forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 16. festival stripa CRŠ 25.-27. listopad 2013
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/10/2013 : 18:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

Evo fotki od subote i nedjelje

Dobre fotke! ja ne znam što se žališ!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/10/2013 : 19:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

Slažem se, lokacija nevalja, jedan od razlog zašto sam odlučio ne doć na crš i čuvati slobodne dane za interliber je lokacija

Hajde mi molim te reci zašto ti lokacija ne valja?
Što ti točno smeta?
Ili možda ne valja prostor(koji je i idealne veličine i izgleda)?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/10/2013 : 19:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inače, sad sam baš točno vidio na googlmapsu, udaljenost od Tvornice do talijanskog instituta je ravno 2 kilometra.
Iliti pola vure šetnje centrom Zagreba na 25 stupnjeva.
Stvarno dislocirano...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 28/10/2013 : 20:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Da se razme... meni je super ovak sve na jednom mjestu. Samo kažem da crna boja Tvornice ubije atmosferu.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8585 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/10/2013 : 20:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Inače, sad sam baš točno vidio na googlmapsu, udaljenost od Tvornice do talijanskog instituta je ravno 2 kilometra.
Iliti pola vure šetnje centrom Zagreba na 25 stupnjeva.
Stvarno dislocirano...

Stara lokacija ti nije bolja od ove?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/10/2013 : 20:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Misliš ZKM? Da, bolja je.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/10/2013 : 20:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nego ček, kaj nije Robi išel po tebe jučer?
Nisam te vidil u institutu:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/10/2013 : 20:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
Tvornica je idealna lokacija za ovakav događaj. Sve je na jednom mjestu - i sajam stripova, i tribine, i crtanja, a da stvar bude bolje sve možeš pratiti iz kafića koji je u sklopu samog prostora, pa se tribina sluša uz kavicu (ranije) ili pivicu (kasnije) (a još se može i zapaliti ). I cijeli "štih" prostora je nekako stripovski, bez velike šminke, odgovara sadržaju.

Jedina zamjerka lokacije je (po meni) što je u Velikom pogonu osvjetljenje katastrofa - kao prvo je daleko preslabo za veličinu prostorije, a još k tome je one uspavljujuće bijele boje (koja prema svim istraživanjima negativno utječe na raspoloženje). Mislim da u prostoru gdje se listaju stripovi i crtaju crteži mora biti daleko bolje osvjetljenje.

I da... glazba u subotu navečer na CRŠ tulumu je bila stvarno loša - oni stripofilima puštaju neki techno-dance shit
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/10/2013 : 21:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andi
I da... glazba u subotu navečer na CRŠ tulumu je bila stvarno loša - oni stripofilima puštaju neki techno-dance shit

Po čemu je to bio CRš tulum? Nisam ni skužio, prvo su nas sve rastjerali, a piva preko puta Tvornica je bila sve po 10kn.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/10/2013 : 21:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
Crtež Biglia-e koji sam uspio dobiti. Zahvala Slavenu što se zauzeo kod majstora da se malo više potrudi. Isplatilo se malo pomoći u organizaciji...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/10/2013 : 21:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
uf, dobra

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/10/2013 : 21:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Po čemu je to bio CRš tulum? Nisam ni skužio, prvo su nas sve rastjerali, a piva preko puta Tvornica je bila sve po 10kn.

Pa tako je najavljen...
Ali istina - nije se baš mogao nazvati CRŠ tulum sudeći po glazbi i ljudima koji su ostali. Osim možda zbog par cosplay cura koje su se razbacale na onu glazbu...
Inače su konobari u tvornici katastrofalni - piće možeš dobiti samo ako si odeš sam po njega (i to dok još terasa vani uredno radi), a nisu mi baš jasne ni one fore sa plastičnim čašama...

Edited by - andi on 28/10/2013 21:16:02
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/10/2013 : 21:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Inače su konobari u tvornici katastrofalni - piće možeš dobiti samo ako si odeš sam po njega (i to dok još terasa vani uredno radi), a nisu mi baš jasne ni one fore sa plastičnim čašama...

pa poznato je da kad stripaši tulumare, prije ili poslije lome čaše... A ruke im krvave!

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 28/10/2013 : 23:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
Meni je CRŠ na ovoj lokaciji super. Ono što su već ostali naveli-sve je na jednom mjestu...sajam stripa, tribine-predavanja, šank...i dobra zajebancija...
Cosplay ekipa je također super, piješ pivo, listaš stripove, prođe Lara Croft, Catwoman se rasteže po podu...di ćeš bolje . Da bar ima više te maskirane ekipe, moram si za sljedeći CRŠ nabaviti neki kostim...

I nek mi netko od vas kojima ne valja lokacija objasni-što vam točno ne valja? Pa Tvornica je idealno mjesto za CRŠ. 5/10 min pješice od strogog centra grada. Dovoljno velik prostog da sve stane unutra, i sajam i prostor za potpise / crtanja i sve ostalo...ne kužim vas uopće...ako imate neku nostalgiju prema ZKM-u, vaš problem .

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 28/10/2013 : 23:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 28/10/2013 : 23:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
I pozdrav svoj ekipi (ovdje sa foruma i izvan njega) s kojom sam proveo ugodno subotnje posljepodne i večer.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/10/2013 : 23:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Oni koji se zale ne znaju da ima ljudi kao ja koji bi voljeli da su bili na tom CRS-u i platili bii upad da se placao, to je inace u mom kvartu i da sam bio svima bi platio pice koga bih sreo...al' eto...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 28/10/2013 : 23:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Oni koji se zale ne znaju da ima ljudi kao ja koji bi voljeli da su bili na tom CRS-u i platili bii upad da se placao, to je inace u mom kvartu i da sam bio svima bi platio pice koga bih sreo...al' eto...

Bit će prilike

Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 29/10/2013 : 08:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Bio prošle i pretprošle godine, znači i kad je bio u ZKM-u i kad je bio u Tvornici po prvi puta ( valjda ?)

ZKM i okolina trumps Tvornicu debelo po meni, nije nikakva nostalgija nego logika, drugo mislim da već dvije godine govorim kako bi bilo savršeno interliber i crš spojiti i dovesti crš ako se ikako može na Velesajam u neki od paviljona tamo, tipa u sklopu inove,infogamera, porast posjetitelja bi bio 300% ako je uopće cilj crš-a prošiti strip kulturu u hrvatskoj
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 29/10/2013 : 08:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

Meni je CRŠ na ovoj lokaciji super. Ono što su već ostali naveli-sve je na jednom mjestu...sajam stripa, tribine-predavanja, šank...i dobra zajebancija...
Cosplay ekipa je također super, piješ pivo, listaš stripove, prođe Lara Croft, Catwoman se rasteže po podu...di ćeš bolje . Da bar ima više te maskirane ekipe, moram si za sljedeći CRŠ nabaviti neki kostim...

I nek mi netko od vas kojima ne valja lokacija objasni-što vam točno ne valja? Pa Tvornica je idealno mjesto za CRŠ. 5/10 min pješice od strogog centra grada. Dovoljno velik prostog da sve stane unutra, i sajam i prostor za potpise / crtanja i sve ostalo...ne kužim vas uopće...ako imate neku nostalgiju prema ZKM-u, vaš problem .

Slažem se u potpunosti. Nemam pojma zašto se uvijek nađu neki ljudi koji imaju potrebu nešto prigovarati!
OT - Svaka čast ekipi koja se potrudila oko kostima. Meni je najbolja maska bio onaj lik iz Batmena sa vrećom na glavi, nemam pojma kako se taj zove... Lik se stvarno potrudio ono sašiti i odlično je izgledao. Catwomen je bila također bila super, treba se roditi sa onakvim tijelom. Bilo je zanimljivo gledati kako se šetka po štandovima a skupine geekova idu za njom i traže stripove baš u kutiji koju ona razgledava. Ajme što sam se ismijala!
Treće mjesto bi dala liku sa katanom obučen u nekog fratra ali nije bio pop nego lik iz neke igrice. Pitala sam ga da izvadi to da malo bolje vidim. Da ne bi bilo - velika korica a unutra neki mali nožić. (Mislim i dalje na mač, da ne bi bilo zabune.)
Zna li itko je li se proglasila najbolja maska? I koja je?

Pozdravljam sve ljude koji su ljubazno čavrljali sa mnom na štandu gdje sam radila i pomogli mi da mi vrijeme brže prođe. Pravo je zadovoljstvo razgovarati s ljudima o stripu. Šteta što malo ljudi čita stripove, mnoge kave i pive bi mi bolje sjele... O sudbo nepravedna!!!

Edited by - grofica Varga on 29/10/2013 09:02:03
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 29/10/2013 : 09:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

za tribine i te stvari sasvim je svejedno di je CRŠ... može bit i u Dubravi, na to će doć ionako samo oni koje to zanima

e sad, pitaj prodavače jel im bolje kad im na štandove dolaze stripofili ili stripofili + majke/očevi s djecom koji su izašli na subotnju kavu u grad... ovih drugih u Tvornici nema jer Tvornica, fak it, nije grad. Onuda eventualno netko "nepozvan" prođe petkom jer je tamo faks, al subotom i nediljom ne prolazi nitko s obzirom da tamo, jel, nema ništa...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 29/10/2013 : 09:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio prošle i pretprošle godine, znači i kad je bio u ZKM-u i kad je bio u Tvornici po prvi puta ( valjda ?)

ZKM i okolina trumps Tvornicu debelo po meni, nije nikakva nostalgija nego logika, drugo mislim da već dvije godine govorim kako bi bilo savršeno interliber i crš spojiti i dovesti crš ako se ikako može na Velesajam u neki od paviljona tamo, tipa u sklopu inove,infogamera, porast posjetitelja bi bio 300% ako je uopće cilj crš-a prošiti strip kulturu u hrvatskoj

Uopće je nebitno što ti govoriš.
Napravi ti onda festival na interliberu,Crš ide u svibanj imaš prostora koliko hoćeš.
Ja ću ti kao posjetitelj rado doći i bit će mi drago.
Ako mi dovedeš Manaru u Zagreb bit će mi još draže.
Najlakše je laprdati i srati.
Morao sam godinu dana krampati ko konj po Francuskoj i svukuda da bi uspio Munoza dovesti u Zagreb 2014 u svibnju.
O ciljevima ne laprdaj jer koji si ti cilj napravio i što si to pametno uradio da sad tu možeš srati?
Prostor na Velesajmu košta milion posto više nego bilo koji drugi prostor u gradu.Nije financijski moguće tamo napraviti festival.
U biti je,al bez gostiju i da nam ostane dug koji ćemo cijeli život vraćati.
A što se tiče proširenja strip kulture u Hrvatskoj malo se sa visine svog ega spusti na nivo svoje inteligencije pa pogledaj koliko je toga kroz Crš o stripu rečeno ,napisano,objavljeno i rečeno u novinama,internetu,radiu i tv-u

Odite Vi kojima je svjetlo preslabo il prejako,a lokacija nije grad napr. na London super comicon il neki drugi festival gdje se od zadnje stranice metroa voziš još sat vremena vlakom itd..itd..itd..

Bog je stvorio ženu a Luger Parabellum.
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 29/10/2013 : 09:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

za tribine i te stvari sasvim je svejedno di je CRŠ... može bit i u Dubravi, na to će doć ionako samo oni koje to zanima

e sad, pitaj prodavače jel im bolje kad im na štandove dolaze stripofili ili stripofili + majke/očevi s djecom koji su izašli na subotnju kavu u grad... ovih drugih u Tvornici nema jer Tvornica, fak it, nije grad. Onuda eventualno netko "nepozvan" prođe petkom jer je tamo faks, al subotom i nediljom ne prolazi nitko s obzirom da tamo, jel, nema ništa...

nisi u pravu.
ili ako misliš da jesi napravi anketu u vrijeme subotnje kave u gradu s tim majkama i očevima s djecom pa da vidimo koliko njih zanima kupit stripove.
Ionako su na toj subotnjoj kavi u gradu uvijek jedni te isti ljudi.
Ja ću ti platiti honorar za tu anketu i dati ljude da ti pomognu.

Zaboravio si da se više nema novaca kao prije 4,5,6 godina a prava kriza,recesija i depresija tek dolazi.
Pogledaj malo cijene hrane.

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1137 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 29/10/2013 : 09:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ću doć u Varaždin sljedeći tjedan pa ćemo malo popričati o svemu.

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 29/10/2013 : 09:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by veber

nisi u pravu.
ili ako misliš da jesi napravi anketu u vrijeme subotnje kave u gradu s tim majkama i očevima s djecom pa da vidimo koliko njih zanima kupit stripove.
Ionako su na toj subotnjoj kavi u gradu uvijek jedni te isti ljudi.
Ja ću ti platiti honorar za tu anketu i dati ljude da ti pomognu.

Zaboravio si da se više nema novaca kao prije 4,5,6 godina a prava kriza,recesija i depresija tek dolazi.
Pogledaj malo cijene hrane.

pričaj mi o tome

Gle, nisam ja zaboravio na to al' to ni nije bitno za ovu priču jer recesija i besparica jednako pogađa festival ma gdje se on nalazio.

Ja samo pričam o tome koji je prostor bolji za manifestaciju kojoj je jedna od komponenti ona trgovacka. Prostor pored kojega prolazi vise ljudi je bolji od onog kraj kojeg prolazi manje ljudi.

Jasno da konkretna racunica (cijena prostora i ocekivani povrat ulozenog kroz standove) ima tu primarnu ulogu, al kad vec je vec netko pitao zasto je nama (u ovom slucaju meni) prostor x bolji od prostora y onda je i ova stavka nebitna, ponajprije zbog toga jer ja ne organiziram festival

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000