To je i meni palo na pamet ali izgleda da nigdje nije to direktno rečeno a i meni baš ne liči na klasičnu parodiju. Uglavnom, užas.
Ylvis je općenito duo komičara koji je htio ovime ismijati moderne klupske pjesme. Što se mene tiče, napravili su to što su htjeli, ja sam potpuno ravnodušan.
Ali najgore je što ovakve stvari nisu sprdnja, a hitovi su...
S druge strane, hvala Bogu da se među aktualnim pjesmama mogu pronaći i dobre stvari...
Da ne spominjem da se Eminem vratio s dva odlična singla...
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Kad bi sada počeli ovdje stavljati pjesme Rozge, Severine, Magazina, Joleta... Bile bi žestoka konkurencija.
Ma dobro, naravno. Ovo je više kao strani bullshit godine. a i ove gore kaj su postavljene (Chinese food & co) su užas. Baš se s njima sprdaju Morgan Freeman i ekipa iz ovog gore videa.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Mislim da imamo pobjednika večeri , the ultimate disaster
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”