Ova prica o ukidanju extra edicije je vec stvarno pomalo blesava, pa ako se to dogodi onda u k... i stripovi i sve. Ljudi, ovo se NE UKIDA, Ludens od ovoga, vjerojatno, naravno da ne znam pouzdano, najvise zaradi.
Poslao sam pitanje na mail od ludensa i odgovorili su mi da će zbog autorskih prava extra ediciju završit na broju kao u Italiji!!!! Pa zašto nam to radeextra mi je najdraža Zagorova edicija!!!! Poludiću!!!
Poslao sam pitanje na mail od ludensa i odgovorili su mi da će zbog autorskih prava extra ediciju završit na broju kao u Italiji!!!! Pa zašto nam to radeextra mi je najdraža Zagorova edicija!!!! Poludiću!!!
Bez zezancije, jeli to zbilja istina?
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Bez zezancije, jeli to zbilja istina?
Sumnjam jer na mailove nikada ne odgovaraju. Ali možda sam u krivu.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
A meni je Bernard reka kad je nekidan bija na Hajduka u Splitu da neće biti kapetana Mikija br.13 već ide na broj 14 i da zagor extra prestaje izlaziti a i tex također kad dođe do talijanskog broja 500.Za obićni zagor će još razmisliti hoće li ga ukinuti.
Zagor extra itekako ima svrhe do Lova na vuka, ostave li nas sa rupom Ludensovci i gazda brada(a nije prvi put, rupa je ostala kod Martija, MrNoa, Dilana itd...), i ne nađu li rešenje da dovrše na bilo koji način od mene na poklon dobijaju katanac da najzad zatvore firmu.
U tom slučaju predlažem Libellusu da na preskok odradi knjige u boji i pokrije taj deo. Ne bih da jurim Zlatnu seriju koja je u očajnom stanju kako bih kompletirao taj deo.
Ljudi ono što sam napisao je bila šala za petak 13. Nadam se da niste doživjeli šokove zbog toga i nadajmo se da će extra gurati dalje barem do demona ludila!
Ljudi ono što sam napisao je bila šala za petak 13. Nadam se da niste doživjeli šokove zbog toga i nadajmo se da će extra gurati dalje barem do demona ludila!
Nemoj se više nikad tako šaliti.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
ja se nisam šalio a ni Bernard,Evo baš mi poslao poruku da prekida sve stripove u 2014 godini i da se prebacuje samo na alan forda i garfilda.stripovi će na žalost čekat bolja vremena.