Author |
Topic  |
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 20/11/2013 : 14:05:57
|
Ma bitan je odlazak u Brasil Nema veze sokole sve 5 ne osjecam se prozvanim ali jbga da grisi to je tako ali ajmo sad ko je od nas bez grijeha??? |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 20/11/2013 : 14:13:23
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by zlikovski a ludi joe je legenda... iako je trebalo ići ovako - ZA BRAZIL - SPREMNI
Aha, trebalo je  Nije šija nego vrat
nije ni trebalo, nego stvarno je: ZA BRAZIL - SPREMNI a tvoja repka (Srb, CG ili BiH)? koja je? ako je BiH vidimo se u brazilu, a ako je neka druga - više sreće slijedeći put... |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 20/11/2013 : 14:25:28
|
quote: Originally posted by zlikovski nije ni trebalo, nego stvarno je: ZA BRAZIL - SPREMNI a tvoja repka (Srb, CG ili BiH)? koja je? ako je BiH vidimo se u brazilu, a ako je neka druga - više sreće slijedeći put...
A da, setio sam se koji si ti Neka, izbegavam takve poput tebe, nećemo se sresti A ti se lepo provedi u Brazilu, ne znam u kom svojstvu ideš, kao igrač, član stožera, navijač repke, obožavalac Šimunića...
|
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 20/11/2013 : 14:35:32
|
Vidim da sada šute svi oni koji su govorili da je Kovačić sranje od igrača.
Odlična igra, samo mi nije jasno zašto naši čim dobiju crveni u obrani stanu na 30 metara i ne napadaju igrača nego se panično brane. Uvijek to radimo.
I da, Šimunić je seljačina, kao i pola naše repke. Jebiga, realnost... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 20/11/2013 : 14:35:34
|
quote: Originally posted by markotamara
Ruzan imate nacin komunikacije Ja sam reka da je Joe kralj za mene A sto se tice to sto je vika je stari hrvatski pozdrav Subica Zrinskog ako je on roden poslije 45 onda imate pravo reci da je ipak pogrijesio Inace me politika ne zanima niti mislim da je ovo forum za to pa bih molija da to ostane na ovome Niti me NDH zanima niti Titova Jugoslavija Zivimo u demokraciji valjda Zivija Joe i Stripovi Ahyaaaaaakkkkkk
I kukasti križ je prastari simbol pa ga se baš i ne koristi više jer se zna šta predstavlja. Isto ka šta se zna šta predstavlja "za dom spremni" Đo je idiot, al meni je opet nekeko drag. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13053 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 20/11/2013 : 14:48:31
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by zlikovski nije ni trebalo, nego stvarno je: ZA BRAZIL - SPREMNI a tvoja repka (Srb, CG ili BiH)? koja je? ako je BiH vidimo se u brazilu, a ako je neka druga - više sreće slijedeći put...
A da, setio sam se koji si ti Neka, izbegavam takve poput tebe, nećemo se sresti A ti se lepo provedi u Brazilu, ne znam u kom svojstvu ideš, kao igrač, član stožera, navijač repke, obožavalac Šimunića...
idem kao obožavatelj lika i djela ludog joea prije svega, a repka je samo dodatni motiv...  šalu na stranu, prava istina kako mi je nogomet dobra izlika da napokon obiđem j.ameriku. lova je spremna, tri tjedna g.o. ispregovarano (iako ću pokušati podići za još 1 tjedan). plan puta upravo dogovaram - argentina, urugvaj, brazil... i vrlo lijepo od tebe što si me se sjetio  |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 20/11/2013 : 15:42:37
|
quote: Originally posted by Zagor12
Upri prstom u toga/te da ga/ih kamenujemo  |
Trljam ruke. |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 20/11/2013 : 15:49:35
|
Odlična igra, samo mi nije jasno zašto naši čim dobiju crveni u obrani stanu na 30 metara i ne napadaju igrača nego se panično brane. Uvijek to radimo.
I da, Šimunić je seljačina, kao i pola naše repke. Jebiga, realnost...
Neznam koju si utakmicu gleda kada kazes da smo se branili Pogledaj statistiku posjed lopte,uadaraca na gol,i udaraca u okvir gola od 35 min |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 20/11/2013 : 16:06:42
|
Neznam koju si utakmicu gleda kada kazes da smo se branili Pogledaj statistiku posjed lopte,uadaraca na gol,i udaraca u okvir gola od 35 min
nakon crvenog do kraja poluvremena su se zabili u 35m svih 9+golman da nije pao taj brzi gol u 2. poluvremenu pitanje je kako bi igrali dalje... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 20/11/2013 : 16:36:39
|
a taj gol nije pao nego je dan. nismo se zavukli na svoju polovicu i nije ni trebalo protiv ovako slabašne ekipe kao što je island. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Posted - 20/11/2013 : 17:29:33
|
quote: Originally posted by supermark
Neznam koju si utakmicu gleda kada kazes da smo se branili Pogledaj statistiku posjed lopte,uadaraca na gol,i udaraca u okvir gola od 35 min
nakon crvenog do kraja poluvremena su se zabili u 35m svih 9+golman da nije pao taj brzi gol u 2. poluvremenu pitanje je kako bi igrali dalje...
Hvala na informaciji bice sam ja gleda kao i ostalih 4 milijuna Svedska-Portugal  |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 20/11/2013 : 17:38:42
|
ne znam da li je itko primjetio koliko je Olic ustvari odigrao losu utakmicu. Cijelo vrijeme je krivo odigravao, gubio lopte, upropastio par kontri, istina trudio se, ali bez ucinka. Ostali su svi dobri. Simunicu ne zamjeram previse, jer je odgojen u ustaskoj emigraciji, pa za drugo niti ne zna, ali ga svejedno treba kaznit. U NJemackoj bi vec bio na policiji na obavijesnom razgovoru. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12618 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/11/2013 : 17:51:18
|
quote: Originally posted by Leonid
Joe je jednostavno neobrazovan,sirov i seljačina. Čisto sumnjam da je igdje učio povijest.
ma vidi mu se odmah na faci...da nije neki fudbaler, ljudi bi ga lako mogli zamijeniti za nekog traktoristu sa "Gruntovca".... Ali očito "ovo neko ustaštvo" još uvijek je dosta popularno kod običnih ljudi, navijača, ( i to je ono zabrinjavajuče,...), nije toliko kriv "Joe", koliko su oni koji su mu vikali nazad....zamislite, da Joe počne vikati ZA DOM a onda uslijedi smrtna tišina, kakav bi kreten taj Joe ispao,...ali bilo je suprotno, svi su onda uzviknuli SPREMNIIIIIIIIIIIII i to je više zabrinjavajuče, nego tamo neki seljačina Joe....
Bilo bi dobro vidjeti, koliko ljudi bi mu uzvratilo, kada bi počeo vikati npr u Konzumu ili na banci, pošti,.... |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 20/11/2013 : 17:53:04
|
Decki..Tonto, Caleb..hvala na linkovima...uistinu ste mi spasili dan  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 20/11/2013 : 17:55:44
|
quote: Originally posted by 1Euro Ali očito "ovo neko ustaštvo" još uvijek je dosta popularno kod običnih ljudi, navijača, ( i to je ono zabrinjavajuče,...), nije toliko kriv "Joe", koliko su oni koji su mu vikali nazad....
U tome i je srž problema. I što je najsmešnije, svako govori za onog drugog da je gori od njega Ista govneta  |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 20/11/2013 : 18:15:02
|
Tek mi je sad krivo kad vidim pored kakvih neznalica Srbija nije prosla dalje... Mora da su u Srbiji jos vece neznalice. U Brazilu, naravno, navijam za Honduras ako treba, samo ne za ove "sto su za dom spremni". Nadam se da ste svu srecu istrosili kad ste izvukli Island, i da cete dobiti primjerenije protivnike, koji ce vas ekspresno poslati kuci. Za reprezentacije sa ovakvim balvanima od ljudi imam samo gadjenje, i nadam se da ce se nekad pojaviti bilo ko ko ima muda da ovakve sankcionise potpunom zabranom bavljenja sportom, nezavisno od toga ko su i odakle dolaze. Sad barem znam odakle onaj faul za zatvor u Beogradu, imao je od koga da se ugleda. Pi. |
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/11/2013 : 18:26:31
|
Joe je kralj!!!!

Slijedeće odobravanje poteza Joea Šimunića od strane bilo koga rezultirati će udaljavanjem sa foruma.
Uglavnom, stanite sa politikom i držite se sporta. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 20/11/2013 : 18:26:45
|
Glede Simunica. Hrvatskoj repki je dao sve i uvijek je bio stup ..kako moralni, tako i intelektualni.hehehe. Bez tog i takvog stupa nebi bili gdje jesmo i naravno nebi bili ono sto nismo. Nogometasima nikad nije bilo pametno davati mikrofon u ruke , niti je od istih shodno traziti da izraze misljenje o bilo kojoj tekmi. Adrenalin koji je sinoc pucao Simunica..nitko od nas vjerovatno dozivjeti nece. Svjetsko prvenstvo u Brazilu je ultimativni dogadaj za svakog nogometasa..ikad. Simunic je naravno otplesao ples izvan granica tolerancije i dakako su rijeci upotrebljene totalno izvan okvira danasnjeg poimanja demokracije..pa opet..bez Joe Simunica..mi bi smo SP gledali na telki  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/11/2013 : 18:28:47
|
quote: Originally posted by Elderane84
Tek mi je sad krivo kad vidim pored kakvih neznalica Srbija nije prosla dalje... Mora da su u Srbiji jos vece neznalice. U Brazilu, naravno, navijam za Honduras ako treba, samo ne za ove "sto su za dom spremni". Nadam se da ste svu srecu istrosili kad ste izvukli Island, i da cete dobiti primjerenije protivnike, koji ce vas ekspresno poslati kuci. Za reprezentacije sa ovakvim balvanima od ljudi imam samo gadjenje, i nadam se da ce se nekad pojaviti bilo ko ko ima muda da ovakve sankcionise potpunom zabranom bavljenja sportom, nezavisno od toga ko su i odakle dolaze. Sad barem znam odakle onaj faul za zatvor u Beogradu, imao je od koga da se ugleda. Pi.
Uspoređivanje cijele reprezentacije sa krajnje degutantnim ponašanjem samo jednog člana baš i nema nekog smisla, ako mene pitaš. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 20/11/2013 : 18:29:03
|
quote: Originally posted by Elderane84
Tek mi je sad krivo kad vidim pored kakvih neznalica Srbija nije prosla dalje... Mora da su u Srbiji jos vece neznalice. U Brazilu, naravno, navijam za Honduras ako treba, samo ne za ove "sto su za dom spremni". Nadam se da ste svu srecu istrosili kad ste izvukli Island, i da cete dobiti primjerenije protivnike, koji ce vas ekspresno poslati kuci. Za reprezentacije sa ovakvim balvanima od ljudi imam samo gadjenje, i nadam se da ce se nekad pojaviti bilo ko ko ima muda da ovakve sankcionise potpunom zabranom bavljenja sportom, nezavisno od toga ko su i odakle dolaze. Sad barem znam odakle onaj faul za zatvor u Beogradu, imao je od koga da se ugleda. Pi.
Ajmo sad sve strpat u isti koš...ajmo malo generalizirat. Daleko bi došli sa generaliziranjem. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Topic  |
|