Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47333 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 15/11/2013 : 19:03:32
|
Korisne fraze za one koji putuju na Bliski Istok
Akbar khali-kili haftir lotfam.
Hvala vam što ste mi pokazali svoju prekrasnu automatsku pušku.
Fekr gabul cardan davat peah gush divar.
S osobitim zadovoljstvom prihvaćam vaš prijedlog da legnem na zemlju s rukama na glavi i raširenim nogama.
Shoameh fem tomamoeh oeh gofteh bandeh.
Sasvim se slažem sa svime što mislite ili ste ikada pomislili u životu.
Auto arraregh davatem mano sepaheh hast.
Zaista je izuzetno ljubazno što ste mi dopustili da putujem u prtljažniku vašeg automobila.
Fashal-eh tzpehman na daget mano goftam cheeszaheh mohema rajabehkesvaremhman.
Ako ćete udovoljiti mojoj skromnoj molbi da ne povrijedite moje genitalije, obećajem vam da ću o vašoj prelijepoj zemlji govoriti svima i u svakoj prilici.
Khrel, japaheh maneh va jayeh amerikaney.
Reći ću vam imena i adrese brojnih američkih špijuna koji putuju vašom prekrasnom zemljom lažno se predstavljajući kao novinari.
Tikeh nuneh ba ob khrelleh bezorg va khrube boyast in begeram.
Voda je odlična, a i mrvice koje ste mi dali imaju čaroban okus. Morate mi dati recept. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 15/11/2013 : 19:25:06
|
Ivica ulazi u apoteku: Imate li nešto protiv Viagre? Ljekarnica: Kako to - protiv Viagre? Ivica: Pa moj djed je uzeo Viagru, dobio srčani i sad ne možemo zatvoriti lijes.
---
Ševe se Mujo i Fata: Fata: Ako dobijemo dijete, kako ćemo ga nazvati? Mujo (skida kondom): Ako se iz ovog izvuče, zvat ćemo ga David Copperfield!
---
Donio Mujo kući vibrator i dao ga Fati za probu. Ona ga uključi, na što joj se vibrator izmakne iz ruku i padne na pod, pa stane skakutati po pločicama. Na to će Mujo panično: Vataj ga Fato, sve će nas izjebat!
---
Likovni kritičar: E, ovo je slikar koji slika s mozgom! Tip iz rulje: Valjda se zato ubraja u minijaturiste!
---
Muji crkne auto i odšeta do obližnjeg samostana, gdje pita fratra može li prenoćiti tamo. Fratar mu dopusti, te ga dovede do spavaće sobe. Usred noći Muju probudi nekakav izrazito čudan zvuk, nešto što nikada u životu čuo nije. Ujutro on odmah upita fratra što je to bilo, na što mu ovaj odgovori: "Ne mogu ti to odati, ti nisi fratar." Godinama je Muju mučilo što je bio izvor zvuka te se odluči vratiti u samostan i zamoliti za još jednu noć tamo. Kad ono, ista stvar. U neko doba noći se sobom razlijegao nepoznat zvuk, pa Mujo odmah ujutro krene gnjavit fratra: - Dobro, kakav je to zvuk? - Neću ti reći. Nisi fratar. - Pa kako da postanem fratar? - Obiđi svijet i prebroji svako zrnce pijeska i svaku vlat trave. Mujo odmagli i nakon još sedam godina vrati se sa svojih putešestvija. - Oče, obišao sam čitav planet i utvrdio da na njemu ima 132431663784282000000 vlati trave i 274628568755857376332765383240 zrnaca pijeska. Jesam li vičan fratrovanju? - Jesi. Pođi, da ti predam Sveti ključ. Pođu oni u podrum, gdje fratar preda Muji ključ, usmjeri ga prema drvenim vratima i kaže: "Sada ćeš saznati što proizvodi taj zvuk." Mujo otvori drvena vrata, kad ono nađe se pred kamenim vratima. Otvori i njih, pa na red dođu vrata od tvrde gume, pa bronce, srebra, bakra, platine, zlata, safira, topaza, ametista... Nakon što je pootvarao nebrojeno mnogo vrata, okrenuo je ključ drhtavim rukama i otvorio posljednja vrata. Mujo je tada konačno ugledao izvor zvuka koji ga je kopkao godinama. Stajao je zaprepašten, bez riječi. Znate li što je vidio?
Ne mogu vam to otkriti, vi niste fratar!!!!
|
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8275 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10303 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47333 Posts
Posted - 15/11/2013 : 21:59:44
|
strašno |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47333 Posts
Posted - 17/11/2013 : 11:55:23
|
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47333 Posts
Posted - 18/11/2013 : 01:12:59
|
|
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 18/11/2013 : 04:39:53
|
"Cementeries" nije engleska rijec, trebala je reci "cemeteries", ali u svakom slucaju...
Da se nagor upozorava zbog ovog odozgo stosa je stvarno ocajno... koga ovo ozbiljno vrijedja? U Family Guy epizodama stosovi su hiljadu puta gori/provokantinji/vulgarniji, i mo's mislit, taj show je jos uvijek hit i veoma popularan sirom svijeta... nevjerovatno, zar ne?
Samo se nadam da se ovaj sajt uskoro ne pretvori u NK diktaturu. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 18/11/2013 : 05:20:16
|
quote: Originally posted by acestroke
"Cementeries" nije engleska rijec, trebala je reci "cemeteries", ali u svakom slucaju...
Da se nagor upozorava zbog ovog odozgo stosa je stvarno ocajno... koga ovo ozbiljno vrijedja? U Family Guy epizodama stosovi su hiljadu puta gori/provokantinji/vulgarniji, i mo's mislit, taj show je jos uvijek hit i veoma popularan sirom svijeta... nevjerovatno, zar ne?
Samo se nadam da se ovaj sajt uskoro ne pretvori u NK diktaturu.
vrijeđa mene koji imam dvoje djece...da skratim raspravu,ja sam ga upozorio...sve ima svoje granice...kad ti budeš moderator,ti ga pohvali,možeš mu i pohvalnicu poslati...da se ovako netko sprda sa tvojom djecom,ili ti je ne daj Bože bolesno,kako bi reagirao... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 18/11/2013 : 08:47:50
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by acestroke
Samo se nadam da se ovaj sajt uskoro ne pretvori u NK diktaturu.
vrijeđa mene koji imam dvoje djece...da skratim raspravu,ja sam ga upozorio...sve ima svoje granice...kad ti budeš moderator,ti ga pohvali,možeš mu i pohvalnicu poslati...da se ovako netko sprda sa tvojom djecom,ili ti je ne daj Bože bolesno,kako bi reagirao...
Ja stvarno imam visok prag tolerancije što se tiče humora ali Nagor očito nema granica.Baš se nešto navadio sa bolesnim štosevima na djecu,pitam se da li ima još kakvih sklonosti prema istima... |
Wtf?
|
|
|
Topic |
|