Mr. Bushido više ne može pisati Tjedne crtice zbog nagomilanih obaveza, stoga će Tjedne crtice #210 biti njegove zadnje. Zahvaljujem Bushidu na trudu kroz protekle tri godine i pozivam dobrovoljce koji bi preuzeli pisanje da se jave!
Zapravo, mojih crtica je oko 150. Ostalih pedesetak djelo su Emira Pašanovića. Nekoliko ih je u međurazdoblju uradio Marko, a jednom me zamjenio i dok sam pisao diplomski rad.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Zapravo, mojih crtica je oko 150. Ostalih pedesetak djelo su Emira Pašanovića. Nekoliko ih je u međurazdoblju uradio Marko, a jednom me zamjenio i dok sam pisao diplomski rad.
Čestitke i od mene! Koliko si ih radio, nešto manje od 3 godine? Ovako na prvu ne bih rekao da ta rubrika traje tako dugo...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Čestitke i od mene! Koliko si ih radio, nešto manje od 3 godine? Ovako na prvu ne bih rekao da ta rubrika traje tako dugo...
Moje prve crtice bile su one objavljene 29.1.2011. godine.
Čestitke na odličnom poslu Mr. Bushido, skoro okrugle tri godine zanimljivih tema i crtica. I dobra kob nastavljaču, makar se zvao i "prirodna pogreška"!
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Bushido, majstore, nemam ti šta reći osim već rečenoga SVAKA TI ČAST!!! Držao si se junački, bez ikakve povratne informacije samo stavljao najnovije vesti iz sveta devete umetnosti. Kapa do poda! natural_erroru želim mnogo sreće u preuzimanju ovog nimalo lakog zadatka!
Cestitke i od mene na prvoj recki. Mozda bi bilo dobro da se recimo petkom objavljuju i Bonelli crtice, s obzirom da je u ovoj rubrici SBE slabo zastupljen. Solar bi bio najpogodniji za takav jedan projekt. Sve SBE vijesti na jednom mjestu, da ne ganjamo novosti po cijelom forumu.
Cestitke i od mene na prvoj recki. Mozda bi bilo dobro da se recimo petkom objavljuju i Bonelli crtice, s obzirom da je u ovoj rubrici SBE slabo zastupljen. Solar bi bio najpogodniji za takav jedan projekt. Sve SBE vijesti na jednom mjestu, da ne ganjamo novosti po cijelom forumu.
"recki"?
Nema potrebe, neka samo greška ubaci par SBE vijesti u rubriku ako ima nešto bitno.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Mislim da nema potrebe za SBE crticama jer do trenutka kad bi bile objavljene već bi bile prodiskutirane na forumu, bile bi stare. Bonelli podforum je dosta prometan pa se sve može lako zapazit a opet nema toliko spama da se neka važna vijest zagubi. Naravno, neke vijesti zaslužuju pažnju, novi serijal u Bonelliju vrijedi koliko i novi Vertigov naslov (barem dok ne izađe prvi broj pa se razuvjeriš u tu tvrdnju ) ali teško njih pratit ako ne znaš talijanski a strani mediji malo toga prenose.