Super, dobre su mi ove bertolinijeve naslovnice! Ionako su već rasprodane ove Libellusove epizode, a SD se već izgubila u magli vremena. Što će reći da vama susjedima ova edicija baš sjela, fits like a glove!
Nego, kakav je ritam izdavanja ovog izdanja?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Otprilike sa dolaskom svakog novog milenijuma osvane ponekad knjiga.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
onda i to "naše izdanje" završava na 26 broju...ili če Bartolini crtat dalje za Arkonu naslovnice...prije očekujem zamjenu crtača i opet jovo nanovo več viđeno...taman se uhoda menja se crtać naslovnica(nije ni Libellus imun na taj experiment).. pitanje je dosta dosta preuranjeno...ali ipak..?..dakle do India, blizu je stala i Slobodna/Ludens... kako god, znam da če opet polemike ali Libellus ako ( i kad) spoji reprint i redovne epizode izgledat če ko jedna ozbiljna kolekcija Nathana...sve naslovnice nacrtane od Roberto de Angelis(+3 unutar svake knjige) u perfektnom izdanju...možda fali jedino taj predgovor iz knjiga ali to je i sve...znam da je kod Libellusa prepreka nekima cijena ali kad več plačam da bar znam da ide normalnim tempom (da to sakupim još za tog života) i koliko toliko identičnom izdanju od prvog do zadnjeg...nešto ko Ken Parker (Fibra-Libellus), nije jeftino ali bar izgleda hebeno dobro. malo više od 4 mjeseca od prve Arkonine knjige....nije loš tempo i nadam se da Arkona to izgura do bar 26 broja ako ne i dalje... 250-300 ljudi koji uzimaju Libellus je jako premalo za takvog junaka, meni nešto najbolje iz sf comics sfere.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Drago mi je što Arkona nastavlja dalje. Uzimam i dvojku.
I meni isto drago i uzimam dvojku, ali tek kad dodju neke pare. Ludilo koliko izdanja i iako su njima {njima=Veseli cetvrtak, Darkvud, Pheonix Press, Padora i sad Akrona} odlicne cene nema se para odmah za sve!
ostajem uz Libellus, ali želim Arkoni da nastavi što je moguće duže.........
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
moram priznat da ta kolekcija Solida izgleda prekrasno...možda i uz Libellus kupim te Arkonine knjige, više zbog dizajna i Bertolinija.
Ja vala dupliram, LL je odmako daleko s redovnom serijom a reprint ima De Angelisove naslovnice. Dakle, stajanja nema Arkonino izdanje uz Bertolinijeve ima unutar knjige i Castellinijeve naslovnice - prva LL knjiga i prva Arkone imaju zajedno 8 razlicitih naslovnica. A kako mi je NN odmah uz Texa, NR i MM (te Kena i Magicnog, naravno i pilota), dupliranje mi je bilo nekako logicno