Author |
Topic  |
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 09:11:57
|
quote: Originally posted by KRAS
žene treba jebat
O! I Kjas je stigao sa svojim pjijedlogom zagjijavanja :) Jekja sam da ne osjecam pejje a ne da zelim da bude ocejupano! |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 09:20:37
|
Jutjos pjevam (sjecom ne cujete) i pjopjicaja sam na ´J´.. To mi ponekad dodje nesto kao - j.mi se za sve pa umjesto toga u svakoj jijeci ummjesto slova -J- ja j napisem. Uvajim i podvajim svijetu to J! Ste me jazumjeji? I pijem seksi kavu. To je ona, kad ju pijes- jebe ti se za sve takodjej. |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 29/01/2014 : 09:25:15
|

|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 09:40:31
|
O, i djug Pajo nam je stigao jutjos sa svojom pjovokacijom :) Odi pojedi dojucak omjet ne vaja hjadan. Dakako da u danasnje vjijeme sjetan covjek djugima djejuje sasavo. Vi uopce ne djeiujete sasavo djuze Pajo. Vi ste bas kao i vjijeme. Tmujna vjemena :) |
|
Edited by - Just_Charlie on 29/01/2014 09:42:29 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 29/01/2014 : 10:29:31
|
 |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 11:21:48
|
Paro,meni samoj te cudno i neobicno vidjeti u svastari tako cesto a kamo li na topicu ´Zene´.. Nije li tebi samom neobicno. Ostatku foruma? Nemamo mi bas nesto za reci jedno drugome. Dan-dva je fora. Ali kad ispucamo sve fore nis drugo ne ostaje nego da mrcvarimo dalje te iste fore. Tvoj stil je da me podjebavas drugacijim stilom,kao i moj da uzvratim. Odi gundjat na Stripove. A ja cu gadjat iz Svastare :) |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 29/01/2014 : 11:52:08
|
 |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 17:08:38
|
Ja sam jedno staro cangrizavo gunđalo. To si i ti. Tvoj potpis je tako tocan i vrijedi za oboje. Ne mogu dvoje takvih duze vrijeme boraviti na istom skucenom topicu. Forum je velik. Ima pecina dovoljno za svakoga. Sad se idem ispruzit, odgunđati svoje uz vijesti koje upravo jesu na tv, uz koje planiram odrijemati.  
eh, sad sam se sjetila. ovo mi je tako dobar film i bas je za ovo zimsko doba pa cu ga valjda naci na internetu da ga pogledam.. Divna, topla ljudska prica 
 |
|
Edited by - Just_Charlie on 29/01/2014 17:14:06 |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 17:16:46
|
quote: Originally posted by KRAS
prica se po carsiji da nisi zemsko...bagi je to suvereno zakljucio.
Da..hasim A zasto nisam zemsko? |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 29/01/2014 : 17:42:04
|
nadam se da si zemsko
da nisi neki mudonja sa ozbiljnim poremecajem licnosti
nego.smeterling jesi za neki alkohol.sok.kafu...da prosetamo na sladoled.zapalimo maricu.razvucemo lajnu...a??? |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 29/01/2014 : 19:11:29
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ja sam jedno staro cangrizavo gunđalo. To si i ti. Tvoj potpis je tako tocan i vrijedi za oboje. Ne mogu dvoje takvih duze vrijeme boraviti na istom skucenom topicu. Forum je velik. Ima pecina dovoljno za svakoga. Sad se idem ispruzit, odgunđati svoje uz vijesti koje upravo jesu na tv, uz koje planiram odrijemati.  
eh, sad sam se sjetila. ovo mi je tako dobar film i bas je za ovo zimsko doba pa cu ga valjda naci na internetu da ga pogledam.. Divna, topla ljudska prica 
Ahhh, te predivne oscilacije raspoloženja... |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 22:04:21
|
quote: Originally posted by paro
Ahhh, te predivne oscilacije raspoloženja...
Dobro ti ide, ne? Mislim, to kako utjeces svojom pojavom na zene. Da je uzivo, sklonila bih se, otisla .. ovako ostajem trenutak predugo, unatoc losem osjecaju.. Necu vise. Gledam Kosti, zanimljivije od ovog cavrljanja. |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 22:06:21
|
quote: Originally posted by KRAS razvucemo lajnu...a???
sta ti je to? Lajna. na ostalo se necu ni osvrnuti. |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/01/2014 : 22:35:09
|
quote: Originally posted by KRAS razvucemo lajnu...a???
sta ti je to? Lajna.

sry, morao sam 
kad se vec salis da ne znas 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 29/01/2014 : 22:45:03
|
quote: Originally posted by Just_Charlie Gledam Kosti, zanimljivije od ovog cavrljanja.
 |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 23:23:01
|
interesantno je kako se na ovom topicu rado okupe oni koji se smatraju muskarcima.. No, rijetki se doista tu zatekne, ponekad. :) |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 29/01/2014 : 23:26:48
|
interesantno je kako se na ovom topicu rado okupe oni koji se smatraju muskarcima.. No, rijetki se doista tu zatekne, ponekad. :)
 |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 29/01/2014 : 23:44:41
|
Paro, zasto si takav? Sto se u posljednje vrijeme desilo da zabavu pronalazis u ovome? Ma sto god bilo, nisam ti ja kriva, nadam se, osim ako ne mislis da me ovdje ne bi trebalo biti, ali to je tvoj problem. Do sada nisam imala problema na forumu ni sa kime. Popricam si u prolazu i odem dalje svojim putem.. Ljudi su uglavnom ugodni. Tebe ne dozivljavam tako i nije mi ugodno sad ovaj osjecaj da si se zakacio za mene iz nekog samo tebi znanog razloga. Ne vidim razloga da se sad pravim i ponasam ovdje drugacije nego u stvarnosti. Volim biti u svom miru i sama, kako i doma odakle pisem, tako i ovdje gdje tipkam. Znam da je ovo slobodan prostor i ne mogu zakljucati vrata pred nekim, svatko moze pisati gdje i sto zeli. Ali i ovdje postoje pravila, srecom, unutar kojih se moze koristiti ta sloboda pisanja.. Pitanje je samo kako moderacija interpretira ta pravila i koliko ce kome slobode dopustiti. Na zalost, to nije tocno zapisano, vec je na slobodnoj procjeni onih koji o tome odlucuju. |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 29/01/2014 : 23:55:07
|
 |
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 30/01/2014 : 00:47:44
|
Previse mi vremena treba da se sjetim stjerati neku osobu u kurac i da se sjetim divne forumske ignore opcije. Godine su mi trebale da shvatim da pm ima opciju ukidanja mogucnosti poruka, predugo mi treba da se sjetim ignore opcije koja ima ma nu jer djeluje samo kad si prijavljen i kad netko ne citira ignoriranog.Fejs je bolje razvio block opciju jer potpuno izbrise postojanje blokirane osobe i ne ostaje ni nadimak ni trag .. Ovdje ostane sve, od avatara do svih ostalih podataka osim sranja koja ta osoba pise i to uz mogucnot - un ignore assholea. Razmisljala sam vec o tome i vjerujem da ima dosta sranja na internetu i dosta ljudi koji bi ih rado izbjegli a ne mogu. Ne znam da li postoji neka aplikacija, mogucnost da korisnik racunala postavi postavke u racunalu i premosti nedostatke tih ignore opcija tako da zada ime i sve vidljive podatke na koje bi se u racunalu vezao program koji bi asshole kvalitetno drzao nevidljivima. Ako nema neka se netko pozabavi time. Tako da i svim prilikama odredi koja sranja pripadaju ignoriranom nadimku i ucini ih nevidljivima, makar se nasla prenesena u citatu.
Inace, danas sam u 24 sata na 2. stranici ugledala neduhovito slozenu foto montazu o S.Hawkingu, crnim rupama, proracunu i Linicu - koje sam ja ovdje davnije povezala. Mozes doista nekome odati najtajniji recept za bilo koje najbolje jelo ili brend ali ne postoji opasnost da se original pogodi ili nadmasi. Te stvari se ne nalaze u receptima i uputama, ma koliko pokusavali..
Danas sam kupila 10 jabuka koje sam stavila u 2 vrecice jer mi je tako lakse rasporediti ih i ne bojim se puknuca tih slabasnih vrecica, no stavila sam ih na vagu zajedno i jednu etiketu s kilazom i cijenom nalijepila na samo jednu vrecicu, sto sam i pojasnila na blagajni. Blagajnica je svejedno podigla vrecice i onak, malo ih vagnula u ruci i odnesla na vagu. Vratila se sutke, ljubazna.. Ne, nisam ni grama ukrala ali.. jebem ti zivot i ljude i drzavu i sve govnare zemaljske koji su nam to napravili. Nitko nikome vise ne vjeruje. S pravom. Jedni su lopovi i prevaranti, zbog kojih i mi drugi prolazimo provjere kojekakve da nam se dokaze da to nismo.
Ne bi li bilo jednostavnije izumiti i aplikaciju kojom bismo trajno iz naseg sustava uklonili svo smece koje bi taj program prepoznavao po zadanim parametrima i s vremenom poradili na vracanju povjerenja, casti, cestitosti? |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 30/01/2014 : 01:15:48
|
quote: Originally posted by Just_Charlie Ovdje ostane sve, od avatara do svih ostalih podataka osim sranja koja ta osoba pise i to uz mogucnot - un ignore assholea. Razmisljala sam vec o tome i vjerujem da ima dosta sranja na internetu i dosta ljudi koji bi ih rado izbjegli a ne mogu. Ne znam da li postoji neka aplikacija, mogucnost da korisnik racunala postavi postavke u racunalu i premosti nedostatke tih ignore opcija tako da zada ime i sve vidljive podatke na koje bi se u racunalu vezao program koji bi asshole kvalitetno drzao nevidljivima. Ako nema neka se netko pozabavi time. Tako da i svim prilikama odredi koja sranja pripadaju ignoriranom nadimku i ucini ih nevidljivima, makar se nasla prenesena u citatu.
 |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 30/01/2014 : 08:49:36
|
Inace,od ljute zime,osta samo kisa i juzina, A ja sam pomislila kako bi bilo dobro ignore opciju - potpunu, s racunala prebaciti i na televizore da se svo smece makne i s tih ekrana. Ionako mislim da im dajemo previse paznje i time odrzavamo iluziju im o njihovoj vaznosti. Pitam se, kada bi odjednom preko njih bila prevucena Fleka-tako sam to nazvala - bi li tada shvatili da nisu bitni,da su tu ionako samo radi sebe samih. Ali,kada bi im podarili nas ignore, s kim bi manipulirali? Mozda bi tada doista okrenuli se jedni drugima i sami sebe pozderali u toj mizeriji i jadu? Znate na sto mislim ne? :) |
|
Edited by - Just_Charlie on 30/01/2014 08:52:28 |
 |
|
Topic  |
|