U šta su se samo pretvorili ti sastanci od kada mene nema! Nekada smo raspravljali o stripovima i ženskim guzicama, a vidim da se sada priča samo o latexu i muškim guzicama!
pa da se ti nisi pojavil mi bi raspravljal o zenskim oblinama ( guzicam ) i dalje, al ti si tu taj koji nas u tome sprjecava
'Ajmo traperiii!!!! Kad se vidimo na INTERLIBERU? Ja ću sad skočiti jedan dan ziher posle posla ali u nedjelju sam tamo 100%, onak konkretno, više sati. Kaj vi velite? Jel' paše nedjelja ili neki drugi dan? Mislim, ne morate se vi naći sa mnom, možete i bez mene
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Oša obaći štandove. Trevia vebera u tramvaju, ostavia ga na ulazu i otiša s Okijem na pivu. Prošli kraj mene edvin i fikus, javili se i nasmijali se kako je vrcia novinarski gigant vronski. Uša unutra glavinjat oko štandova, trevia Matu, Slovence (pozdrav Trolu!) i sa svakim prozboria rič-dvi i oša dalje glavinjat. Oša u susjedni paviljon vidit kakvo je stanje u Fibre. Također kratko proćakula s Humbertom i Markosom i to je manje više to za prvi dan.
Naravno, ono po što san doša (knjigu iz fiziologije) nisan uzea
Sinoć posli večere se vrati zbog biljara, čuja bit će ekipe pa rekoh ajde da se nekim obrišem pod u biljaru. Niko nije doša osim fikusa, naravno. Popili pivu i paljba. Inače, prostor je jeben tako da bi valjalo buduće summite tamo održavat.
17.12.2013. Možemo u Booksu, a možemo i u Studio smijeha... Ko bi došao i gdje?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Joj jebemu, evo baš mi se umak od piletine prolio po tvom primjerku. Ma nije bed, ne vidi se, samo desetak strana. Ali fino miriši po piletu, tak da i nije tak loše
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero