Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
"Dragan Torbica, on i oni njegovi dođoši, oni ti OBOŽAVAJU kopir aparate! Sve kad je tek došao aparat u firmu, poredali se i ovako bleje sve u ono svetlo kako ide tamo vamo, guzice im zinule."
Imaju brate uvijek pravo, dosta i nesmiješnih epizoda, ali uvijek pravo. E, a kad ga pogode, baš ga pogode! Kapa do poda, ljubim ruke, plaćam pivo, pravo šampionsko, ono Jagodinsko!
Uzeo sam te novine stare koje su izbacili na kantu, od tvog brata drugar Dobrosavljev i njegova zlocinacka klika. Kol'ko ih je doslo iz Lemesaaaaa, iz Bajmokaaa i iz Tavannkuuuutaaaaaa. Peva bolje nego svi danasnji pevaci zajedno.
Stvarno su dobri momci,pratio sam ih i prije u "Noćnoj smjeni". Ako je sve to odglumljeno u stvari istiniti život u ex-yu, ondak mi ni nije žao što sam otišao trbuhom za kruhom. Inače mi ovdje fali da s nekim takvim otvoreno popričam, nasmijem i opsujem. Ovdje sve neki fini "bečki" humor,na nivou, kad te opsuje pošalje te u guzicu. Pa jebote,mi samo sunce psujemo na deset načina,a gdje pak užu i širu familiju. Da li stvarno u Vojvodini ima toliko dodjoša.Moja dva prijatelja malo prije rata odselili u Indjiju,inače sam iz Slavonskog Broda. Ma i ja sam ovdje dodjoš, znam nije lako.
Stvarno su dobri momci,pratio sam ih i prije u "Noćnoj smjeni". Ako je sve to odglumljeno u stvari istiniti život u ex-yu, ondak mi ni nije žao što sam otišao trbuhom za kruhom. Inače mi ovdje fali da s nekim takvim otvoreno popričam, nasmijem i opsujem. Ovdje sve neki fini "bečki" humor,na nivou, kad te opsuje pošalje te u guzicu. Pa jebote,mi samo sunce psujemo na deset načina,a gdje pak užu i širu familiju. Da li stvarno u Vojvodini ima toliko dodjoša.Moja dva prijatelja malo prije rata odselili u Indjiju,inače sam iz Slavonskog Broda. Ma i ja sam ovdje dodjoš, znam nije lako.
Nova.
Dodjosa ima i odvise Nema vise klupe nijedne stariji ljudi da popricaju,kod nas zadnja bila, dos'o jedan mali bosanac isek'o.Kaze ,,Bice Hladna zima"