Author |
Topic |
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 26/10/2013 : 22:33:27
|
Skoro sve stripove o Bil Adamsu sam pročitao,a jednu od najbitnijih nisam,pa tražim pomoć: zna li itko u kojoj epizodi u izdanju LMS ili ZS je izdana ta priča kad je Bil "nastradao",tj.njegova zadnja epizoda u tim izdanjima? A isto tako me zanima gdje bih mogao naći zadnju epizodu od Modesty Blaise, bez obzira u kom izdanju bila? Znam samo da su ona i njen Willi Garvin poginuli u akciji na nekom vlaku,ali nikako da dođem do tog stripa. Unapred zahvalan svima na pomoći. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 27/10/2013 : 02:31:19
|
quote: Originally posted by zlatko900
Skoro sve stripove o Bil Adamsu sam pročitao,a jednu od najbitnijih nisam,pa tražim pomoć: zna li itko u kojoj epizodi u izdanju LMS ili ZS je izdana ta priča kad je Bil "nastradao",tj.njegova zadnja epizoda u tim izdanjima?
"Nastradao"? Misliš poginuo? Nije ni u jednoj epizodi poginuo, u pretposljednjoj epizodi napušta pinkertonovu agenciju i s Belindom se vraća svojoj obitelji na farmu. |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 28/10/2013 : 22:44:18
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by zlatko900
Skoro sve stripove o Bil Adamsu sam pročitao,a jednu od najbitnijih nisam,pa tražim pomoć: zna li itko u kojoj epizodi u izdanju LMS ili ZS je izdana ta priča kad je Bil "nastradao",tj.njegova zadnja epizoda u tim izdanjima?
"Nastradao"? Misliš poginuo? Nije ni u jednoj epizodi poginuo, u pretposljednjoj epizodi napušta pinkertonovu agenciju i s Belindom se vraća svojoj obitelji na farmu.
Pa neznam, zato i pitam da bih znao kakav je kraj... |
|
|
Topic |
|
|
|