forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Mali rendžer br 72,73,76,77,78,111,112
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 04/11/2013 : 17:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
A tko zna,rade se preskoci pa je moguce da i nece biti tako daleko. Ti sa KKK su brojevi 131 i 132,mozda da mrvicu ubrzaju bilo bi jos blize.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/11/2013 : 02:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

A tko zna,rade se preskoci pa je moguce da i nece biti tako daleko. Ti sa KKK su brojevi 131 i 132,mozda da mrvicu ubrzaju bilo bi jos blize.

a vidi ti robyija05....potpuno u pravu si,neznam zasto sam mislio da smo jos miljama daleko do kkk,a to dosta blizu...sa par preskoka mogli bi to brzo dobit..a pre tog stripa meni jako drag IZA MASKE sa tvrdavom mexickog olosa i nasim kitom..pa leteci holandanin,pa...pa sami biseri nas cekaju... ko je pregrmeo naivu sad ga ceka dar u vidu zlatnog kit teller razdoblja...
Pa vec ta rendzer u new yorku je odlican strip,istina detektivska prica ali bignotti nikad bolji...svakim visim brojem mali rendzer dokazuje da je odlican strip....pa koji junak nije imao pocetne naivne price..pogledajte prvog texa ili zagora...e kad se autori razmahali dobili bisere bonelli izdavastva...teller je tu,uz zagora i texa...uz legende i velicine...ko prepoznao sva cast mu a ko nije-njemu na stetu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 05/11/2013 : 15:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

a vidi ti robyija05....potpuno u pravu si,neznam zasto sam mislio da smo jos miljama daleko do kkk,a to dosta blizu...sa par preskoka mogli bi to brzo dobit..a pre tog stripa meni jako drag IZA MASKE sa tvrdavom mexickog olosa i nasim kitom..pa leteci holandanin,pa...pa sami biseri nas cekaju... ko je pregrmeo naivu sad ga ceka dar u vidu zlatnog kit teller razdoblja...
Pa vec ta rendzer u new yorku je odlican strip,istina detektivska prica ali bignotti nikad bolji...svakim visim brojem mali rendzer dokazuje da je odlican strip....pa koji junak nije imao pocetne naivne price..pogledajte prvog texa ili zagora...e kad se autori razmahali dobili bisere bonelli izdavastva...teller je tu,uz zagora i texa...uz legende i velicine...ko prepoznao sva cast mu a ko nije-njemu na stetu.

Ma nema me di ne dodjem Vridi Mali Rendzer,vridi...lip je to strip koji opet posebno vraca u one lipe bezbrizne dane.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 05/11/2013 : 16:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

+1

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
973 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 05/11/2013 : 19:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
Idemo, peticija za KKK...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 08/11/2013 : 22:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Rendzer dojahao do Nisa.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 09/11/2013 : 06:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Rendzer dojahao do Nisa.

Uhapsi ga prije nego ponovo odjase!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/11/2013 : 12:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Rendzer dojahao do Nisa.

Pa vi ste kolege!
I, kako se slažete? Priča li Kit o Claretti, Frankieju i drugima?

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 09/11/2013 : 18:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
973 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 28/11/2013 : 01:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
Kraj godine s(v)e bliži...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/11/2013 : 05:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by murdo

Kraj godine s(v)e bliži...

a mi sve nervozniji,..hoce se obistinit najava o 4 nova broja ili nas hello opet samo malo napalio....nadam se da godina uspjesno zavrsi,kad je mali rendzer u pitanju....

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/11/2013 : 16:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Hoce,hoce...ma mora!Bezveze ce bit za Novu,ako ih ne bude bilo.

Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
973 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 29/11/2013 : 16:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
Kad MR izađe to će bit Nova...
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 29/11/2013 : 20:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Nema vrdanja, ja se vec ubijedio da ce biti do Nove.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 11/12/2013 : 17:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Zijev!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/12/2013 : 18:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Zijev!

Odi spavat!
Izgleda Mali rendzer dobio shibu prosli tjedan u cizmi!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 11/12/2013 : 20:02:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 11/12/2013 : 20:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by ZoranC

Zijev!

Odi spavat!
Izgleda Mali rendzer dobio shibu prosli tjedan u cizmi!

A,ili on ili Hello

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/12/2013 : 21:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hello ce dobiti sa sibom od nas kitoljubca....po goloj guzici ako ne dobijem nove male rendzere pod bor...nezna on nas....

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/12/2013 : 22:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Klara ce dobiti....po goloj guzici ako ne dobijem nove male rendzere pod bor

ovako treba ici tekst!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
973 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 17/12/2013 : 15:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
Hoćemo novosti... i to dobre.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 17/12/2013 : 16:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by murdo

Hoćemo novosti... i to dobre.

Ozujak(mart) 2014! Zadovoljan?
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 17/12/2013 : 18:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Hello...sto se mene tice,moze!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/12/2013 : 00:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
mi se tu prenamažemo sa hellom a on tamo o Šimuniću klokanu razpravlja....
koji klinčevi mart....ovo mora ovih dana...

Go to Top of Page

murdo
Average Member

Christmas Island
973 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 18/12/2013 : 20:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send murdo a Private Message  Reply with Quote
quote:

mi se tu prenamažemo sa hellom a on tamo o Šimuniću klokanu razpravlja....
koji klinčevi mart....ovo mora ovih dana...

Ajmo i mi o klokanima... možda se pojavi.

Klokani (Macropodidae) su porodica iz reda Diprodontia, i svakako su, uz koale, najpoznatiji tobolčari i tipični predstavnici životinja Australije. Ovu porodicu inače nazivaju još i pravi klokani...

Ajde hello, raspravljaj o klokanima i usput nam reci kad će MR. Iznenadi nas.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000