Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38027 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38027 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/12/2013 : 23:21:12
|
Ne znam koji je razlog zaključavanja mog topica umjesto prebacivanja u svaštaru? Jesam li možda prekršio koje pravilo. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/12/2013 : 23:24:40
|
mislin da nisi |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 23/12/2013 : 23:30:14
|
quote: Originally posted by tinton
Ne znam koji je razlog zaključavanja mog topica umjesto prebacivanja u svaštaru? Jesam li možda prekršio koje pravilo.
Petljaš se sa svim i svačim, uglavnom sa stvarima koje ne bi trebale da te zanimaju (ako ne lažeš za godine) |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Posted - 23/12/2013 : 23:36:00
|
quote: Originally posted by wele
Ne znam koji je razlog zaključavanja mog topica umjesto prebacivanja u svaštaru? Jesam li možda prekršio koje pravilo.
Petljaš se sa svim i svačim, uglavnom sa stvarima koje ne bi trebale da te zanimaju (ako ne lažeš za godine)
Ne lažem za godine, zašto me ne bi trebalo zanimati? |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 23/12/2013 : 23:42:23
|
Jer će ti život proletit, a ti se prid kompom i mobitelom baviš tim temama. Misto u parku di bi igra bocu istine ili školskon igralištu di bi popušia prvi crack. |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 23/12/2013 23:42:55 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 23/12/2013 : 23:43:18
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Jer će ti život proletit, a ti se prid kompom i mobitelom baviš tim temama. Misto u parku di bi igra bocu istine ili školskon igralištu di bi popušia prvi crack.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Posted - 23/12/2013 : 23:49:08
|
Jer će ti život proletit, a ti se prid kompom i mobitelom baviš tim temama. Misto u parku di bi igra bocu istine ili školskon igralištu di bi popušia prvi crack.
Pa družim se ja sa svojim prijateljima, ako na to mislite. Ali vrijeme koje provodim uz tehnologiju rade trošim na stripove i te teme (kojima se ne bih smio zamarati) nego da se, kao većina ostatka generacije, zaglupljujem pred facebookom i sličnim glupostima i svoju komunikaciju ograničujem na tri slova. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 23/12/2013 : 23:53:05
|
Petljaš se sa svim i svačim, uglavnom sa stvarima koje ne bi trebale da te zanimaju (ako ne lažeš za godine)
Ne lažem za godine, zašto me ne bi trebalo zanimati?
Zlotvor ti reče. Imaš kad raspravljati o fašizmu i osuđivati Ibrahimovića, nije mi jasno da u tim godinama lomiš glavu oko toga. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Posted - 23/12/2013 : 23:54:03
|
Ne lažem za godine, zašto me ne bi trebalo zanimati?
Zlotvor ti reče. Imaš kad raspravljati o fašizmu i osuđivati Ibrahimovića, nije mi jasno da u tim godinama lomiš glavu oko toga.
A ja mu odgovorim. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 23/12/2013 : 23:57:12
|
Baš... ne znam, meni je normalnije da drkaš na zanosne tete sa facebooka nego što raspravljaš o stvarima koje ne razumiješ. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:01:42
|
Baš... ne znam, meni je normalnije da drkaš na zanosne tete sa facebooka nego što raspravljaš o stvarima koje ne razumiješ.
Džabe objašnjavaš. Tinejdžeri.
|
Trljam ruke. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:01:53
|
Baš... ne znam, meni je normalnije da drkaš na zanosne tete sa facebooka nego što raspravljaš o stvarima koje ne razumiješ.
A ja ti opet kažem da se pomoću facebooka samo zaglupljuje moja i okolna generacija. Pa vidim i čudim se koliko su zaglupljeni neki ljudi i na što im se svodi komunikacija. |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:03:11
|
Džabe objašnjavaš. Tinejdžeri.
Nema potrebe da brišeš post. |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 24/12/2013 : 00:03:41
|
Tako je. Tintone, ne daj se prerano ostarit. Pusti to nama, kojima vise nema spasa. Ti odi van i pusi crack i zbari cure. Ionako ces za tren bit u trideset i nekoj s gunđavom zenom za vratom i pokojim djetetom, pa se onda pretplati na s.com. u vecernjim satima. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:06:13
|
Ma isti je kurac kad si tvrdoglaviji od mazge. A za 4-5 godina ćeš se smijat svim ovim pizdarijama što si pisa. Ustvari, prije da će ti bit neugodno. Velin ti, mani se sranja. Trampeljat o ustašama i partizanima je debilana, pusti stare konjine neka se kolju oko toga ili one što su za to plaćeni.
EDIT: tia se samo nadovezat, ali me Charlie preteče. |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 24/12/2013 00:08:01 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:08:02
|
A ja ti opet kažem da se pomoću facebooka samo zaglupljuje moja i okolna generacija. Pa vidim i čudim se koliko su zaglupljeni neki ljudi i na što im se svodi komunikacija.
Dok su forumi poput ovog strašno edukativni po mlađariju... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:09:05
|
A ja ti opet kažem da se pomoću facebooka samo zaglupljuje moja i okolna generacija. Pa vidim i čudim se koliko su zaglupljeni neki ljudi i na što im se svodi komunikacija.
Dok su forumi poput ovog strašno edukativni po mlađariju...
kako nisu? zamisli koliko ovde ima raznih psiholoških profila. moče radit u FBI ka profiler |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:09:49
|
Ma isti je kurac kad si tvrdoglaviji od mazge. A za 4-5 godina ćeš se smijat svim ovim pizdarijama što si pisa. Ustvari, prije da će ti bit neugodno. Velin ti, mani se pizdarija. Trampeljat o ustašama i partizanima je debilana, pusti stare konjine neka se kolju oko toga ili one što su za to plaćeni.
Dobro, mazga sam. Ali pazi ovo, Zlotvor, 22 godine, wele, 21 godina. Našli ste govoriti kako će mi život proći pred očima, da vama pustim da pričate o politici, da ste "stare konjine"??? Ajde da su mi to rekli stvarno stariji forumaši, vi i niste toliki seniori. |
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19681 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:12:55
|
Dok su forumi poput ovog strašno edukativni po mlađariju...
Možda nisu, ali nemaju kontra efekat. I onda sam aj tvrdoglav, opća kultura moje generacije - apsolutna nula, razina komunikacije moje generacije - apsolutna nula, pismenost - apsolutna nula, zainteresiranost za bilo šta osim facebooka - apsolutna nula, za to je sigurno kriv ovaj forum s par tinejđera. |
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 24/12/2013 : 00:15:47
|
quote: Originally posted by lwood
kako nisu? zamisli koliko ovde ima raznih psiholoških profila. moče radit u FBI ka profiler
Tintone, ne velimo ti da nama pustiš političarenje nego da se ti maneš...ma... |
|
|
Topic |
|