Jel potrebno gledati starije epizode ili moze da se krene sa ovim novijim od 2005 sto izlaze?
Naravno. Za novog igrača u Doctor who univerzumu najbolje je početi s ovim. Pogledati sve novo, i onda tek ako postoji volja baciti pogled na ranije stvari, mislim da su zadnje s kraja osamdesetih. Ja ih nisam baš mogao prevariti...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Kreni obavezno sa novim sezonama iz 2005. Lako se prati i i lakše ćeš se navuć. Stare su već za zagriženije fanove (znači za tebe nakon 3-4 nove sezone )
Iskreno meni je ta cjelokupna proslava ispala puno bolje od svih mogućih očekivanja, od iznenađenja u obliku Night of the Doctor, fenomanalnog specijalca koji odrađen kao ništa do sada, dostojan obljetnice pa sve do šlaga na kraju u obliku Davisonovog Five(ish) Doctors Reboot.
Čeka me još An Adventure in Time and Space ali sumnjam da će mi pokvarit raspoloženje.
Inače, sada me muči isti onaj osjećaj kao i kada je David Tennant bio na izlaznim vratima. Uvjeren sam da će Peter Capaldi biti i više nego dostojan naslijednik titule, ali svejedno mi je strašno žao što Matt Smith odlazi.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Mr. Bushido, nisi spomenuo da je taj Dr. Who- Christmas spec. sutra (24.12) na 2. HRT u 11.00
Ne, sutra će biti prikazan božićni specijal The Snowmen, koji je originalno emitiran prošle godine.
Samo, ne mogu se sjetiti, mislim da HRT još nije prikazao epizode koje prethode ovom specijalu. Što je prilično važno, jer specijal sadrži neke velike spoilere.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins