forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 20/11/2013 : 14:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Ma bitan je odlazak u Brasil
Nema veze sokole sve 5 ne osjecam se prozvanim ali jbga da grisi to je tako ali ajmo sad ko je od nas bez grijeha???

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 20/11/2013 : 14:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by zlikovski
a ludi joe je legenda...
iako je trebalo ići ovako - ZA BRAZIL - SPREMNI

Aha, trebalo je
Nije šija nego vrat

nije ni trebalo, nego stvarno je:
ZA BRAZIL - SPREMNI
a tvoja repka (Srb, CG ili BiH)? koja je? ako je BiH vidimo se u brazilu, a ako je neka druga - više sreće slijedeći put...

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/11/2013 : 14:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
ZA BRAZIL - SPREMNI
a tvoja repka (Srb, CG ili BiH)? koja je? ako je BiH vidimo se u brazilu, a ako je neka druga - više sreće slijedeći put...

A da, setio sam se koji si ti
Neka, izbegavam takve poput tebe, nećemo se sresti
A ti se lepo provedi u Brazilu, ne znam u kom svojstvu ideš, kao igrač, član stožera, navijač repke, obožavalac Šimunića...

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/11/2013 : 14:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Vidim da sada šute svi oni koji su govorili da je Kovačić sranje od igrača.

Odlična igra, samo mi nije jasno zašto naši čim dobiju crveni u obrani stanu na 30 metara i ne napadaju igrača nego se panično brane. Uvijek to radimo.

I da, Šimunić je seljačina, kao i pola naše repke. Jebiga, realnost...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/11/2013 : 14:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Ruzan imate nacin komunikacije
Ja sam reka da je Joe kralj za mene
A sto se tice to sto je vika je stari hrvatski pozdrav Subica Zrinskog ako je on roden poslije 45 onda imate pravo reci da je ipak pogrijesio
Inace me politika ne zanima niti mislim da je ovo forum za to pa bih molija da to ostane na ovome
Niti me NDH zanima niti Titova Jugoslavija
Zivimo u demokraciji valjda
Zivija Joe i Stripovi
Ahyaaaaaakkkkkk

I kukasti križ je prastari simbol pa ga se baš i ne koristi više jer se zna šta predstavlja.
Isto ka šta se zna šta predstavlja "za dom spremni"
Đo je idiot, al meni je opet nekeko drag.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13053 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 20/11/2013 : 14:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Po 4. put na SP, 4 od 5!! Kakav uspjeh!!!

Have mercy
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 20/11/2013 : 14:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
ZA BRAZIL - SPREMNI

A da, setio sam se koji si ti
Neka, izbegavam takve poput tebe, nećemo se sresti
A ti se lepo provedi u Brazilu, ne znam u kom svojstvu ideš, kao igrač, član stožera, navijač repke, obožavalac Šimunića...

idem kao obožavatelj lika i djela ludog joea prije svega, a repka je samo dodatni motiv...
šalu na stranu, prava istina kako mi je nogomet dobra izlika da napokon obiđem j.ameriku. lova je spremna, tri tjedna g.o. ispregovarano (iako ću pokušati podići za još 1 tjedan). plan puta upravo dogovaram - argentina, urugvaj, brazil...
i vrlo lijepo od tebe što si me se sjetio

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/11/2013 : 14:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
To je dobra stvar
Ništa lepše od SP u zemlji koja fudbal živi
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/11/2013 : 15:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Upri prstom u toga/te da ga/ih kamenujemo

Trljam ruke.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 20/11/2013 : 15:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična igra, samo mi nije jasno zašto naši čim dobiju crveni u obrani stanu na 30 metara i ne napadaju igrača nego se panično brane. Uvijek to radimo.

Neznam koju si utakmicu gleda kada kazes da smo se branili
Pogledaj statistiku posjed lopte,uadaraca na gol,i udaraca u okvir gola od 35 min

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/11/2013 : 15:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Jebiga Eidure, sad znaš kako je Giggsu, Weahu ili Litmanenu bilo...

http://www.hrsport.net/vijesti/468355/nogomet-sp-2014/gudjohnsen-prilicno-sam-siguran-da-je-ovo-bila-moja-posljednja-utakmica-u-dresu-reprezentacije/

Trljam ruke.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/11/2013 : 16:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pogledaj statistiku posjed lopte,uadaraca na gol,i udaraca u okvir gola od 35 min

nakon crvenog do kraja poluvremena su se zabili u 35m svih 9+golman
da nije pao taj brzi gol u 2. poluvremenu pitanje je kako bi igrali dalje...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 20/11/2013 : 16:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a taj gol nije pao nego je dan.
nismo se zavukli na svoju polovicu i nije ni trebalo protiv ovako slabašne ekipe kao što je island.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 20/11/2013 : 17:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

nakon crvenog do kraja poluvremena su se zabili u 35m svih 9+golman
da nije pao taj brzi gol u 2. poluvremenu pitanje je kako bi igrali dalje...

Hvala na informaciji bice sam ja gleda kao i ostalih 4 milijuna Svedska-Portugal

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/11/2013 : 17:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
ne znam da li je itko primjetio koliko je Olic ustvari odigrao losu utakmicu. Cijelo vrijeme je krivo odigravao, gubio lopte, upropastio par kontri, istina trudio se, ali bez ucinka. Ostali su svi dobri. Simunicu ne zamjeram previse, jer je odgojen u ustaskoj emigraciji, pa za drugo niti ne zna, ali ga svejedno treba kaznit. U NJemackoj bi vec bio na policiji na obavijesnom razgovoru.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12618 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 20/11/2013 : 17:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Joe je jednostavno neobrazovan,sirov i seljačina.
Čisto sumnjam da je igdje učio povijest.

ma vidi mu se odmah na faci...da nije neki fudbaler, ljudi bi ga lako mogli zamijeniti za nekog traktoristu sa "Gruntovca"....
Ali očito "ovo neko ustaštvo" još uvijek je dosta popularno kod običnih ljudi, navijača, ( i to je ono zabrinjavajuče,...), nije toliko kriv "Joe", koliko su oni koji su mu vikali nazad....zamislite, da Joe počne vikati ZA DOM a onda uslijedi smrtna tišina, kakav bi kreten taj Joe ispao,...ali bilo je suprotno, svi su onda uzviknuli SPREMNIIIIIIIIIIIII i to je više zabrinjavajuče, nego tamo neki seljačina Joe....

Bilo bi dobro vidjeti, koliko ljudi bi mu uzvratilo, kada bi počeo vikati npr u Konzumu ili na banci, pošti,....
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/11/2013 : 17:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Decki..Tonto, Caleb..hvala na linkovima...uistinu ste mi spasili dan

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 20/11/2013 : 17:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro
Ali očito "ovo neko ustaštvo" još uvijek je dosta popularno kod običnih ljudi, navijača, ( i to je ono zabrinjavajuče,...), nije toliko kriv "Joe", koliko su oni koji su mu vikali nazad....

U tome i je srž problema.
I što je najsmešnije, svako govori za onog drugog da je gori od njega Ista govneta
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 20/11/2013 : 18:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
to šimuniću nije trebalo. što god da je mislio trebao je biti pametniji.
ok, ponijela ga atmosfera i euforija ali pružio je potpuno krivu sliku. jako nezrelo.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 20/11/2013 : 18:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Tek mi je sad krivo kad vidim pored kakvih neznalica Srbija nije prosla dalje... Mora da su u Srbiji jos vece neznalice.
U Brazilu, naravno, navijam za Honduras ako treba, samo ne za ove "sto su za dom spremni". Nadam se da ste svu srecu istrosili kad ste izvukli Island, i da cete dobiti primjerenije protivnike, koji ce vas ekspresno poslati kuci. Za reprezentacije sa ovakvim balvanima od ljudi imam samo gadjenje, i nadam se da ce se nekad pojaviti bilo ko ko ima muda da ovakve sankcionise potpunom zabranom bavljenja sportom, nezavisno od toga ko su i odakle dolaze. Sad barem znam odakle onaj faul za zatvor u Beogradu, imao je od koga da se ugleda. Pi.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/11/2013 : 18:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
baš je dobro kad se srbi ovako grizu što smo ih isprašili sa svjetskog.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/11/2013 : 18:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Joe je kralj!!!!

Slijedeće odobravanje poteza Joea Šimunića od strane bilo koga rezultirati će udaljavanjem sa foruma.

Uglavnom, stanite sa politikom i držite se sporta.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/11/2013 : 18:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Glede Simunica.
Hrvatskoj repki je dao sve i uvijek je bio stup ..kako moralni, tako i intelektualni.hehehe.
Bez tog i takvog stupa nebi bili gdje jesmo i naravno nebi bili ono sto nismo.
Nogometasima nikad nije bilo pametno davati mikrofon u ruke , niti je od istih shodno traziti da izraze misljenje o bilo kojoj tekmi.
Adrenalin koji je sinoc pucao Simunica..nitko od nas vjerovatno dozivjeti nece.
Svjetsko prvenstvo u Brazilu je ultimativni dogadaj za svakog nogometasa..ikad.
Simunic je naravno otplesao ples izvan granica tolerancije i dakako su rijeci upotrebljene totalno izvan okvira danasnjeg poimanja demokracije..pa opet..bez Joe Simunica..mi bi smo SP gledali na telki

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/11/2013 : 18:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Tek mi je sad krivo kad vidim pored kakvih neznalica Srbija nije prosla dalje... Mora da su u Srbiji jos vece neznalice.
U Brazilu, naravno, navijam za Honduras ako treba, samo ne za ove "sto su za dom spremni". Nadam se da ste svu srecu istrosili kad ste izvukli Island, i da cete dobiti primjerenije protivnike, koji ce vas ekspresno poslati kuci. Za reprezentacije sa ovakvim balvanima od ljudi imam samo gadjenje, i nadam se da ce se nekad pojaviti bilo ko ko ima muda da ovakve sankcionise potpunom zabranom bavljenja sportom, nezavisno od toga ko su i odakle dolaze. Sad barem znam odakle onaj faul za zatvor u Beogradu, imao je od koga da se ugleda. Pi.

Uspoređivanje cijele reprezentacije sa krajnje degutantnim ponašanjem samo jednog člana baš i nema nekog smisla, ako mene pitaš.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 20/11/2013 : 18:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ajmo sad sve strpat u isti koš...ajmo malo generalizirat.
Daleko bi došli sa generaliziranjem.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000