Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
ma nije bas toliko super eto kad sam istetovirao cijelu Barcinu postavu vise uopće nije bilo mjesta za rezerve! možda sam trebao pisati samo prezimena...
ma nije bas toliko super eto kad sam istetovirao cijelu Barcinu postavu vise uopće nije bilo mjesta za rezerve! možda sam trebao pisati samo prezimena...
pih...ja sam istetovirao inicijale svih dinamovih trenera u zadnjih 20 godina...
pih...ja sam istetovirao inicijale svih dinamovih trenera u zadnjih 20 godina...
Kiša interno kaznit, i idemo dalje. Ako j... majku Ronaldu jer je pizda, onda je j... i Tomislavu Kišu. ovakve stvari u svome klubu ne želin gledat Najsmišnije od svega je šta će se ovaj penal vuć po novinama i kad nas 5 utakmica za redon izmasakriraju.
Mamlaze penal iz Rijeke je lakrdija jednako ka i Vrsaljko golman. Svi ljudi koji su na streamu gledali utakmicu su skočili da je penal. Ka šta je Kiš zajeba gledatelje jer se tek nakon snimke vidilo šta je napravija tako je zajeba i suca. Neusporedivo.
Inače, drago mi je da smo se "osramotili" protiv Vinogradara. Nek se malo spuste na zemlju. Bolje da nas je prizemljija Vinogradar nego Belupo za vikend.
jebate,kako smo se izvukli igrali smo loše,falilo je 5-6 igrača,napadači nam nevidljivi,suci su krali i unatoč tome izvukli bod Slaven je bio pre/agresivan.da je bilo u nekoj normalnoj ligi dobili bi par crvenih u prvom poluvrimenu.a onom livom pomoćnom sucu želim sve najgore.u prvom dilu diga nam je zaleđe a metar nije bilo.u drugom dva puta ne diže protiv slavena a metar bilo u zaleđu.glavni je triba stat na kraj oštroj igri ali sa sviranjem kraja kad je bija faul na 16m upisao se u dugu listu miljenika hajdukovih navijača.