bio da uposljava napadaca ispred sebe, sto mu je izvrsno lezalo ( ovdje govorimo o verderu ) hr repka je na sustav 4 - 4 - 2 presla tek negdje 2005/6 kad je klasnic tek poceo dobivati priliku da igra za hr repku

Edited by - Kruger on 19/10/2013 21:31:47
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 19/10/2013 : 23:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a jasno je da je legendarna generacija bila i ostala samo jedna.

što se ovih današnjih tiče, njih je teško uopće iskomentirat. barem ako ih gledamo kao stand-alone, bez usporedbe sa ovim "zlatnima". čovjek bi se zapitao otkud oni igraju u najvećim europskim klubovima ako im je reprezentativna igra nikakva. mislim, ne znam za vas ostale, al ja imam dojam da bi i početnici bolje odigrali.

naravno, ne mogu se oni mjerit sa legendama - slažem se - ali da mogu bolje od ove igre koju pokazuju, mislim da mogu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/10/2013 : 23:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Mene najvise u cijeloj ovoj prici fascinira Kruger..

Prvo si je umislia da je nekakav filozof, a drugo da je vrsni poznavaoc nogometne igre..naravno radi se o klasicnom baljezganju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000