Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 23/10/2013 : 11:55:39
|
Ja sam jednom pojeo juhicu od morskog psa.. :-) |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 24/10/2013 : 12:02:34
|
"Sorry, your password has been in use for 90 days and has expired - you must register a new one."
"New password:" roses "Sorry, too few characters." pretty roses "Sorry, you must use at least one numerical character." 1 pretty rose "Sorry, you cannot use blank spaces." 1prettyrose "Sorry, you must use at least 10 different characters." 1fuckingprettyrose "Sorry, you must use at least one upper case character." 1FUCKINGprettyrose "Sorry, you cannot use more than one upper case character consecutively." 1FuckingPrettyRose "Sorry, you must use no fewer than 20 total characters." 1FuckingPrettyRoseShovedUpYourAssIfYouDon'tGiveMeAccessRightFuckingNow! "Sorry, you cannot use punctuation." 1FuckingPrettyRoseShovedUpYourAssIfYouDontGiveMeAccessRightFuckingNow "Sorry, that password is already in use."
True story, eh.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47338 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/10/2013 : 12:10:28
|
tako mu i triba kad koristi glupe šifre |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 24/10/2013 : 12:40:12
|
Bakterije su jedina kultura, koju neki ljudi imaju.
--
Životno pitanje za žene: - Što nabaviti? Muža ili psa? Odgovor: - Sve ovisi o tome hoćeš li da ti neko usere samo tepih ili cijeli život.
--
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 24/10/2013 12:50:32 |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47338 Posts
Posted - 25/10/2013 : 22:57:33
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 27/10/2013 : 19:57:39
|
U Beogradu je održan prijemni ispit za starlete. Ispitna pitanja nisu bila teška! Svaka koja je pala-položila je!
Saobraćajna logika: Ako žena da žmigavac za lijevo, to uopšte ne znači da će skrenuti desno, možda produži pravo!
Otišla baba do kioska, da kupi dopunu i kaže: ''Molim Vas, jednu dopunu za moju unuku!'' Prodavačica: ''Od?'' Kaže baba: ''Od babe Mare, za unuku Saru!''
Nije strašno gledati horore, strašno je kada kihneš u praznoj kući i čuješ "Nazdravlje!"
SPISAK BESMISLENIH STVARI KOJE LJUDI RADE:
1. Otvore frižider, pogledaju i zatvore. 2. Pogledaju vrijeme na mobilnom telefonu i odmah ga zaborave. 3. Kada se oglašava mikrotalasna po drugi put, govore: "Evo me, čujem!" 4. Obuku se, spreme se da izađu iz stana, onda se vrate računaru i pogledaju šta ima (sve u jakni, kapi i cipelama) i tek onda idu. 5. Odu u prodavnicu recimo po šećer, na kraju se vrate sa gomilom gluposti, ali bez šećera. 6. Pritišću dugme za lift više puta (kao da će on zbog toga brže doći). 7. Namotavaju konac od kesice sa čajem na dršku šolje dok piju čaj, a poslije ga dugo odmotavaju. 8. Stavljaju ključeve u džep u namjeri da ih ne zaborave, a poslije ih dugo traže po torbi. 9. Jače pritišću dugmiće na daljinskom od televizora kada su baterije dotrajale. 10. Podešavaju alarme na dva telefona da ustanu ranije ujutru , na kraju opet ustaju na 15 minuta do izlaska iz kuće. 11. Ulaze na Facebook svakih 9 minuta. 12. Obilaze pukotine na asfaltu. 13. Legnu da spavaju u 22.00h, a zaspe u 1 sat poslije ponoći.
Kako me bude sramota, kad odem u restoran da večeram, pa ne znam sa koje strane tanjira, stoji mobilni telefon!
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47338 Posts
Posted - 28/10/2013 : 10:37:05
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
U Beogradu je održan prijemni ispit za starlete. Ispitna pitanja nisu bila teška! Svaka koja je pala-položila je!
Saobraćajna logika: Ako žena da žmigavac za lijevo, to uopšte ne znači da će skrenuti desno, možda produži pravo!
Otišla baba do kioska, da kupi dopunu i kaže: ''Molim Vas, jednu dopunu za moju unuku!'' Prodavačica: ''Od?'' Kaže baba: ''Od babe Mare, za unuku Saru!''
Nije strašno gledati horore, strašno je kada kihneš u praznoj kući i čuješ "Nazdravlje!"
1. Otvore frižider, pogledaju i zatvore. 2. Pogledaju vrijeme na mobilnom telefonu i odmah ga zaborave. 3. Kada se oglašava mikrotalasna po drugi put, govore: "Evo me, čujem!" 4. Obuku se, spreme se da izađu iz stana, onda se vrate računaru i pogledaju šta ima (sve u jakni, kapi i cipelama) i tek onda idu. 5. Odu u prodavnicu recimo po šećer, na kraju se vrate sa gomilom gluposti, ali bez šećera. 6. Pritišću dugme za lift više puta (kao da će on zbog toga brže doći). 7. Namotavaju konac od kesice sa čajem na dršku šolje dok piju čaj, a poslije ga dugo odmotavaju. 8. Stavljaju ključeve u džep u namjeri da ih ne zaborave, a poslije ih dugo traže po torbi. 9. Jače pritišću dugmiće na daljinskom od televizora kada su baterije dotrajale. 10. Podešavaju alarme na dva telefona da ustanu ranije ujutru , na kraju opet ustaju na 15 minuta do izlaska iz kuće. 11. Ulaze na Facebook svakih 9 minuta. 12. Obilaze pukotine na asfaltu. 13. Legnu da spavaju u 22.00h, a zaspe u 1 sat poslije ponoći.
Kako me bude sramota, kad odem u restoran da večeram, pa ne znam sa koje strane tanjira, stoji mobilni telefon!
šta je besmisleno u npr. obilazit pukotine na asfaltu? |
|
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 28/10/2013 : 17:19:27
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by PijaniPatak
šta je besmisleno u npr. obilazit pukotine na asfaltu?
Verovatno se loše izrazio. Biće da je mislio na pukotine na trotoaru, a ne na rupe na asfaltu |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4420 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Posted - 29/10/2013 : 10:29:49
|
ĐAVOLJ ADVOKAT
Glavni mafijaš iz italijanske mafije otkrije da ga potkrada njegov knjigovođa, Guido, i ukrao mu je $10,000,000. Njegov knjigovođa je gluvonem. To je i bio razlog što je dobio posao. Pretpostavili su da Guido nema ništa da čuje pa ne može da svedoči na sudu. Ode mafijoza kod Guida za njegovih $10 milliona, i vodi advokata da mu prevodi na znakovni jezik.
Kaže mafijoza da prevede: "Pitaj ga gde su pare!" Advokat, koristeći znakovni jezik, pita Guidoa: "Gde su pare?" Guido mu odgovara: "Nemam pojma o čemu pričaš." Advokat prevodi mafijozi: "Kaže da nema pojma o čemu pričaš." Mafijoza vadi pištolj, uperi Guidou u glavu i reče: "Pitaj ga ponovo ili ću da ga ubijem!" Advokat kaže Guidu: "Ubiće te ako mu ne kažeš." Guido mu odgovori na znakovnom jeziku: "OK! Pobedio si! Pare su u braon aktovci, zakopane iza kuće mog ujaka Bruna." Mafijoza pita advokata: "Šta kaže?"
Advokat: "Kaže da nemaš muda da opališ!"
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8275 Posts
Member since 25/01/2010 |
|