forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/12/2013 : 01:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

eto, imam omotnicu i adresu.
jos da smislim pismo.
A ti, Boze, iz mojih prica, ti mozes na godisnji.
A ja, ja idem spavati.
Samo jos nesto obojici da obecam - Ne. Necu biti dobra.

Noc svijete.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/12/2013 : 09:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobro jutro, dobar dan, nisam dosla u vas stan jer vam adrese ni cizmica ne znam broja
Ali mi sv Nik rece " ti si sluzbena Krampusica moja".
Pa sam posla i vama pokloniti rijec- dvije jer
Krampusica to mora i smije.
Nemojte biti dobri - budite kreativni
Nemojte biti poslusni - budite inovativni
Nemojte ljubiti sa zarom - ljubite nek sve gori
Budite dobri, lijepi, sarmantni i seksi!
Vjerujem da je ovo puno bolje nego da vas u cizmici cekaju keksi.
Ho ho ho.. Smijeh i srecu zeli Kramousica vasa!!

( sad idem tom svecu da mi dnevnicu i putni trosak plati)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/12/2013 : 13:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobar dan forume :)

Ima jedan cafe u kom posluzuju najbolju sljivovicu. Nju bas volim popiti kad je sve nekako, dobro.
Toliko je dobra i atmosfera u cafeu, svira Dire Straits.
Ja bas volim ovaj grad, toliko jednostavan i susretljiv, ciji su ljudi samnom potekli, da mi pomognu da ispunim jedno obecanje..
To je lijep osjecaj, poput rock and rolla, koji nas, valjda, cini takvima kakvi jesmo..
;)

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 21/12/2013 : 08:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Ma, nije loša... ova modna revija
http://svet24.si/#!/clanek/52b40546e6f2c/najbolj-seksi-modna-revija-vseh-casov-in-to-v-sloveniji

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 21/12/2013 08:49:23
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/12/2013 : 01:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
aaaa..nisam dugo.
sad cu da si gatam na tarot.
skupa s vama, necu varati. kako ih budem izvlacila, jednu po jednu cu ovdje imenovati. mijesam spil od 37 karata i izvuci cu si 7.
bit ce zabavno. mejbi, bejbi.
idemo... uz to slusam:
http://youtu.be/qQXP6TDtW0w

-vjernost
-lopov
-gubitak
-misao
-sreca
-poruka
-vjencanje

znacenje: narednih dana planiram se kvalitetno seviti i zaboraviti na sve, izgubiti pamcenje, ukrasti za sebe vrijeme jer najprije moram biti vjerna sebi, a ostalima sto ostane. I planiram procitati sve sto nisam stigla, i svjezeg mozga napisati neke obecane tekstove, i reci sebi - sretna ti nova! Sad si ko nova.

Nije lose..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2014 : 19:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Update mog umiranja

Nije mi pao bolji naslov na pamet kad mi se ovaj čini ionako najprikladniji za ovo stanje u kojemu jesam i kako se osjećam.
Rado bih bila super raspoložena i natjeravam sebe, sklupčanu ispod dekice da se pomaknem, natjeravam se da misli od hrane odvratim jer mi stvaraju nalete mučnine koja nikako da se okonča, i mislim da je u mojoj glavi a ne u abdomenu negdje uzrok. Boli me cijela koža, peče me koliko se naježila od nekog umišljenog osjećaja hladnoće, dlanovi i tabani isijavaju hladnoću i spuštaju temperaturu u stanu za koji stupanj, unatoč ostatku tijela koji je umislio da je nuklearna jezgra.
Mene bole moji zglobovi, ne znam kako to uopće i osjećam - da bol nije prikrivena jačinom bola kože. Moja ramena su nosila sto tona ugljena iz rudnika noćas, pa se sad valjda odmaraju, boleći usput.
Gle, čak osjećam i mišiće, ili sam i njih samo umislila da postoje i bole, ispod naslaga svih ovih ostalih bolova..Osjećam trbušne mišice- mislim da sam i njih umislila i ono ispod, ili ti - unutra, što također osjećam a danas nisam hranila. Joooj, tak bi mi pasala jedna bočica glukoze intravenozno, da ju opće ne osjetim kako ulazi u mene i hrani me.. maska s kisikom ne bi uopće bila na odmet, da uz nju zaspim i sanjam beskrajna mirišljava proljetna cvijetna polja.. Jeste li znali da čisti kisik ima miris, mislim da je pomalo slatkast, i mislim da bih rado postala ovisnik o tom kisiku, nego o bilo kojoj drugoj drogi. Svi kad bi to znali, ovisnici o kisiku bi postali.
Dobro, ne fantaziraj, to samo umireš od skupa nekih neimenovanih bolesti, viroza i pomutio ti se mozak i natjerala si se da izmigoljiš ispod deke i pomičeš trepavice i prste. I to je nešto. Nemoj misliti na hranu..danas ti je dovoljno one dvije tabletice ugljena za kojeg si umislila da će ti pomoći i onaj posljednji lekadol od sina jer drugih
tableta nemaš u sačekuši, da zaskoče umiranje i sjebu ga u korijenu.,
Počni planirati unaprijed.. kad smrt pokuca kao gost na vrata, moraš uvijek imati nešto da počastiš gosta. neki gosti se ne daju otići samo tako, ako im kažeš - odjebi! Pustiš ga da uđe, da se upoznate,
otkriješ ponešto o tom gostu, što ne voli, što voli, i izvučeš se zalihom ,spremnom za gosta koji će pobjeći pljucajući uz puj!puj!..
Jebiga, zar ne bi pomoglo ljubazno - "gospođo smrt, nisam sad spremna, molim vas navratite kasnije - nisam apdejtovala trening za umiranje."

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/01/2014 : 23:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Zombica se hrani
Nakon nove trosatne runde spavanja, probudim se. Opipam puls, tu je.
Stavim ogledalo na nos, dišem. Jedino mi nije bio jasan zvuk tolikih aviona, mislim da su bili teretni, iznad mene. Malo bolje osluhnem
i shvatim da im je pista s koje polijeću u mom trbuhu.
Odem u frižider i pojedem 6 hladnih kriški jabuke iz kompota prethodno
ispranih vodom. Nakon blagog šoka, sve vitalne funkcije se vratile u normalu.
Tad počnem maštati o bolničkoj hrani. Svaki puta kada mi se to desi, znam da sam doista bolesna jer osjećam najfiniji okus i miris vodenog, bljutavog griza koji je nešto najbolje što sam u životu kušala.
Za sutra maštam o bljutavoj juhici i pilećem mesu na lešo s malo čiste riže za prilog..
Ponizna sam i zahvalna na tom obroku koji se ne može nikada mjeriti
ni s najskupljim i najfinijim jelima na svijetu.

Recept za najbolji griz na svijetu:

-osjećaj gladi jer si prizdravio
-padela,
-voda,
-malo mlijeka

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/01/2014 : 01:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Deadline

Lijepo vam upozorenje stoji u nazivu: "Žene.."
Znači, ako uđete ovdje čitati, prihvatili ste sve uvjete i znate sva pravila i spremni ste na sve što vas snađe, i vjerojatno ste već
otupjeli na gunđanje i mnoštvo ostalih bespotrebnih informacija iz ženskog ugla. Gotovo nikada ništa ne obećavam, ali jedino deadline
je nešto što obavezuje i paradoksalno onome što sam jednom o tome pisala, nađoh se u situaciji u kojoj mi deadline ne da u miru umirati
i još me stavlja u utrku da preduhitrim umiranje.
Sad se iživljavam nad riječima jer sam blago nadrkana na sebe samu i svoje goruće stanje zbog kojeg sve što napišem proglasim sranjem.
Tko može - osim životariti- uz padelu griza išta pametnog smisliti.
Mozak mi je poput pregrijane jezgre reaktora, a ionako od njega ne mogu živjeti. Pa kad je već tako odlučih njega u glavnu ulogu staviti. Jer da nisam zbog bolesti na grizu, bila bih zbog mozga, ako bih pokušala samo od njega živjeti, jer je bolesno društvo i nema tog griza koje ga može oporaviti.
Idem spavati. Oprostite, nije mi namjera bila večeras vam griz ogaditi. Samo sam došla mozak provjetriti.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 20/01/2014 : 10:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
nema pm (personal message tojest) kod tebe. pa evo: jes ti več napisala koju knjigu? novele ili pjesme?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/01/2014 : 01:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

nema pm (personal message tojest) kod tebe. pa evo: jes ti več napisala koju knjigu? novele ili pjesme?

Ne znam zašto me to pitaš.
Možda jednog dana.. možda.

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 21/01/2014 : 13:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam zašto me to pitaš.
Možda jednog dana.. možda.

Zanimivo, pronicljivo, sveže, crispy, drugačno....dobro!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/01/2014 : 16:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Hej tutta, ne spominji kolacice
Treci dan sam na kruhu i vodi. Dok ne kazem drugacije ovdje se smije spominjati samo riza, malo kruha, voda..jogurt na slamku i tako to ..

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 21/01/2014 : 16:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
kevkevkev

Edited by - trolodtroje on 22/01/2014 16:20:05
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/01/2014 : 00:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Momci, tutta i trl-nešto:
Hajde, dosta ste mi tu podrigivali, nisam ja ovdje da vaše žgaravice trpim i slušam koliko ste kila nadobivali.
Jeste, topić se zove "Žene" ali, piše li baš igdje u nazivu bar mali, mali dodatak, npr: -"Munjene".
Dakle, ako ne vidite da to piše, odjebite sa žgaravicama od mene.. Ovdje vladaju žene, a ne žgaravice i migrene. Pa to sam mogla doma imati, da sam htjela gledati.
Dakle, ako ne vidite da na ovim vratima Dr. piše
neću da za vaše prdeže i žgaravice znam više.

Edited by - Just_Charlie on 22/01/2014 00:02:47
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/01/2014 : 01:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Online I

Znate, pogledam ja sad ovaj forum i sjetim se zašto na njemu nema mnogo
registriranih žena.
Slušajte me dobro, muški je forum, sad ću vam ja reć`: Zato što svaka vaša žena ima vašu lozinku i (Ugodno s korisim) njome se na forum ulogira.
Onda postoje još na forumu muškarci-muškarci doista, samo zato još i dokle nemaju žene. I tko nam ostaje?! Mi - doista žene koje nemaju žene..ovaj..štogod..jer se nemamo s čijeg računa ulogirati, pa smo si same nadimak mogle izabrati. I zato nas je registriranih-aktivnih malo. Jer žene pišu s vaših nickova, i možda su upravo žene te koje rasturaju na topicima o stripu, a muškarci im doma suđe peru i prašinu brišu, dok one glume da imaju pišu dok pišu.

Heeej..a što ako je to tako, ali doista cijelo vrijeme tako - da žene možda pod muškim nickovima pišu, a muškarci su doista oni koji peru i brišu...
A što ako su svijet zauzele žene i više doista i nema muškaraca koji pod svojim nickovima pišu??

Možda su alienke koje su preuzele internetske identitete muškaraca da ostatku svijeta - koji nije "poništen" - ostane privid stvarnosti??

Tko zna ima li na forumu još preostao neki muškarac?
Znam..sad okolo pogledavate i sumnjate jedni na druge...
Pomišljate da se nazovete..da se uvjerite..
Poznate se godinama, neki su se vidjeli...još jučer zajedno pivo pili..
Gledate u mobitel.. drhtavim prstima tipkovnicu otvarate..
pozivate...
Zvoni.
-Hej stari, jesi to ti..daj mi potvrdi, molim te..Ona Charlie sve nas je uplašila.
-Ma jesam, ne brini, pa jučer smo se na forumu posvađali a u decembru skupa pivo popili..
-A, je nas ..
-A stvarno svašta! I mi da smo na to nasjeli..
-Da..čuj, idem vidjet` ipak ima li Iwooda..
-Idem, da, i ja..nešto mi nema malog tintona..
-Dobro, prekini vezu..idemo zvati i javi drugima...

Žene! Forum je naš!
Sad možemo na miru pričati o stripovima a oni nek doma peru i brišu i padaju od umora,baš!

A vi, dragi moji muškarci, koji mislite da ste ovo čitali, malo ste se prevarili. Vas nema. Vi ste samo glasovna poruka, snimljena jer smo znale da ćete nakon ovoga poželjeti nazvati jedan drugog. Da se "potvrdite". No, sad ste se potvrdili, jedan drugome da postojite.

I nema tu admin ništa s tim.. on vas ionako ne može vratiti..i kad bi htio.
I on je naš. Hoću reći - gospođa Markos je naša. I ona je s nama..
Moderatori?.. Za njih pitate se, mogu li vam pomoći..? Ma dajte, molim vas. Pa moderatori su od prvoga dana žene.

A ja. Što sam ja?
Pa žena koja je godinama bila kao muškarac prijavljena.
Zar se nisam prije godinu tek vama otkrila kao žena.
Morala sam pratiti operaciju na terenu... Razgovarati s vama da otkrijem da se možda još poneki muškarac nije uspio "poništiti"..
To vam je bilo lako.. Osjetiš muškarca kad ti na forumu piše..
No, sad sam gotova.. Moja misija je gotova. Na forumu muškaraca nema više. Vi ne postojite..vi to trenutno samo mislite da jeste..vjerujete da jeste..

Ali... niste. Vaš forum zaposjele su žene..

-Da, da... slobodno bas sad u inat, čim ovo vidite, odite jedni druge
provjerite...

Predvidjele smo i tu situaciju..Pa kad vam to ne bude dovoljno, predvidjele smo da ćete pohrlit u pivnice da se uživo opipate...

Dakako da ćete se i potvrditi i opipati uživo i ništa čudno vam neće
na vama biti.
Naravno da će se uživo i ova priča spominjati.. i mene ćete spomenuti i opsovati..i paranoju od vlastite žene..i sve pet (šest)..
Kako sad mislite kako?...
Pa cijelo vrijeme ste mislili da ste na forumu bili.
Zar ne mislite da ste i ovo sad pročitali.
sakrile smo tragove "poništenja" u vama tako da ih ne primjetite
i da doista mislite da ovo čitate.
Krug zatvoren.
Ne možete van.

-jebemti sve, forume! Ne znam što mi je sad bilo, ali ovo je bilo
u dahu - samo za vas, ljubi vas Charlie - slobodnim stilom!

Edited by - Just_Charlie on 22/01/2014 01:35:04
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/01/2014 : 18:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote

Ono sto je mene definitivno feminiziralo je bila moja baka. mlada.udovica sa troje djece koja se nikad vise nije udavala i smogla snage da ih izvede na put zivotni..
Ja kao unuk i kasno dijete nemoguceg braka sam se nasao u njenom krilu.
Baka Katica je moj uzor i moja zvijezda vodilja u svakom segmentu moga zivota.
Tolerancija i tvrdoglavost je njen patent..ja sam ga usavrsio.
Hvala ti Bako ..zbog tebe sam onaj koji jesam, a ne onaj koji zele da budem.
Sloboda mi je poklonjena od zene kolosalne moci rasudivanja i vjecne mladosti.
Pocivaj u miru..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/01/2014 : 01:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Noćas me malo strah. Zapuhala je jaka bura, taj zajebani vjetar sa sjevera. Ne želim u strahu spavati i čekati šta će se iduće desiti..
želim samo mirno spavati. Bojim se, već je dovoljno štete napravila.
Teško je biti bespomoćan, ne čineći ništa jer ne znaš ni što, vjetar je nepredvidiv, čas utihne, pa iznova zavitla sve pred sobom.
Samo želim pronaći noćaas mir, i spokojno usnuti.. Jest da obožavam buru, ali ovom snagom kad zapuše, pitam se hoće li me odnesti vrag..
Laku noć forume, nisam raspoložena..u stvari..ne znam kako sam.
Znam..idem nastaviti čitati knjigu, ona će mi odvratiti misli..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/01/2014 : 01:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
konačno je malo zaladilo

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/01/2014 : 00:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

konačno je malo zaladilo

nadam se da će javit da na Bačvicama u kockicama urinirate kad picigin igrate!

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/01/2014 : 01:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ne može mi nitko priuštiti toliko smijeha kao što to moj sin umije.
I danas mi je to napravio. Ponekad se smijem gradom i kad sam sama pa se nečeg sjetim, a danas je bio samnom i frendicom u šopingu i šetnji jer je jutro osvanulo pitomo i mirno i dobismo dan vrijedan izlaska
pod tu vedrinu i svježinu koju je donio vjetar.
Da su majka i dijete povezani stara je stvar, ali je danas dobila novu dimenziju koju moram pretočiti u priču jer smo se u jednoj trgovini razdvojili i svatko je gledao svoje, a ja sam završila na katu, i nisam
primjetila da su mi nestali njih dvoje.
Kako sam se s kata spustila na stepenice, vidim ih ispod sebe gdje prolaze, a moj klinac s mobitelom u rukama i drži ga u zraku.
Pojma nisam imala o čemu se radi dok nije viknuo: "Blizu je!"
I tada se razjasni stvar da me locirao po wi-fi signalu kojeg mu odašiljem. Smijala sam se tome toliko i još ću se danima smijati.
Eto, što ti je moderno doba, i današnje majke. Nekad smo ih dojile i
bivale povezane s mališanima. Današnja inačica toga je odašiljanje wi-fi signala kojim smo povezani, da se preko mog mob. na internet spaja.
Stalno nešto muzu iz nas.
Nekoć se majku lociralo samo po njuhu, danas po signalu kojeg odašilje ..I mogu vam reći da i nije loše, ovo moderno doba, pa u ovoj dobi kad je prerastao dojenje, svejedno se ne udaljava od mene da ne izgubi signal. Uvijek mi je u dometu. Samo moram paziti da imam punu bateriju.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/01/2014 : 08:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Bok te mizo nos mi se smizo!
Pingvini se grupiraju da se charter letom hitno vrate doma,jer su ovdje poceli zicati za topli caj.
Polarni medo sapice trlja i posudila sam mu svoje rukavice a polarnoj liji svoj sal i sad kuham kotao caja s rumom.
I lako cete nas prepoznati,pingvini se gegaju a medo, lisica i ja teturamo od caja drumom

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2014 : 08:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sta, zar ti je hladno Charlie?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/01/2014 : 09:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ne osjecam nista. Ni kjun ni kjila ni pejje.
Mogu samo da cvjkucem..

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/01/2014 : 09:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

:D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 29/01/2014 : 09:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
žene treba jebat
Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000