forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Kino Danas
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19703 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 23/11/2013 : 12:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Jučer pogledao Philipsa, stvarno nije loše. Hanks mi nije najbolji, ali je film napravljen fenomenalno. Pogotovo kako je film napravljen da bi se shvatile obije strane i siromaštvo tih ljudi koji su prinuđeni da rade to što rade.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 13/12/2013 : 10:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Rush (Utrka života)

Mislim da još negdje igra, pa stavljam pod kino danas temu.
Ovaj film svatko može pogledati, bez obzira da li je ljubitelj F1 svijeta ili nije.
Osnovna tema filma je rivalstvo između dvojice vrhunskih vozača, koji su potpuno drugačiji karakteri i osobe.

Izvrsno režirano, vizualno odlično odrađeno.

Snimljeno prema istinitom događaju. Ovaj dio mi je posebno zanimljiv, jer sam nakon gledanja imao dojam da si je redatelj dao mašti na volju i malo napuhao priču. Na moje iznenađenje, tražeći informacije na netu ispada da je gotovo sve istina, neke stvari su čak ublažene. Hunt je stvarno bio vrhunski ženskaroš, navodno je spavao sa preko 5000 žena. Isto tako je maksimalno uživao u životu, ljubitelj adrenalina i ekstrema. S druge strane Lauda je potpuni kontrast, proračunat, iznimno inteligentan, uvijek sve ima pod kontrolom.

Oboje su svoje uloge odradili odlično, s tim da mi se Daniel Bruhl kao Niki Lauda posebno urezao u memoriju. Odradio je izvrstan posao, uvjerljiv i upečatljiv.

Jedina zamjerka filmu su određeni dijalozi koji na silu žele biti "pametni", ovo se posebno primijeti između Laude i Hunta. U filmu je teško pronaći jednu "tupavu" raspravu, što je potrebno kako bi se zadržala realnost.

Zimmer je odradio dobar posao, glazba je jako dobra, a posebno je upečatljiva naslovna tema.

Osobno sam uživao u filmu.

Ocjena: 8.4 / 10
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 13/12/2013 : 11:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Hobit: Smaugova pustoš

Napokon je stigao kraj godine i novi Hobbit. Pustolovina se nastavlja.

Odmah za početak jedan savjet, preskočite 3D+HFR verziju i radije pogledajte normalnu verziju i uštedite nešto novaca na kino karti. Problem je gotovo isti kao i kod prvog dijela, film ostavlja dojam gledanja nabrijane CGI akcije, plastično i umjetno. Kad se još doda HFR onda se svi likovi kreću neprirodno, nekako ubrzano, barem meni tako djeluju. HFR mi se jedino svidio kod prikaza panorama, kada kamera klizi, tu stvarno sve izgleda fino, nema onog klasičnog "zapinjanja", ali onda u kadar uđe hobit ili patuljak koji se kreće kao da je strunio paket red bulla.

Drugi problem je što određene scene izgledaju kao da su snimljene klasičnom kamerom pa automatski i gluma djeluje lošije.

Priča
U ovom dijelu se vidi kako bi sve to puno bolje djelovalo da se radilo dva filma, a ne tri. Nasilno rastezanje priče, ubacivanje hrpe nepotrebnih dijaloga, ljubavne gluposti, sve kako bi se ispunila 161 minuta filma. Sve navedeno je moj potencijalni užitak pretvorilo u tihu patnju i razmišljanje "kad će više kraj".
Kad tome dodamo 20min. reklama prije početka filma i pauzu od 15min. u kinu sam proveo punih 196min. Moguće da je sve to nakon 11h provedenih na poslu, 2h treninga i preko 3h kina razlog mog razočaranja filmom. Naravno moguće je i da se samo tješim jer mi je teško povjerovati što je Jackson napravio od Hobbita.

Plus
+ Lake Town je lijepo napravljen

Minus
- razvučeno
- hrpa nepotrebnih dijaloga i monologa
- borilačke scene podsjećaju više na kung-fu film nego na viteške borbe kakve smo gledali u gospodarima. Jako loše sa puno pretjerivanja.
- neuvjerljiva gluma, puno likova mi jednostavno nije na nivou, isforsirani su i jednostavno loši
- zmaj koji previše brblja, opet sve kako bi se popunila satnica
- prestala se obraćati pozornost na detalje koji čine priču "pitkom"

Ocjena: 6.7* / 10
*svakako ću film pogledati još jednom, bez 3D+HFR gluposti i nadam se da će doživljaj biti puno bolji.

Edited by - stripofil on 13/12/2013 11:26:42
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/12/2013 : 12:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
meni se HFR svidio kod prvog dijela.
a nije mi ni bio dosadan ni predug
vjerovatno će tako biti i za ovaj.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 13/12/2013 : 12:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
Hobit

Još nakon JD-ovog upisa "Zabava svakako zagrantirana" postavaljao sam si pitanje "Kako, nakon onako slabog prvog dijela filma?". A sad stripofil i potvrđuje da Jackson jednostavno nije u stanju više snimit dobar, a kamoli odličan film (:
Animirana verzija, iako tek solidna, je još uvijek najbolja verzija ekranizacije ovog "tankog" štiva. I ovaj drugi dio filma "Hobit" ću pogledati samo iz razloga što sam obečao ženi posjet kinu do kraja godine, a ništa iole dobroga do kraja godine na repertoaru nema. Nadu mi jedino daje "47 Ronin" iako, male su mu šanse da se približi odličnoj verziji, ove dirljive priče o časti, Kenjia Mizoguchija.

Edited by - sretan on 13/12/2013 13:36:54
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 13/12/2013 : 12:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ni meni prvi dio nije bio dosadan ili predug, bio je na granici, ali sve u svemu bio mi je ok.

Ovaj dio mi je kao da ga je druga ekipa radila.
Plus što se opet ponavlja već isfurani recept, pa je tu red čakule, pa red kung-fua, pa red motivirajućih govora kojih mi je već pun kufer.

Spoiler alert:
Ono što je najgore je što se više uopće ne pazi da priča ima nekakve logike, pa tako npr. lika odvale buzdovanom po glavi, i kad dođe sebi glava mu se sjaji kao da mu nikad ništa nije bilo.

Nakon silnog puta do skrivenih vrata i svih peripetija kroz koje su patuljci i hobit prošli, nakon 10min. lupkanja i traženja patuljci odustaju i vraćaju se nazad jer je sunce zašlo i po nekoj logici više nikada neće biti zalaska sunca?!?! Vidimo scenu gdje Hobit ostaje sam na planini i nigdje žive duše i onda se nakon njegovog poziva odjednom svi teleportiraju pored njega.

Idemo dalje, Gandalf dolazi u dvorac i nigdje nikoga, mir i tišina. Kamera prikazuju vođe orka koji su skriveni u sjeni, nedugo nakon toga kamera se udalji i vidi se cijela vojska, psi laju, orke urlaju... ??

Eto takvih gluposti ima poprilično.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 13/12/2013 : 13:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Ponukan tvojim ogledom pogledao sam sad trailer.
Bokte pa sve to izgleda toliko umjetno da ne mogu vjerovat! Apsolutno svaka scena djeluje kao da ima kompjuterski background. Ili su je toliko uglancali da to više nema veze s mozgom. CGI je bio preloš u prošlom filmu, a onda sad još i pretjeraju s njime tak da čak i kretanje likova kroz prostor izgleda neprirodno. A orci su i dalje ko voštane lutke. Fuj, preloše. A toliko volim tu knjigu

Jedino što je super je Smaug. Odnosno glas.
I ona scena sa oklopljenom vojskom orkova.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 13/12/2013 : 13:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
najgore je kad se ide kopirati samog sebe sa željom da se nadmašiš. to gotovo nikada ne uspije.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 13/12/2013 : 13:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

najgore je kad se ide kopirati samog sebe sa željom da se nadmašiš. to gotovo nikada ne uspije.

Ali nije da nije bilo i uspješnih pokušaja

Edited by - sretan on 13/12/2013 15:09:31
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 13/12/2013 : 14:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

I kod mene ista stvar, imam dojam da će meni biti odličan..

Ja jednostavno ovo ne uspoređujem s Gospodarima, i ja sam zadovoljan
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/12/2013 : 15:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Priča
U ovom dijelu se vidi kako bi sve to puno bolje djelovalo da se radilo dva filma, a ne tri. Nasilno rastezanje priče, ubacivanje hrpe nepotrebnih dijaloga, ljubavne gluposti, sve kako bi se ispunila 161 minuta filma. Sve navedeno je moj potencijalni užitak pretvorilo u tihu patnju i razmišljanje "kad će više kraj".
Kad tome dodamo 20min. reklama prije početka filma i pauzu od 15min. u kinu sam proveo punih 196min. Moguće da je sve to nakon 11h provedenih na poslu, 2h treninga i preko 3h kina razlog mog razočaranja filmom. Naravno moguće je i da se samo tješim jer mi je teško povjerovati što je Jackson napravio od Hobbita.

Plus

Minus
- razvučeno
- borilačke scene podsjećaju više na kung-fu film nego na viteške borbe kakve smo gledali u gospodarima. Jako loše sa puno pretjerivanja.
- neuvjerljiva gluma, puno likova mi jednostavno nije na nivou, isforsirani su i jednostavno loši

S obzirom koliko primjedbi imas dobru si ocjenu i da..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/12/2013 : 15:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Napokon je stigao kraj godine i novi Hobbit. Pustolovina se nastavlja.

Odmah za početak jedan savjet, preskočite 3D+HFR verziju i radije pogledajte normalnu verziju i uštedite nešto novaca na kino karti. Problem je gotovo isti kao i kod prvog dijela, film ostavlja dojam gledanja nabrijane CGI akcije, plastično i umjetno. Kad se još doda HFR onda se svi likovi kreću neprirodno, nekako ubrzano, barem meni tako djeluju. HFR mi se jedino svidio kod prikaza panorama, kada kamera klizi, tu stvarno sve izgleda fino, nema onog klasičnog "zapinjanja", ali onda u kadar uđe hobit ili patuljak koji se kreće kao da je strunio paket red bulla.

Drugi problem je što određene scene izgledaju kao da su snimljene klasičnom kamerom pa automatski i gluma djeluje lošije.

Priča

Plus

Minus
- razvučeno

*svakako ću film pogledati još jednom, bez 3D+HFR gluposti i nadam se da će doživljaj biti puno bolji.

s obzirom na to koliko si zamjerki naveo, meni izgleda ko da ti je film bio negdje za navučenu dvojku, u najboljem slučaju prosjek.

al ajde

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/12/2013 : 15:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sretan

Hobit

Još nakon JD-ovog upisa "Zabava svakako zagrantirana" postavaljao sam si pitanje "Kako, nakon onako slabog prvog dijela filma?". A sad stripofil i potvrđuje da Jackson jednostavno nije u stanju više snimit dobar, a kamoli odličan film (:

meni se čini da on to već godinama nije u stanju...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 13/12/2013 : 18:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
jackson je sklon pretjerivanju i naivnim i neuvjerljivim akcijskim scenama. bez obzira što je riječ o fantaziji. nikad mu neću prijeći preko one jurnjave krda dinosaura u king kongu (koji su btw puno zanimljiviji i veća senzacija od jednog ovećeg majmuna)

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 13/12/2013 : 18:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
PJ definitivno nije talentiran i maštovit redatelj. Dok je kod "Gospodara Prstenova" imao obilan predložak, pa je uz dobru ekipu kojom se okružio bilo mnoštvo materijala, snimio je odličnu ekranizaciju jednog velebnog djela. Hobit je znatno skromnije djelo u kojem treba puno scena izmaštati i ukomponirati, i tu se Jackson pokazao nedoraslim. Dok je bilo stvari na bacanje onda je to funkcioniralo ali dok situacija iziskuje redateljski talent i maštu za scene koje "nedostaju" onda tu nema kruha. Jackson je slab redatelj i stvarno je (sad je to vidljivo) velika šteta što ovaj projket nije "prihvatio" znatno talentiraniji del Toro. Iskreno sam, nakon velebne trodjelne ekranizacije "Gospodara Prstenova", očekivao da Jackson svakim novim filmom raste (poput Hitcha, Leonea i dr.) ali od toga ništa.

Edited by - sretan on 13/12/2013 18:36:27
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/12/2013 : 19:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Jackson jest talentiran, snimio je kultne Bad Taste, Braindead i The Frighteners, plus remek-djelo Heavenly Creatures.
No problem mu je rad s velikim proračunima i specijalnim efektima, gdje uvijek postane megaloman i nije sposoban razlučiti bitno od nebitnog.
Pa gomila sve i svašta, dopušta da mu deklarativno raskošna vizualnost pojede priču i likove, a pri tome mu i režija strada, bez obzira radilo se o King Kongu, The Lovely Bones ili Hobitu.
Rješenje za njega bi bilo hitan povratak malim proračunima i skromnim pričama, intimnim možda i psihološkim dramamaa, bez specijalnih efekata i bajkovitog ili fantastičnog / fantasy odmaka.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 13/12/2013 : 20:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Jackson jest talentiran, snimio je kultne Bad Taste, Braindead i The Frighteners

Istina, ovo jesu kultni i zabavni naslovi ali daleko od kvalitetnih filmova. Nema tu kapaciteta za išta više od zabave i to u sklopu određene subkulture (trash). A "The Frighteners" je upravo solidna fantastična drama, tako da daleko od toga da mu fantazije ne leži. On sam jednostavno nije takav kapacitet kakvim ispada ukoliko se gledaju samo "Gospodari".

Edited by - sretan on 13/12/2013 20:06:59
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/12/2013 : 20:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ne kažem da mu fantasy i fantastika generalno ne leže, ali po svemu sudeći se pogubio u specijalnim efektima i stvaranju lažnih svjetova, pri čemu je izgubio senzibilitet za realnost, i nekako me strah da povratka nema.
Barem ne dok su mu filmovi komercijalno uspješni, što će kompletna trilogija Hobit već po defaultu biti, pa od toga do daljnjega ništa.
Ako mu se zalome dva komercijalno neuspješna filma, onda možda.

Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 13/12/2013 : 21:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Hobbiton u Prstenovoj druzini je izgledao nevjerojatno prirodno i stvarno. U Neocekivanom putovanju izgled je totalno plastican i umjetan, potopljen u CGI-u i color correctionu. Trava je toliko flourescentno kricavo zelena da imam osjecaj da svijetli kad padne mrak.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 13/12/2013 : 21:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
ili radi kako mu studio kaže i nema baš puno slobode. pare, pare...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/12/2013 : 22:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sretan

PJ definitivno nije talentiran i maštovit redatelj.

ima on talenta svakako, ali mislim da definitivno već duže vrijeme živi na staroj slavi (Gospodaru prstenova). kod njega je definitivno glavni problem što sasvim jasno ne kuži da dugačak film nije sinonim za kvalitetan film. ne znam, ja jednostavno imam dojam da frajer misli da je naprosto nužno s njegove strane snimiti film od 3 sata najmanje, pa sad ti utrpaj u film sve što se da, samo da se prijeđe trajanje.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 13/12/2013 : 23:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jackson jest talentiran, snimio je kultne Bad Taste, Braindead i The Frighteners, plus remek-djelo Heavenly Creatures.

to što su ti filmovi kultni ne znači apsolutno ništa, barem ne ako govorimo o kvaliteti jer su to dva različita pojma, svaki za sebe. isto kao i pojam "klasičan film" u odnosu na "kvalitetan film".

quote:
No problem mu je rad s velikim proračunima i specijalnim efektima, gdje uvijek postane megaloman i nije sposoban razlučiti bitno od nebitnog.
Pa gomila sve i svašta, dopušta da mu deklarativno raskošna vizualnost pojede priču i likove, a pri tome mu i režija strada, bez obzira radilo se o King Kongu, The Lovely Bones ili Hobitu.
Rješenje za njega bi bilo hitan povratak malim proračunima i skromnim pričama, intimnim možda i psihološkim dramamaa, bez specijalnih efekata i bajkovitog ili fantastičnog / fantasy odmaka.

to što on nije sposoban razlučiti bitno od nebitnog je njegov problem, kod takvih stvari je ključna sposobnost samostalnog prosuđivanja, jel tako? ili, s druge strane, možda jest sposoban prosuditi što je bitno, a što nije, ali mu je pristup u stilu "ko ga jebe". u svakom slučaju, budžet s tim nema nikakve veze. jer redatelj prilikom rada na filmu samostalno određuje određeni fokus, da li na priči, likovima, ili specijalnim efektima. manji budžet bi samo osigurao da specijalni efekti ne poprime tolike dimenzije, neće to osigurat da počne prosuđivat bitno od nebitnog u radnji filma.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 13/12/2013 : 23:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Dok je radio s manjim proračunima bio je puno bolji i zanimljiviji pa i suvisliji nego kakav je otkad je počeo snimati skupe projekte.
Naravno, kad bi se vratio jeftinijim produkcijama to ne bi nužno značilo i bolje rezultate, jer za to možda više jednostavno nije sposoban.
Ali i u Kong Kongu i u Ljupkim kostima i u prvom Hobitu (čini se i u drugom) se gubi u trikovima i artificijelnoj vizualnosti, i ne može razlikovati važno od nevažnog.
Možda kao što kažeš to nema veze s veličinom proračuna, ali možda i ima

Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 14/12/2013 : 09:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

ili radi kako mu studio kaže i nema baš puno slobode. pare, pare...

Ne znam tko je imao slobodu u stvaranju ako nije PJ u ovom slučaju, a nakon "Gospodara" i potpuno zasluženo. Samo sloboda bez ideje ne znači puno.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/12/2013 : 13:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dok je radio s manjim proračunima bio je puno bolji i zanimljiviji pa i suvisliji nego kakav je otkad je počeo snimati skupe projekte.
Naravno, kad bi se vratio jeftinijim produkcijama to ne bi nužno značilo i bolje rezultate, jer za to možda više jednostavno nije sposoban.
Ali i u Kong Kongu i u Ljupkim kostima i u prvom Hobitu (čini se i u drugom) se gubi u trikovima i artificijelnoj vizualnosti, i ne može razlikovati važno od nevažnog.
Možda kao što kažeš to nema veze s veličinom proračuna, ali možda i ima

a čuj, to je sve "što bi bilo kad bi bilo", al bi bilo zanimljivo vidjeti što bi se dogodilo. ja pogotovo King Konga pamtim kao izuzetno precijenjenog blockbustera, previše CGI efekata, toliko da imaš dojam da gledaš video igricu, cijela hrpetina nelogičnosti, i najgore, predugo trajanje filma s potpuno nepotrebnim i rastegnutim scenama. to trosatno trajanje možda funkcionira u Gospodaru prstenova, al u King Kongu nikako.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000