forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor LU 216 "Puni mjesec"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 08/11/2013 : 19:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Uzeo ga danas i mogu reci da je ipak Verni meni osobno bolji,ponavljam meni!!!!

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/11/2013 : 23:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

moj čovjek...Nuccio je odličan ali malo premalo sjenčenja, strip je svijetao što bas ne odgovara tami i mračnoj atmosferi...to je znao Ferri bolje, a bogami i Verni u zadnjem Gigantu...
Nije Nuccio loš, daleko od toga ali Verni mi daje ferrijev dišpet i to prevaga....živeo kopirant i plagiator den der....pardon...Verni.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/11/2013 : 12:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
I meni je Verni bolji, daleko od toga da Nuccio nije sjajan, ALI...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/11/2013 : 12:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

moj čovjek...Nuccio je odličan ali malo premalo sjenčenja, strip je svijetao što bas ne odgovara tami i mračnoj atmosferi...to je znao Ferri bolje, a bogami i Verni u zadnjem Gigantu...
Nije Nuccio loš, daleko od toga ali Verni mi daje ferrijev dišpet i to prevaga....živeo kopirant i plagiator den der....pardon...Verni.

Kad smo kod tame i mračne atmosfere Verni i Nuccio zajedno nisu ni kao pola Ferrija... Jedan je Najveći, nema tu priče.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 09/11/2013 : 13:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

Kad smo kod tame i mračne atmosfere Verni i Nuccio zajedno nisu ni kao pola Ferrija... Jedan je Najveći, nema tu priče.

+2

Istina.
Recimo, kod ovog drugog Hagota Ferri me oduševio mračnim scenama. Još uvijek je kralj.

Ferri je ostario sa naslovnicama. Tu je trenutno najočitije da nije više zlatan, ali to ne znači da je loš. Ovih par solarevih tabli "aktualnog" Ferrija uopće ne izgledaju loše.

Edited by - nagor on 09/11/2013 13:02:46
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 09/11/2013 : 13:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
obozavam obojicu ali,
i meni Verni za malo bolji,,iako ja mislim da nekim slucajem Ferri nikad nije postojao i meni i drugima bi vjerovatno Nuccio bio bolji, uglavnom nije im lako ni jednom ni drugom , koliko im je Ferri bio inspiracija , sad im je jos veci teret,koji ce morat nositi dok god budu crtali zagora, i siguran sam da ce za par godina skoro stignuti maestra iz zlatnog doba,,,pa dobro, bas kao on nece uspjeti ali priblizuju se

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/11/2013 : 16:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nisam neki zagorovac, ali meni Nuccio ima osobnost i originalnost, pa i energičnost kakve Verni nema.
Verni je suh, statičan i mlitav u svim pričama koje sam dosad čitao, a izdvaja se jedino novi gigant gdje je dosta solidan, ali ne i upečatljiv.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/11/2013 : 17:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

quote:

+2

Istina.
Recimo, kod ovog drugog Hagota Ferri me oduševio mračnim scenama. Još uvijek je kralj.

Ferri je ostario sa naslovnicama. Tu je trenutno najočitije da nije više zlatan, ali to ne znači da je loš. Ovih par solarevih tabli "aktualnog" Ferrija uopće ne izgledaju loše.

+3 !
Niko ne moze da pobedi Ferrijevu mracnu atmosferu koju stvara svojim sencenjem!

Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 09/11/2013 : 19:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
evo jedan lik iz zagorovog svijeta,,,ps-nije helingen
[URL=http://www.directupload.net][/URL]

Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 09/11/2013 : 20:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam strip, baš mi paše ta atmosfera dok vani lijeva kiša... Šta reć? Nućo me oduševio! Puno sam čitao o njemu na foruma ali sada sam se i sam uvjerio da je on vrhunsko pojačanje za Zagora. Dinamične scene, odlična fizionomija likova... ma vrhunski!
E sada, Verni ili Nućo? Rekao bih ovako, Nuccio je čista petica, a Verni... Verni je 5+

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 10/11/2013 : 06:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
ma niko ne kaze da je Nuccio loš to bi samo luđak moga reci ,odličan je ali Verni ima Ferrijev štih!!!
i to me PALI!!!!!
:)))

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/11/2013 : 08:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Uhh, vec sam se zabrinuo da ne zivim u Zoni Sumraka jer je svima ovdje za redom Verni bolji od Nuccija. Srecom, Johnny Difool je ipak malo ublazio stvari!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 10/11/2013 : 09:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Meni ipak Joe bolji...Ima on još rezerve, ako dodamo samo spomenuto senčenje, bio bi maestralni strip...zasad za mene i bez toga dovoljno.

Invincible shield

Edited by - giant on 10/11/2013 09:43:18
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/11/2013 : 10:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

quote:

+2

Istina.

Da, zna Ferri itekako napraviti sjajnu naslovnicu - pogledaj samo novog VČ Zagora.
Doduše, ta je stara već nekoliko godina ali nije ni tada maestro bio puuno mlađi nego sada i već je bilo pritisaka da se povuče koliko hoćeš.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 10/11/2013 : 19:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
ne razumijem stvarno zasto mijenjaju originalni crtez,,,kreteni, oni u SB; da su original samo obojili bilo bi bolje , prije svega mislim na mjesec koji su izbrisali

[URL=http://www.directupload.net][/URL]

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 10/11/2013 : 21:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Malo je nezahvalno praviti takve procene BOLJI/LOŠIJI na osnovu jedne epizode, ali ajde

-Nucciov prvi rad je daleko kvalitetniji od Vernijevih prvih nekoliko radova (Beli vrač, U paukovoj mreži, Povratak mutanta itd.)
-Nucciov prvi rad je daleko dinamičniji od Vernijevih prvih nekoliko radova (Beli vrač, U paukovoj mreži, Povratak mutanta itd.)
-Nuccio je u ovom prvom radu odmah uprizorio jaku atmosferu koju je Verni dobio tek nakon deset godina svog veka u Bonelliju, u "Čoveku koji je pobedio smrt" Primer 1, primer 2, primer 3
-Nuccio je u ovom prvom radu već imao strašnih kadrova kojima Verni može samo da zavidi Primer, primer 2, primer 3
-Ferri je Nucciu samo stilski predložak dok je Verniju usko povezan sa indigo papirom
-Nuccio ima vlastiti stil interpretacije Ferrijevog Zagora, Verni od vlastitog nema ništa
-Nuccio crta, Verni kopira
-prethodne tri stavke su ustvari iste

Verni može biti jedino draži...bolji nikako

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/11/2013 : 22:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Meni je Verni bolji
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/11/2013 : 22:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Patak je u pravu, Verni mi je draži... Taj opis kod mene je ispred "bolji"... Iako je dosta spominjao ranije Vernijeve radove, koji su stvarno loši, mislim da Nuccio neće doći tako blizu Ferriju koliko je Verni sada blizu... Kopirant, plagijator, sve to stoji, nazovite to kako hoćete, meni je bitno samo to da je sličniji Ferriju... Živjela obojica najboljih Zagorovih crtača!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/11/2013 : 22:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
lijepo si to rekao. nemam sta za dodat.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/11/2013 : 23:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

lijepo si to rekao. nemam sta za dodat.

Za sve je kriv onaj osjećaj kada sam kao klinac imao nesanicu znajući da sutra izlazi Zagor kojega crta "onaj najbolji"... Vrijeme uzima svoje, ali i donosi... Svi mi kojima je Ferri uljepšao djetinjstvo možemo biti sretni što postoje Verni i Nuccio, a sad koji je bolji - to je slatka briga.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/11/2013 : 14:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa Patkom ovi kadrovi stvarno oduzimaju dah

Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 11/11/2013 : 14:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Crtež stvarno oduzima dah,svaka čast Nucciu,nisam još pročitao ali zvuči zanimljivo,ako je još i priča na razini kao i crtež onda ovo zaslužuje visoku ocjenu.
Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
244 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 14/11/2013 : 00:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
I Nuccio i Verni su savršeni, s time da mi je ipak nešto bolji majstor Verni.

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 14/11/2013 : 08:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
moj prvi susret s Nucciom i mogu reči da mi se dopada...... Nepotrebne su usporedbe njega i Vernija jer svakako su obojica potrebni u Zagorovom staffu. Što se tiče priče očekujem zanimljiv nastavak.....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/11/2013 : 22:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Uhh, vec sam se zabrinuo da ne zivim u Zoni Sumraka jer je svima ovdje za redom Verni bolji od Nuccija. Srecom, Johnny Difool je ipak malo ublazio stvari!

verni je čista nula prema nucciju. ima nas, ima, koji slijepi nismo...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000