To je i ujedno zadnji broj zagora extra,krece se od pocetka na 130 stranica...odustalo se od ludens knjiga zagora i idemo jovo nanovo....od zasjede u darkvudu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
To je i ujedno zadnji broj zagora extra,krece se od pocetka na 130 stranica...odustalo se od ludens knjiga zagora i idemo jovo nanovo....od zasjede u darkvudu.
To je i ujedno zadnji broj zagora extra,krece se od pocetka na 130 stranica.
Evo i originalne...nego na sta mislis zadnji u tutto pretpostavljam? Na staroj web stranici je bilo predstavljeno uz redovni broj i reprizu u tutto ediciji kao naslovnica iz arhive,na novoj web-stranici nema nista od naslovnica u drugim edicijama, osim prve verzije(vidi gore!).
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
To sam i ja prvo pomislio - taman sad dolaze epizode Supermike, Gavranova pera, Ki-noah, Dvojnik, Nepoznati svijet... sve redom one naj iz Zagor opusa i onda ovakav potez. Nepojmljivo i za Ludens.
Kako to misliš zadnji zagor extra??
A valjda misli da neće više kupovati extra Zagora već će uzimati zagora od agartija od početka ponovno.
Na staroj web stranici je bilo predstavljeno uz redovni broj i reprizu u tutto ediciji kao naslovnica iz arhive,na novoj web-stranici nema nista od naslovnica u drugim edicijama, osim prve verzije(vidi gore!).
krivo gledaš.Imaju i tutto naslovnice i zadnji broj tutto serije je 235 ali to nema utjecaja na ludensov extra zagora.
Ne lupaj bre gluposti, strefiće me šlog. Ludens može sve ali takvu glupost će teško ko osmisliti.
očekujem odličan strip čim ga crta Bignotti a nakon toga odličan povratak neranjivog Eskima pod rukom Franka Donatellija. Povratak Supermikea nisam još čitao tako da ne znam.
ne bih i ja da panicim ali sam prije nekog vremena cuo da extra ide do Srebrenog vodopada; u Tom slucaju znaci imaju autorska prava samo za tutto ediciju. naravno nadam se da nije tako, i interesuje me ovo sto neki spominju da extra ide dok se dobro prodaje, je li to od ludensa potvrdjeno ili samo predpostavka?
A i vi ljudi svemu virujete. I to je još teller provalio, ajde da je netko drugi onda bi vas još donekle bi razumio, ali teller??!!
kaj fali telleru,...taj zna da je u tom dvoboju u stripu pobijedio medo...od zagora ostale kosti i kamena sjekira...Sve sto sljedi poslje tog broja je laz i fikcija.. Pa poglefajte bolje naslovnicu pa vidite sami,,,dal je u tom dvobuju duh sa sjekirom imao i promil sanse prezivjet to ljutu i slinastu gromadu misica i krzna?... Mesate bleka i zagora..... A jesan vas nategnul....hihihihihi Nije skromno al moram...teller car!!!! A jesan vas...hihihihihi
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!