ne razumijem stvarno zasto mijenjaju originalni crtez,,,kreteni, oni u SB; da su original samo obojili bilo bi bolje , prije svega mislim na mjesec koji su izbrisali
e pa to je zaista ludo. znaci nije do Ferrija. naslov pun mjesec a od njega ni traga.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
ne razumijem stvarno zasto mijenjaju originalni crtez,,,kreteni, oni u SB; da su original samo obojili bilo bi bolje , prije svega mislim na mjesec koji su izbrisali
e pa to je zaista ludo. znaci nije do Ferrija. naslov pun mjesec a od njega ni traga.
Nuci je jako dobar, ali meni je Verni bolji, odlaskom Ferija ipak će ostati neko sa jakim Ferijevskim pečatom, ličiće Zagor opet na onog u danima prošlim...
a i zgrada se produžila Sva sreća pa mogu uživati u originalu Oh,tim Nuccio!
Al sam te zvao da dođeš u mene doma Što se tiče debatice na temu Verni vs. Nuccio, meni je Nuccio i draži i bolji. Ima svoj prepoznatljiv stil, dinamičan i oštar. Dok mi je Verni kao loša Ferrijeva kopija, statičan i često ne detaljan. Ali ne može mu se osporiti ljubav prema Zagoru, što danas izgleda treba posebno cijeniti
Originally posted by PAJDO Al sam te zvao da dođeš u mene doma
Da si pravi stavio bi ovdje slke da ljudi pate.Upps,vesele se
Evo jedne za svekoliko pučanstvo Slikano mobitelom
Sad je sve jasno! Pajdo im je ćopio naslovnicu, pa su se u SBE morali snalaziti. Zato fali kućica pored crkve koju su produžili, i križ i vrata na zvoniku, i zagorova frizura i oblaci i ... Jel se to više može zvati Ferrievim crtežom? Kad su već toliko čačkali mogli su i smanjiti Zagoru ruke
Nevjerovatno kako je ova naslovnica upropaštena za završno tiskano izdanje!!! Ovo uklanjanje punog mjeseca sa iste slobodno možemo nazvati debilizmom prvog stupnja...alo,epizoda je o vukodlacima+ovo osvjetljenje zvonika nema nikakvog smisla ako je mjesec jedva vidljiv ispod zvona....
Iz prve ruke mogu reći da ova naslovnica uživo izgleda puno bolje nego ovako na slici prije svega jer je većih dimenzija nego što je uobičajeno za Zagorove naslovnice. Nema puno popravljanja korektorom, a i taj mjesec daje svoj efekat. Mislim epizoda se zove "Puni mjesec"!!??!!
Cekaj, ja sam mislio da je sledeci broj Tamnocrvena Krv, zar nije? Kako je onda Kravocrvena Tama ista stvar? Zar nije VC preveo ovaj naslov Tamnocrvena Krv?