forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33527 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 16/11/2013 : 12:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, ne bi me začudilo i 0:0 u uzvratu! Jučer me najviše razočarao kapetan Srna, potpuno nevidljiv, Rakitić je dao onu super dubinsku loptu za crveni, Modrić totalno van utakmice, Pranjić i Perišić pokušavali, napadači odsječeni iako su se jako trudili, ali daleko su od gola, bila je prilika iskoristiti igrača više, ali opet jalovo i ništa, srećom pa je i Island limitirana ekipa, ali bit će teško probiti njihov bunker u Zagrebu, a gol bi mogli primiti, al ajmo ipak pozitivno razmišljati i reći da prolazimo!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 16/11/2013 : 13:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Došli smo do toga da ne znamo koju formaciju igrati,ne znamo na koje igrače možemo računati,ne znamo kojem igraču "leži" koja pozicija.
Od ljeta 2012. nevjerojatno smo nazadovali u svemu.
Ako djed Šimunić uspjeva pratit ritam znači da stvari ne funkcioniraju.

Potpuno smo izgubili identitet,pod Bilićem smo imali kakav takav oblik i plan.
Štimac je to sve u 15 mjeseci upropastio.
Ne znam koliko je Kovačevo znanje,mislim da nije maštovit i više se oslanja na "germanski" plan,organiziranost,želju i trku.
Međutim,lopta sporo kruži....čim je tako,sve zamisli padaju u vodu jer protivnik ima vremena da zatvori sve rupe.
Kad lopta brzo cirkulira,uvijek se stvori višak a pogotovo protiv slabijih momčadi.

Jučer gotovo svaki naš igrač traži loptu u noge,njih 4 se poredaju na udaljenosti od 20 metara od protivničkog gola i jednostavno stoje.
Stoje i čekaju da stigne vražji centaršut a nitko od krilnih igrača nije u stanju fino zavrnut loptu.

Kovača ću moći ocijeniti tek nakon 5-6 utakmica,tada će isto imati alibi neiskustva ali opet....sam si je kriv,prihvatio je posao.
Ono jučer nije nogomet iako primjeti se nešto više želje i agresivnosti.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/11/2013 : 14:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Došli smo do toga da ne znamo koju formaciju igrati,ne znamo na koje igrače možemo računati,ne znamo kojem igraču "leži" koja pozicija.

Ne znam koliko je Kovačevo znanje,mislim da nije maštovit i više se oslanja na "germanski" plan,organiziranost,želju i trku.
Međutim,lopta sporo kruži....čim je tako,sve zamisli padaju u vodu jer protivnik ima vremena da zatvori sve rupe.
Kad lopta brzo cirkulira,uvijek se stvori višak a pogotovo protiv slabijih momčadi.

Jučer gotovo svaki naš igrač traži loptu u noge,njih 4 se poredaju na udaljenosti od 20 metara od protivničkog gola i jednostavno stoje.
Stoje i čekaju da stigne vražji centaršut a nitko od krilnih igrača nije u stanju fino zavrnut loptu.

Kovača ću moći ocijeniti tek nakon 5-6 utakmica,tada će isto imati alibi neiskustva ali opet....sam si je kriv,prihvatio je posao.

Odličan post
Jedino se ne slažen za djedu Šimunića.
Bez obzira na godine on je meni još uvik dobar, a ako ništa kod njega uvik iman osjećaj da mu je stvarno stalo.
On i Ćorluka su mi najstabilniji dio momčadi i praktički jedino šta trenutno valja u reprezentaciji.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/11/2013 : 18:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
u vijestima RTL-a, citiram:

"Vatreni, nezadovoljni jučerašnjom igrom, poručuju: Bila bi sramota ako ne odemo u Brazil!"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/11/2013 : 19:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

po meni se Šimunić sasvim dobro drži. jest da su godine tu, al on ipak ima ono što ostali igrači nemaju, a to je iskustvo. a pored toga, kao što je kolega rekao, mislim da se zbilja trudi unatoč godinama.

što se Kovača tiče, ja osobno njega ni ne mogu zamislit ko izbornika jer mislim da je stvarno još premlad i neiskusan za takav posao. a osim toga, tek nedavno je i završio karijeru. iako, s obzirom na jučerašnju tekmu, imam neki osjećaj da ipak ima više potencijala od Štimca.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/11/2013 : 00:45:18  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
najvise me iritirao Srna. Svaku loptu je vracao nazad. Nije vec godinama odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 19:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Potpuno smo izgubili identitet,pod Bilićem smo imali kakav takav oblik i plan."

koji je to izbornik toliko dugo trajao kao on a da ništ napravio nije?
ukratko, koji smo mi to plan imali kod bilića?, nasljedio je ekipu od kranjčara, dodao neke svoje ili je bilo sreće da oni bitni izostanu, pa da mora improvizirata i onda mora kemijati i dogodila se kemija, spojio je nasljeđene kranjčarave igrače i spojio ih sa nekim svojim koje je i kranjčar koristio ali malo
to je bila dobra kemija, ali nije bilo sreće te 2008.g.
2010. se s bilićem nismo proslavili
2012. smo imali sreće ali ništa pokazali nismo
upravo tu bezveznu bilićevu reprezentaciju je nasljedio štimac koji nije uspio naći kemiju
bojim se da je i kovač u problemima jer je nasljedio repku od štimca koju on nije drastično izmjenio s obzirom da nije baš uspješna
kovač ako želi uspjeh mora napraviti neke radikalne promjene
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 19:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
otići ćemo mi u brazil, ali budu se vukle neke loše stvari, kovač ima tu moć da dosta toga promjeni, ali ovisit će o rezultatu
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 19:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by Kruger

mada je rakitic pokazao koliko je modrici mal i bezvrjedan igrac a to je vrlo bitno za hr repku

jedan vrlo vazan igrac u spanjolskoj ligi ( rakitic ) mora bezvrijednom igracu koji igra u spanjolskoj ligi ( modrici ) ustupiti mjesto u hr repci

Koliko ja znan, Modrić i Rakitić ne igraju istu poziciju. Kako u klubovima, tako i u reprezentaciji.

ako zaboravimo ono sto je kemijao štimac, slažem se
mada sam ja mislio na to što igraju kao središnji veznjaci
inače njih dvojica su igrači koji si neodgovaraju, jedan bi trebao odlepršati iz repke, i s obzirom da modrići nikad ništa nije specijalno pokazao, on je taj koji trepa uzeti kofere u ruke i otići
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/11/2013 : 20:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne igra li i Modrić na defenzivnom veznom?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 20:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

ovisi kako gledaš, nalazi se u sredini terena, nije baš fizički dorastao za poziciju zadnjeg veznog
no odličan je u prikupljanju lopti koji odbije ili izbije obrana, no nije baš sposoban preusmjeriti ih u napad
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 17/11/2013 : 20:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Modric je stoper

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 21:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Modric je stoper

a rakitić je lijevi bek?, ili desni?, de me malo podsjeti, lako zaboravljam
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/11/2013 : 21:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ovisi kako gledaš, nalazi se u sredini terena, nije baš fizički dorastao za poziciju zadnjeg veznog
no odličan je u prikupljanju lopti koji odbije ili izbije obrana, no nije baš sposoban preusmjeriti ih u napad

Nije bitno je li sposoban nego koja mu je pozicija. A koliko sam upučen (očito nisam dobro), on je defenzivni vezi.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/11/2013 : 21:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Modric je stoper

Centarhalf.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 21:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nije bitno je li sposoban nego koja mu je pozicija. A koliko sam upučen (očito nisam dobro), on je defenzivni vezi.

što podrazumjevaš pod defanzivni vezni?, paul schols iz ManUtd-a je bio defanzivni vezni ( mada je igrao, prije nego što ga je trener prebacio na poziciju defanzivnog veznog, na poziciji napadača )
mada se modrić s ničim ne može usporediti s scholsom osim s tim što su igrali na istoj poziciji
a kad me već pitaš, za razliku od rakitića ( iako su oba prirodni dešnjaci ) modrić se može snaći samo na desnoj strani, njegova prirodna pozicija je otprilike koja je i srnina ( desni bek ili desni vezni )
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 21:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
možemo tvoje nekakvo pitanje " defanzivni vezni " pojasniti w. roonyijem u ovoj zadnoj utakmici protiv arsenala gdje je manutd poentirao
on je napadač ( vrlo zanimljiv za objasniti ), ali ako ćemo gledati tu utakmicu protiv arsenala on iako je igrao u napadu odradio defanzivu više nego i jedan vezni igrač, tako da tvoje pitanje " defanzivni vezni " nije lako objasniti ( napadao je oba stopera i oba beka, nije im dao disati, dakle odradio je ulogu defanzivnog veznog kao napadač )

Edited by - Kruger on 17/11/2013 21:53:08
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17120 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/11/2013 : 23:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Rooney je ustvari oduvijek htio biti golman, zato je sve blize golu.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 17/11/2013 : 23:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Rooney je ustvari oduvijek htio biti golman, zato je sve blize golu.

velka jel ti to smeta što je rooney katolik, pa se sprdaš
vjerujem kako nisi odgledao utakmicu između arsenala u gostima s manutd-om i nemaš blaga veze o tome kako napadač može odraditi ulogu " zadnjeg veznog "

Edited by - Kruger on 17/11/2013 23:31:51
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 18/11/2013 : 00:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

kovač ako želi uspjeh mora napraviti neke radikalne promjene

ako pod pojmom "uspjeh" podrazumijevamo odlazak u Brazil, radikalne promjene su nemoguće (ne samo radikalne, nego bilo koje) jer niti jedna promjena se ne može desit preko noći. a ovo što se sad događa je hvatanje zadnjeg vlaka. tak da, u tom kratkom periodu - nemoguće. ruševine koje je ostavio Štimac će se tek nakon dužeg perioda moć koliko-toliko uzdić iz pepela. ako bude mogućnosti i sposobnosti s Kovačeve strane, naravno.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/11/2013 : 01:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Ivane, zar ti misliš kako će nas island zaustaviti na putu za brazil?, to je manji problem, problem je ta ostavšitina bilća/štimca
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 18/11/2013 : 14:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Modric je stoper

Stoper=centarhalf u nogometnom smislu rijeci

GALLIENO FERRI

Edited by - markotamara on 18/11/2013 14:14:21
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/11/2013 : 16:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Modric je stoper

Stoper=centarhalf u nogometnom smislu rijeci

Stoper može biti lijevi i desni. Centarhalf je centralni (ime mu kaže), ali njega se ionako gotovo nigdje u nogometu više ne koristi.

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/11/2013 : 17:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Evo mali intervju sa legendarnim Bakom.

http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/baka-sliskovic-o-izjavama-vatrenih-ha-ha-ha-pa-to-je-van-svake-pameti

Skroz se slažem s njim (samo sam jedan u nizu 4,5 mil. izbornika:)), ali činjenica je da najbolje ekipe danas više trče bez baluna nego s njim.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/11/2013 : 18:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
zato vjerojatno i zeli kranjcara u ekipi, da trkom nadmudri protivnika :D
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.79 seconds. Snitz Forums 2000