forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/11/2013 : 03:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobre su i preprzene kokice u neka doba noci..
Jesam. Ovo mi dođe poput dnevnika gledanja.
nemam reci nesto o samom filmu koliko to da sam na kraju dobila osjecaj da sam ga konacno vec jednom morala pogledati, jer jesam, i tada se, nekim logickim slijedom pojavio jos jedan naslov koji zelim.
Sve ima svoje vrijeme.
Jos mi ostalo kokica..film je krenuo.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/11/2013 : 05:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Genijalan film, nisam trepnula.
Olrajt,
nocas sam bila ljubavnica filmu, provela sam noc s njim, i
bilo je ebeno dobro, znojno i strasno, kako samo zna biti tih noci..
Kupim svoje stvari i suljam se prije zore, da me svitanje zatekne u vlastitom krevetu.
Pssst! Nemojte nikome ovo reci. Na prstima se suljam, hitam odmah leci ..

Charlie out.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/11/2013 : 12:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I tako nas ocekuju snijegovi, jos danas, prognoza kaze.
Od neceg ovakvog, tko moze pozeljeti vise.

bas slusam..
Lijep dan vam zelim.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/11/2013 : 13:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Znate, kazu da se bura radja u Senju, zeni u Rijeci, umire u Trstu.
E,pa, ako je tako, usred sam paklenog pira kakvom jos nisam nazocila. Noc je bila uzasna, jutro nista bolje..
Moj parkic, u kom sam se s klupice znala javiti na forum, devastiran je,,stabla stara i so godina iscupana iz zemlje s korijenom. Lovor iza moje klupice, ocerupan i godinu dana se nece oporaviti.. Stupovi od struje prepolovljeni njisu se na kabelima, sin mi javlja da je izbjegao bor kojeg je prepolovilo i pao je pored njega na cestu. Iduci korzom do kafica gdje cu u miru popiti kavu,,refuli su me podizali od tla,,pomalo je smijesno,na trenutak bih plakala jer sam sjela na kavu da obavim razgovor s upraviteljem zgrade i prijavim ostecenja,ona koja su tek vidljiva na krovu,iscupan oluk, antenski tanjur na krovu.. Sad mi predstoji milion poziva kojima cu vrsiti pritisak jer ta gamad ne radi svoj posao, ni kako treba, ni na vrijeme.. I necu dozvoliti muljazu s osiguranjem.. Kava mi godi,ovo je mali zapis o zbivanjima u gradu.
Malo me pecka u zeludcu,malo sam zabrinuta, no proci ce i to..
Za sad, burin pir u Rijeci, jos ima svoju pijanku.. Heh..struje nemam doma od nocas. Idem kupiti par lijepih svijeca i suhe hrane..
Ovo nije moj dan.
Srdacno vasa...:)

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/11/2013 : 14:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
u Senju do 200 na sat refuli bure. bogme ludo

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/11/2013 : 02:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ziva ja
Imala sam poteskoca s letenjem, ali sam letjela i bez metle.
Ova bura je bila leteci cilim iz onih orijentalnih crtica. Ludo i ful kul. Jako mi se dopalo bez struje i bilo je carobno, zato sto je to danas toliko rijetko. Na brzake portalom u neko drugo doba, heh.. neopisivo dobro i kvalitetno doba, ma koliko mi mislili da smo danas u sretnom, naprednom dobu. Aha..mo`s mislit, prodali su nam foru da se bez svega danas vise jednostavno ne moze. Moze se, samo je bez razuma onemoguceno shvacanje toga.
I tak,, da sam Pepeljuga, svaka bas kocija pretvorila bi se u bundevu, nikako ja prije ponoci stici..bilo kuda, ne znam tocno jer ovo nije bajka, vec post na forumu u kasna doba.
Zelim reci, kad zaradim prvi milion, ali ne u Hrvatskoj, (prica u skladu s ne-bajkom..) jer u Hrvatskoj su svi milioni pokradeni, a oni koji jos nisu su rezervirani za one koji to budu - kupit cu si na Mjesecu parcelu na Moru Tisine. Bit ce u mom posjedu. Sad, da li cu moci do nje, to jos ne znam, ali cu imati svoj komadic koji me odvaja simbolicno od ovog svijeta. I to je moj konacni odgovor na sve na sto ga imam dati. Necu ga, budem li u mogucnosti dolaziti na "odvajanje" Gore, nikada i niposto eksploatirati, pokusati mijenjati, vec cu ga postivati. Biti ce to jedini komadic tla u galaksiji koji je u ljudskom posjedu tretiran s postovanjem i neokaljan ljudskom pohlepom, gluposcu, manipulacijama, igrama, i mjesto na kome je na znanje dano
da postoji bice kome je znano da je sve oko nas stalno, samo smo prolaznici mi.
Da bi nesto takvo (zvuci suludo u danasnje doba, zar ne?) mogla, nemam izbora nego napustiti Zemlju. Jer Zemljani su jednostavno na vlastitoj planeti postali alieni.
Boze, ponovo sam otvorila komunikacijski kanal, nadam se da si cuo ovo. Pripremi sve papire za kupnju tla, i provjeri trebam li vizu.
S koje planete potjecem, cisto sumnjam da ce mi ju Galaksija, zbog ocuvanja svoje opstojnosti - odobriti.
No, bila sam dobra, iako vec znas da ti pricam kako dobrota i ljubaznost ovdje na Zemlji covjeka cine budalom, mozda mi tvoj zagovor tamo negdje gore bude od pomoci.

Srdacno Tvoja.

-Kako koja?!
Uvijek svjeza, luckasta i neponovljiva,
i nemoj rec da nas ima vise, jer i ti si osjetljiv na kopije.
Da, da..moze, kako god ti reces...do sutra onda..laku noc, ja
moram poc, za tebe ne znam..
-Charlie?
-Molim?
-Glazba veceras??
-

Edited by - Just_Charlie on 14/11/2013 02:27:05
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/11/2013 : 01:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Da ne bih poludila od svjetovnog sivila moram u vlastiti dodavati redovito malo glazbe i boje.
Moram odrzavati zivim ono sto me u meni iz dana u dan nosi da zivim i disem, i sto mi hrani izvor iz kog ovo sve pisem.
Uzak je to manevarski prostor, u kartonskoj kutiji kao da sam skucena,
sakrivena od svih zbivanja i svijeta, i iz nje pisem, i dane bojam
u sareno, ali je zato prostranstvo u meni, koje time stitim, jedno polje veliko, pre golemo..
U njemu su svi svemiri i sva mora, sume i planine, svo cvijece s livada, dunja s bakina ormara, nonina padelica iz koje me hranila, drvo tresnje s koje sam jela visnje, visjela na glavacke i padala u koprive, strugala koljena, s asfaltom se sljubljivala, potajno se zaljubljivala, s vremenom odljubljivala, u zivotu plakala, u njemu uzivala, sva glazba koju sam slusala, sva vina koja sam kusala, usne koje nisam, snove koje jesam, govorila -e, bas hocu, inatila se- e, bas necu.. sve je tu, u skrinjicama pohranjeno, i ljubomorno oteto
vremenu, sivilu, i zaboravu..

-Charlie.
-Reci, Boze.
-Kad se ti raspises, meni malo toga preostane za reci, a ja sam svemoguc.
-Znam. Ali ja sam nemoguca. Pa rekao si da razumijes zene - 1:0 za mene.

-Pusti glazbu i dodaj mi aspirin, molim te..
(-Jebote, rekao sam - molim te.. a do sad se molilo mene. Stvarno su nemoguce ove zene. I opsovao sam, jebote..-i opet sam.)

- pa nisi valjda mislio da meni mozes prodati pricu da si neko bozanstvo koje se mora moliti i ponizan mu biti? Muskarac jedan

-Charlie!!!
- Da, Vasa Visosti..na Vas zahtjev, glazba, zar ne?

Edited by - Just_Charlie on 15/11/2013 01:31:22
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/11/2013 : 01:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
La.. la.. la la la ..

Boga sam uspavala blagim cajem od kamilice i ugodnim mu glasom tiho pjevusila ..la la..la la la...

I sta sad? Dosadno mi je bez Njega, ali nek se covjek malo i od mene odmori.

Sinoc sam sanjala san da sam nesto.. zakoracila, poletjela s jako visoke litice i ugledam dole plazu i plitko more. Ne znam je li srecom, ili ne, ali nisu bile stijene vec pijesak. Probudila sam se na pol puta do dole i budna nastavila razmisljati u kom polozaju, kad vec ocito ne mogu izbjeci,
nastavim padati. Na dupe? Polomila bih mnogo stosta, na trbuh? leđa?
Mislim da sam odabrala - na noge, sto gipkije, da sto manje polomim, a sto dalje od glave..
Doista, ja i kad padam, stignem stati da promislim. Dobro da na pol puta nisam narucila sendvic i kavu.
Mozda bi naj bezbolniji pad bio da sam odabrala ipak polozaj pada na tu ludu glavu.

Pssst... Necemo Ga buditi veceras. Vidite da mi ni u snu ne da, da mi se sto desi, da mu ne dođem za stalno Gore.

Noc svijete.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/11/2013 : 11:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
super samo nemoj s Bogom pričat na javnom mistu da te ne zatvore

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/11/2013 : 18:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

super samo nemoj s Bogom pričat na javnom mistu da te ne zatvore

puno me je nasmijalo ovo, ali zato sto si pogodio nesto slicno,
ali se događa kod mene doma. Kako imam stafelaj koji naslonim na zid iza sofe kad mi ne treba, i na njemu stoji novo platno za kad mi dođe da slikam, na neki nacin, jednom prilikom, u sali je to platno ispalo
Isus a stafelaj raspelo. I ostalo je; Isus na krizu. Sin se izvali na sofu i kako je nemiran, svako malo drmne nogom i platno padne po njemu ili krene padati. Cujem mumljanje, ponekad uzvik, pa pitam -sto je.
Odgovori su od -Isus je opet pao, srusio sam Isusa, poklopio me Isus, svađam se s Isusom, Isuse! prestani padati.. uglavnom, puno pricamo o i s Isusom.. kod mene ti nis nije obicno, sve je teatar, drama, komedija, scena.. Dijete mi je beskonacno kreativno i otkaceno, pa ni ja ne mogu bolja biti.

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 18/11/2013 : 20:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Charlica, hvala na Abracadabri!
Nisam je čuo milion godina, još od kad sam kao dijete pohodio, pred novu godinu, lunapark na Delti. Tamo su tu stvar neprestalno puštali
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/11/2013 : 23:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nema na cemu, drago mi je ako nekoga obraduje nesto, ponekad.

Ja bih voljela cesce se smijati i radovati..

Nocas bih mogla napisati najtuzniju pjesmu..
Veceras biram najtuznije.

..pms. osjecji intenzivniji.

laku noc.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/11/2013 : 01:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Smislit cu vec neki naslov

- ovaj sam ukrala

Citam roman/e. Na fejsu. Ne biste vjerovali, niti ja jos ne vjerujem, a proslo je skoro 4 godine,
ali to je moje prvo? jedno od? pitajbogakoje? i kako ga nazvati iskustvo.
Nemam pojma kada su tocno napisani, meni su (pre)pisani prije skoro 4 godine i
nisam imala vremena tolike metre teksta procitati, uz to - među poglavljima razgovor, igra brojeva u kojoj sam svakoga dana napisala jedan broj u okviru u kom mi je zadan i dobila pricu pod tim rednim brojem. Potom jos i price u kojima se, kako uputa govori cita svaki drugi redak..
Ne bi to bilo nista neobicno da ja nisam bila glavni lik u tim pricama
iz svojih proslih zivota uz pomoc kojih sam se trebala sjetiti ..
Lik je nacrtao freske u kojima je trazio slicnost samnom, da potvrdim, i naslikao je moj portret, pogodivsi mi potpuno izgled kose s leđa, i moju dusu potpuno, a da me nikada nije vidio..
U jednu pricu su anagramski upleteni dan i mjesto u gradu, na kom me ceka poklon na moje ime, i ja sam doista otisla.
U cvjecarnici me cekao buketic s crvenom ruzom u koji je ugrađena satenska vrecica s nausnicama od murano stakla. Simboli jedne price.
Nikada u zivotu nisam vidjela da mi nesto toliko dobro stoji, i tome se nisam cudila samo ja. Ne nosim ih, ali ih cuvam.
Pogresno netko misli ako misli da je to bila ljubavna prica.
Nimalo. Bila sam njegova muza, izmastaj, kao sto sam i mnogima prije,
mnogima poslije ..

Upravo sam ugledala blok za skiciranje. Tvrd, zuti papir, i dobila ideju.
Na njega cu dati isprintati romane, na pozutjelim listovima,
perforirati ih i uvesti nekom starinskom vrpcom.
Pospremiti na policu i cuvati. Nemam sta drugo, nemam autorska prava
osim pravo da ih posjedujem.
Zasto ja svoje najbolje price ne mogu potkrijepiti citatima, pjesmama,
a toliko je divnih djela, lijepih misli, prosutih recenica, pa eto, i slikarskih boja
prosuto u vjetar zbog mene.

Pitam se - cemu?
Zasto?

Do iduceg nastavka..

Naislo mi da slusam ovo.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/11/2013 : 01:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

You
whom I caress.
It`s been a while.
Feel my puls -
stumbling slowly through -
no one`s there but me
lost in you
Endless
you
who knows how to deal
with your own fear
when you handle with my passion
In your pocket
position

Edited by - Just_Charlie on 27/11/2013 01:26:26
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/11/2013 : 15:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Gdje je meni moj topic nestao - jedva sam ga nasla.
E, tak.. ako se ne varam sutra je 1. nedjelja adventa.
Na posao se moram dati i vijencic napraviti, i ne samo to, puno toga
zelim jos raditi, stare cizmice, one sta se vjesaju na kamine, njih idem izvuci, i kuglice, svijecice .. idem se igrati, veseli me to, ozivjeti jednu bajku..
Idem najprije buhtle umijesiti. Ovo je doba u kom redovito volim neke stare kolacice peci i ozivjeti duh Bozica nekih davnih dana, kada jos nije bilo tih bezveznih pomodarija, sarenih gluposti, mahnitog konzumerizma.. Ovo je doba u kom se sklanjam u toplinu koja me obuzima
kad prođem kroz portal vremena u doba u kom su ta radost, toplina i duh Bozica u meni nastali, i doista nesto vise no danas znacili..
Otimam to ovom vremenu, koje nista ne sadrzi, ne nudi, da oplemeni, i ne predajem olako zaboravu vrijeme koje budi najbolje u meni.

Mjesto iz snova za topli caj popiti

u skladu s vremenom

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 30/11/2013 : 15:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
I bolje da si izbrisala.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/11/2013 : 15:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

(ti isto..)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/11/2013 : 23:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
e, hvala Tutta, jako si ljubazan.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/11/2013 : 23:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobre su ko grijeh.
Mekane, hrskave i tople jos, uz casu mlijeka ..

Buhtle

oko 70 dag brasna - uvijek prosijati
1 suhi kvasac Dr Oetker je moj bio
mlijeko, voda, sol, secer,
2 zumanjka
(mislim da sam ulje u njih zaboravila )
ali tepsiju namazem margarinom i za buhtle naspem ulja
da se tijesto ne slijepi i kad su pecene lako se odvajaju..
pojma nemam koliko sam ih dugo pekla na 170 stupnjica..
- mislim da nisam nista vise zaboravila.

S ljubavlju, virtualno vas castim kolacicima.

edit - da..naravno da se tijesto dize da bude 2 -3 puta vece,
a tajna hrskavosti mojih tijesta (korica) je - jedna od, necu sve bas reci -
malo prije vađenja iz peci, mozda desetak minuta prije, premazem hladnim margarinom sve, i to prstima, a potom kad izvadim peceno na hlađenje ponovim to isto, premazem tijesto, uvijek to radim prstima
jer je maslac,, mast ili margarin obavezno hladan, i pokrijem krpom. Ne, ne opecem se -
tajna je u ljubavi.
I sta jos.. mislim da nis nisam vise zaboravila napisati ..

Edited by - Just_Charlie on 30/11/2013 23:36:45
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/11/2013 : 23:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

super izgledaju, slastni

samo da si ih napravila bez zumanjka ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/11/2013 : 23:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

super izgledaju, slastni

samo da si ih napravila bez zumanjka ;)

ovo je prvi put da sam u tijesto za njih stavila zumanjke i to zato sto moja mama ponekad ispece kruh bozanski, tek tako, za poslasticu,
koju moje dijete nikada nece zaboraviti.. a i ja pretjeram kad ga krenem jesti toplog.
Tajna tog posebnog tijesta je u pomaku od obicnog tijesta za kruh -
stavi mlijeko i zumanjak.
I zato sam ja danas, i zao mi je da ne mozete probati da shvatite o cemu pricam.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/12/2013 : 03:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
-Boze?
-Bjez! Cijelu noc nisam oka sklopio zbog stucavice!
-Znam, sori kompa, i meni je tebe puna kapa koliko sam te spominjala.
-Za kaznu, ujutro ti castis kavom, nakon sto se odemo Protiviti!
-Moze, Boze. Najprije se protivimo, onda idemo gunđati jedno na drugo uz kavu. ..-Bozee??
- Zzzz...zz..zzzzz..hik!...zzz..hik!..bmti Charlie, znas!..zzz....zzzz..hik!..-laku noc nisi rekla ljudima...hik!...zzz..

- noc forume

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/12/2013 : 15:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Boze, hoces li im ikada moci oprostiti
sto poput rebusa premecu tvoje rijeci u anagram vlastotog tumacenja,
okrecuci leđa i sebi i tebi na tom putu kontradiktornosti.
Zar nismo, prije manje od godine dana, bili zemlja koja se zeljela vratiti tamo gdje pripada - Europi, simbolu napretka, civiliziranosti;
zeljeli smo zatvoriti vrata Balkanu zbog nase tisucljetne kulture, naspram balkanske nekulture, zbog balkanske neukosti naspram naseg
obrazovanja. Zeljeli smo napustiti Balkan zbog zaostalosti naspram naseg naprednog drustva, ugladenosti..
Danas.. tek danas goli, kao nacija stajemo pred ogledalo iza koga stoji Europa. Danas nema maske kojom smo tako dobro prikrivali svoje pravo lice.
Danasnji referendum je pravi referendum o pripadnosti zajednici zemalja, za koju smo na prethodnom maskenbalu - tvrdili da nam je
prirodno vratiti se pod njeno okrilje.

Danas.. na cija cemo vrata pokusaci danas, da nas primi nazad doma?

Edited by - Just_Charlie on 01/12/2013 15:05:16
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/12/2013 : 15:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Boze koji nisi..ogledalo nam pred lice stavi.
Ogledalce, ogledalce..za smrdljive i mirisne.
Ogledalce, ogledalce..za hrapave i glatke..
Ogledalce ,ogledalce..za ljute i slatke..
Ogledalce..ogledalce..na jezeru tastine za guske i patke.

Boze koji nisi , niti ces ikad biti..sveti se ime tvoje, budi kraljevstvo tvoje gdje god budem pio i gdje god cu piti .

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/12/2013 : 19:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000