forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD Specijal 21 Reality Show
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/12/2013 : 13:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ma imajte si svog piccata ako vam je tako dobar...
Mene na svaki njegov dilan uhvati proljev,..a dok je vecini najgori crtac dilana tjesim se da je vas ukus u ..*urcu, a ne moj.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 01/12/2013 13:21:32
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/12/2013 : 13:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ma imajte si svog piccata ako vam je tako dobar...
Mene na svaki njegov dilan uhvati proljev,..a dok je vecini najgori crtac dilana tjesim se da je vas ukus u ..kurcu, a ne moj.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2013 : 13:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
nije ni meni los Picatto,
pokraj Cossua i Marija je Da Vinci
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 01/12/2013 : 13:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Picatto je dobar crtač. Nije onakav kakav je bio prije, no ima stil koji paše Dylanu.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 01/12/2013 : 18:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

nije ni meni los Picatto,
pokraj Cossua i Marija je Da Vinci

+1000

quote:
Originally posted by Zagor12

Picatto je dobar crtač. Nije onakav kakav je bio prije, no ima stil koji paše Dylanu.

Baš to.

Telleru, izgleda da nas ipak ima prilično kojima je ukus tamo gde si već naveo. Ili to, ili Piccato nije tako loš kao što tvrdiš i žestiš se.
I još jednom te pitam jesi li pročitao neku od sledećih Dilanovih epizoda: br. 8 Povratak čudovišta (Dnevnik je preveo kao Oči zla), br. 14 Između života i smrti, br. 18 Kaljostro (Dnevnik - Njujork, Njujork; Ludens - Zločin), br. 41 Golkonda; kao i bilo koju drugu Piccatovu epizodu iz prvih 100-nak Dilana? Ako nisi, probaj da pobediš predrasude i da pročitaš ove epizode. Maestralno su nacrtane.

Kao što Dilan nije strip za svakog, tako mu ne leži i svaki crtač. Piccato mu definitivno sasvim odgovara.

I da se vratimo na temu, svakako kupujem ovaj specijal čim stigne u Srbiju. Drago mi je da ga više ljudi hvali, nadam se dobroj epizodi.

Edited by - star-duster on 01/12/2013 18:19:34
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38099 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/12/2013 : 18:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Rani Piccato je zakon, kasnije... moze proci, ali mi nije vise zakon.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 02/12/2013 : 21:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Starije epizode Coppole su mi se sviđale ali onda je počeo crtati karikature u novijim epizodama i otada mi se zgadio.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/12/2013 : 23:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kupujem definitivno, i to po par primeraka da koji poklonim roditeljima i ostalim zaluđenicima Farmom i drugim kolektivnim debilanama

Nećeš puno fulati vu priču sam pročitao u jednom dahu. Sviđa mi se objašnjenje na kraju i razgovor sa tetom smrti Ostalo poslje da ne pokvarim priču.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

dariohead
Starting Member

94 Posts

Member since 23/02/2011

Posted - 03/12/2013 : 10:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dariohead a Private Message  Reply with Quote
Eto, pročitah... Odlična epizoda, pogotovo za ove zimske dane!

Atmosferičan setting, priča koja se polagano razvija te kraj koji je nezbrzan, pomalo metafizičan i definitivno zadovoljavajuć!

Ja se isto pridružujem ljudima kojima je crtež skroz dobar, na Piccata sam se odavno naviknuo i definitivno paše uz Dylana.

Jedino mi se čini da su se u "credits-ima" na korici malo zeznuli jer su napisali da je Villa napravio naslovnicu epizode, a očito je da je koricu narisao Stano (potpis u donjem lijevom kutu?)...? :)
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 03/12/2013 : 10:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Piccato mi je nekoć bio odličan, sada...
U nekim epizodama mi je grozan.
Mogu razumjeti i tolerirati ako je to posljedica starosti(koje li je godište?), ali ako je posljedica nebrige i da nacrta što više što kračem vremenu... ako je to slučaj, to smatram nepoštovanjem svojih čitatelja.
Što se tiče ovog specijalca, crtež mu nije onaj nekadašnji, ali mi i nije loš.

U svakom slučaju, preporuke
Već je bila slična ideja u Dylanu, ali to ne umanjuje vrlo dobru epizodu.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/12/2013 : 17:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Kupio i stavio na policu, i uz trud nemam volje citat,odbija me crtez...nije picato za mene i tacka...najbolje na tom specijalu je zadnja stranica i najava za novog zagor klasika....zagor protiv supermajka...ovo ce pre nove godine izgleda kad vec sada pise..potrazite na kioscima.

Go to Top of Page

dariohead
Starting Member

94 Posts

Member since 23/02/2011

Posted - 04/12/2013 : 12:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dariohead a Private Message  Reply with Quote
Možeš li mi pojasniti zašto bi uopće kupio strip koji samo daš na policu i uopće ga ne pročitaš? Zanima me koja ti je motivacija?

Pretpostavljam da definitivno nije novac, odnosno neka vrijednost cjelokupne kolekcije jer se ne radi o nekoj velikoj vrijednosti.

Nije li poanta stripa je da ga čitaš? Sve drugo (kolekcionarstvo i opsesivno kompulzivno kupovanje svega vezanog na temu) je samo nusprodukt koji nema veze sa osnovnom idejom stripa kao medija/umjetnosti.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/12/2013 : 12:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dariohead

Možeš li mi pojasniti zašto bi uopće kupio strip koji samo daš na policu i uopće ga ne pročitaš? Zanima me koja ti je motivacija?

Pretpostavljam da definitivno nije novac, odnosno neka vrijednost cjelokupne kolekcije jer se ne radi o nekoj velikoj vrijednosti.

Nije li poanta stripa je da ga čitaš? Sve drugo (kolekcionarstvo i opsesivno kompulzivno kupovanje svega vezanog na temu) je samo nusprodukt koji nema veze sa osnovnom idejom stripa kao medija/umjetnosti.

a,cuj sta da ti kazem...kolekcionarstvo...zelim imat sve od bonellija u kolekciji...a trenutno uz male izuzetke,recimo zona x,agencija alfa,gea,lilith,julija...i imam, dilana kolekcioniram ali skoro sve i procitam...ovaj piccato mi ne lezi i nemam volje citanja pa da je vrhunska prica..nadam se da sam ti dobro pojasnio svoj razlog...neki strip procitaju pa bace a ja ga ne procitam i stavim na policu...nadam se da ne radim nesto glupo ili protizakonito...ako je kolekcionarstvo bolest-mozda i je,ali se ne mislim zdravit.

Go to Top of Page

dariohead
Starting Member

94 Posts

Member since 23/02/2011

Posted - 05/12/2013 : 09:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dariohead a Private Message  Reply with Quote
Hehehe, ma ne, sve ok, samo me zanimalo... :)

Ja sam prije recimo radio baš to što si napisao, pročitao svakog Dylana pa ga poklanjao odmah drugima... Onda sam ih počeo skupljati jer sam skužio da tak i tak nakon godinu dana zaboravim pojedine priče tako da ih jednom mogu sve opet čitati. :)

Uglavnom, s vremenom sam i ja malo pokupio bacil kolekcionarstva ali za sada još nisam opsesivno kompulzivan - odnosno nemam dovoljno love da si priuštim taj poremećaj. :D

Nego, gdje nađeš mjesta za tolke stripove?? :)
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/12/2013 : 10:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dariohead

Hehehe, ma ne, sve ok, samo me zanimalo... :)

Ja sam prije recimo radio baš to što si napisao, pročitao svakog Dylana pa ga poklanjao odmah drugima... Onda sam ih počeo skupljati jer sam skužio da tak i tak nakon godinu dana zaboravim pojedine priče tako da ih jednom mogu sve opet čitati. :)

Uglavnom, s vremenom sam i ja malo pokupio bacil kolekcionarstva ali za sada još nisam opsesivno kompulzivan - odnosno nemam dovoljno love da si priuštim taj poremećaj. :D

Nego, gdje nađeš mjesta za tolke stripove?? :)

a cuj na srecu zivimo u kuci i izborio sam si jednu sobu 3x3 samo za sebe i svoj hobi...jednu kolekciju sakupljam kod svojih roditelja a jednu ima sin u svojoj sobi'zagora prvenstveno...domaci su navikli da su stripovi svuda oko njih i ne bune se previse..
Poklopilo seda si mogu priustit mnogo vise ko u doba odrastanja....zasto to ne izkoristit..stripovi su moj zivot do sudnjeg dana..to sam vec odlucio davno..to je otrov koji tesko izlucit iz krvi...
Btv..nitko jos nije opazio novog dilana u snk?..ima ga vec dan dva.

Edited by - teller on 05/12/2013 10:48:51
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 20/12/2013 : 04:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Maloprije procita ovo, nije lose. Piccatto prilicno dobar, prica ok, naslovnica super. Sve u svemu, ako se uzme u obzir da je ovo specijalac, moglo je i puno gore.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
756 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 27/12/2013 : 00:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
Bome konačno Dylan za kojeg se može reći da je strip. priča sama po sebi, tj. ideja o reality showu, katastrofalna, možda mi je zato i strip okej. sviđa mi se način na koji su to uradili, sve skupa dotiče ponekad one visoke Dylanove razine. Zadnje 2 stranice, ajde, nije ni tako loš završetak. Piccato je ovdje stvarno odličan, nigdje mi nije ovako dobar,a sjećam se kad sam prvi put prije nekoliko godina uzeo u ruke Dylana i vidio piccata, gledao sam koji k. jesam li kupio isti strip? ovdje je stvarno oke, ima spicifičan stil, i to je dobro s vremena na vrijeme...paralelno sam čitao i neki maxi, pa gledam montanari&grassani ili kako već crtaju skroz obično, i postane dosadno, užasni su. ovo je okej.. sve skupa ocjena za strip vrlo visoka, što mi se nije dogodilo dugo s dylanom --> 7.5 / 10
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/12/2013 : 00:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Maloprije procita ovo, nije lose. Piccatto prilicno dobar, prica ok, naslovnica super. Sve u svemu, ako se uzme u obzir da je ovo specijalac, moglo je i puno gore.

Kako ih ti nabavljaš?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/12/2013 : 01:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by acestroke

Kako ih ti nabavljaš?

Imam ja svoj nacin, ne brini. To je sve sto cu reci.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 27/12/2013 : 08:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
dobra epizoda, na tragu starih dobrih dylanovih, piccatto dobar..... sve u svemu preporuka za pročitat....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 07/01/2014 : 22:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Nemam baš puno to ga za reći a što drugi već nisu rekli... ovo me oduševilo.

My username was a mistake.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000