Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/01/2014 : 13:30:16
|
..pa, gubimo sve original naslovnice Donatellija jer su ove zamjenske..koje su nacrtali za if izdanje...Naslovnice crta Masimo ROTUNDO, to je onaj ko je crtao naslovnice SKRIVENOG LICA (original).... i ja sam mislio da se MST popravio... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 24/01/2014 13:31:56 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 24/01/2014 : 13:33:06
|
Bravo. Jer koji qrac ce nama Mister No & Martin Mystere kada su tu Miki, Mali klinac, te jos Tim i Dasti, Dzudok, Lobo Kid, Alan, Agent Pigi, Rick Random, Rori McDaf, Brad Logan, David Dafty ... ima tu jos dosta materijala. Kad vec nece Dzudasa.
Ja sam totalno indiferentan, neka izdaju i prodavaju sta god zele, samo da im nosi zaradu, mene to ne tangira, jer se tih naslova necu dotaknuti ni kad bi bili besplatni. Samo da ne ugase jos Texa (ili da to upravo obezdedi Texu opstanak).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/01/2014 : 13:38:47
|
quote: Originally posted by teller
..pa, gubimo sve original naslovnice Donatellija jer su ove zamjenske..koje su nacrtali za if izdanje...Naslovnice crta Masimo ROTUNDO, to je onaj ko je crtao naslovnice SKRIVENOG LICA (original).... i ja sam mislio da se MST popravio...
Ah,pretpostavljao sam da je Mastuna davno sam gledao njihovu stranicu pa zaboravio ime tko crta te IF naslovnice..ali dobro kako god,za Gogha je bolje da nastavi sa izdanjima jer Ludens puse opasno za vratom |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 24/01/2014 13:39:28 |
|
|
tomislav.baretic
Average Member
Croatia
516 Posts
Member since 12/12/2007 |
Posted - 24/01/2014 : 13:39:39
|
pa ima logike uvijek kretat ispočetka... možda je nešto promaklo... di je nestala ona super zlatna klasik edicija AF, a taman sam počeo, opet ispočetka... pa opet... |
volim grad koji tece... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 24/01/2014 : 13:49:26
|
čemu palamudit?... imate tellera na kioscima..imate tellera kolekcionarca a imate i najvažnije....tellera forumaša! imate sve u životu!
a imamo i eure, bar onog nb.1. zašto se čovjek ne javlja? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 24/01/2014 13:55:59 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12493 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/01/2014 : 14:02:05
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EVO VAM TELLERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HVALA LUDENS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZ VAN GOGH ZA PERFEKCIONISTE DOBILI I KIOSK IZDANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TELLERA NIKAD DOSTA!!!
Toooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! Nisam mogao vjerovati!!!!!!!!! NAPOKON na kioscima!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!! Ovo je ostvarenje sna! Napokon pravi,ozbiljan izdavač, koji če to na vrijeme izdavati,bez odugovlačenja! i još na kioscima!!!!!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12493 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/01/2014 : 14:04:31
|
čemu palamudit?... imate tellera na kioscima..imate tellera kolekcionarca a imate i najvažnije....tellera forumaša! imate sve u životu!
a imamo i eure, bar onog nb.1. zašto se čovjek ne javlja?
pa eto mene, zatrpao me snijeg haha! Kad se sjetim kako smo prije par godina maštali, da odkupimo prava na maloga rendžera i počnemo ga tiskati, ja sam čak sakupljao neke podpise itd,.....naravno da nitko to nije ozbiljno shvatio, ali evo vam sada!!!!!! Mali rendžer opet jaše na kioscima!!!!! |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 24/01/2014 : 14:10:42
|
quote: Originally posted by hello
Nas su prije nekoliko mjeseci obavijestili da su dali ludensu prava da od prvog broja krene s MR. Mi dalje nastavljamo po planu iako mislim da će teško proći kiosk izdanje MR jer se sjećam da smo mi kiosk izdanje koje je koštalo samo 16,00 kn prodavali u manje od 1000 komada po broju (uključujući i Sloveniju i Srbiju)
Ne dajte se smesti,a brat bratu moglo bi se malo ubrzati.Ja nastavljam sa Van Goghom,ali kupujem i Ludens. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 24/01/2014 : 14:29:28
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Nepotrebno izdanje, Kit Teler je odavno prevaziđen, pogotovo je greška sa ovim početnim epizodama.
naravno...ifedizioni je na broju 19 a Ludens je trebao krenuti sa 50-tim...prvi teller je baš toliko naivan ko prvi Zagor...ništa manje ni više...nijedno izdanje nije nepotrebno, svako je nekome namjenjeno...
|
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 24/01/2014 : 14:31:42
|
Drago mi je kad god se pojavi neko novo izdanje, ali cijena baš i nije popularna (u usporedbi s Blekom, Markom i Mikijem; valjda nije to uvertira u poskupljenja navedenih).
Postoji određena skepsa u uspjeh s obzirom kako su prošli VG-ovi na kioscima, ali s druge strane VG nije uspio ni s Texom, a Ludens i VC i dalje guraju. Možda ovo i uspije, osobno nemam ništa protiv, ali ta cijena nikako nije na mjestu. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 24/01/2014 : 14:32:32
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Nepotrebno izdanje, Kit Teler je odavno prevaziđen, pogotovo je greška sa ovim početnim epizodama.
naravno...ifedizioni je na broju 19 a Ludens je trebao krenuti sa 50-tim...prvi teller je baš toliko naivan ko prvi Zagor...ništa manje ni više...nijedno izdanje nije nepotrebno, svako je nekome namjenjeno...
Tebi je namijenjeno sve od Bonellija i to u svim izdanjima i reprintima |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/01/2014 : 14:35:34
|
Pa dobro, ak ljudi budu kupovali, nek izlazi |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 24/01/2014 : 15:02:27
|
Inače,40 kn je puno za ovo.Da je 25 ko Mark i Blek onda može ali sumnjam da će dugo ovaj Kit izlaziti.Nadam se da će izdržati do dobrih epizoda ako uopće i IF u Italiji izdrži a i to je upitno. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Tommy.H
New Member
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 24/01/2014 : 15:03:16
|
odlicna vijest svako novo izdanje je odlicno i dobrodoslo uzimam sigurno cijena je malo viskoka ali sto je tu je bolje i to nego nista. svaka cast ludensu. znate li mozda hoce li ludens jos koji serijal izdavati mozda mr.no ili nn itd.? |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 24/01/2014 : 15:15:16
|
quote: Originally posted by jaki
Inače,40 kn je puno za ovo.Da je 25 ko Mark i Blek onda može ali sumnjam da će dugo ovaj Kit izlaziti.Nadam se da će izdržati do dobrih epizoda ako uopće i IF u Italiji izdrži a i to je upitno.
mijenjaju se vremena...kad je Van Gogh bio na kioscima 1000 prodanog je bilo loše, danas je odlično...evo, bili su nekidan podatki o prodaju MR i BLEKA u if edizioni....2500/2600 je naklada MR,2000/2100 BLEKA i 6500-8000 Čiko kolorca su naklade u Italiji...i izlaze dalje..ipak je to štampanje starog a ne produkcija novog...autorska prava, nacrtaš naslovnicu i u tisak i distribuciju... siguran sam da i prava nisu ni blizu Zagorovim pa možda i 1000 prodanih kod Ludensa bude dovoljno za miran san MR na kioscima.... |
|
Edited by - teller on 24/01/2014 15:20:41 |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 24/01/2014 : 15:21:40
|
novije epizode bi uzimao...ovo baš ne... |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38072 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/01/2014 : 15:41:04
|
Meni je ovo sranje, pa zar moraju trpati na kioske sve starije od 100 godina!? Trpio sam to dok je vrijedila ona, nek izdaju ove serijale za pare dok god izdaju i Misteriju i Mr Noa, ali sada više ne! Kiosci su pretrpani trešom kojemu je istekao rok trajanja. Mark, Blek, PSDZ, MIki, Rendžer, Chico u boji, bez boje, s gaćama na glavi, pa kad će to prestati i početi se izdavati neki novi serijali. Svi vani mogu izdavati nove serijal, jedino mi moramo ovo gledati diljem Hrvatske...
Bullshit. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 24/01/2014 15:41:50 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 24/01/2014 : 15:49:20
|
quote: Originally posted by DeeCay
Meni je ovo sranje, pa zar moraju trpati na kioske sve starije od 100 godina!? Trpio sam to dok je vrijedila ona, nek izdaju ove serijale za pare dok god izdaju i Misteriju i Mr Noa, ali sada više ne! Kiosci su pretrpani trešom kojemu je istekao rok trajanja. Mark, Blek, PSDZ, MIki, Rendžer, Chico u boji, bez boje, s gaćama na glavi, pa kad će to prestati i početi se izdavati neki novi serijali. Svi vani mogu izdavati nove serijal, jedino mi moramo ovo gledati diljem Hrvatske...
Bullshit.
..i, tvoj rezime?...ko je kriv....Ludens ili čitatelji?... koga moramo zamjenit?...čitateljstvo ili upravu Ludensa i strip Agenta?..jer izdaje junake koji se prodaju a ne izda junake koje čitatelji nisu prihvatili u odgovarajućem broju...evo Bernard vam čak strpao Martija u cijelovite priće...pa to niste prihvatili...pilota vam redovite dao u maxi izdanje..pa opet ništa...sad su krivi Mark i Blek da se nije prodavao ostarjeli i dosadni profesor i sasvim izhlapeo pilot...njegove epizode su na kraju bile...pa sranje...šta drugo... očekivao sam laprdanja...zašto,kako,zašto ne?... ne kupujte i čekajte bolja izdanja...samo ne serite i ne oduzimajte nam veselje....ja šutim kad se radujete Fibricama i orkicama...sada šutite vi...preskočite topic o MR i Čiku kolor...molim vas! a PSDZ su prekrasan serijal i ako misliš da je bezvezan...u manjini si.. |
|
Edited by - teller on 24/01/2014 16:07:53 |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 24/01/2014 : 16:07:39
|
Bullshit.
Apsolutno potpisujem, hoćemo novije i kvalitetne stvari. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Posted - 24/01/2014 : 16:09:19
|
quote: Originally posted by Zagor12
Bullshit.
Apsolutno potpisujem, hoćemo novije i kvalitetne stvari.
aha, na bonelli topicu jih tražiš...šta novo ti može Ludens dat?...a da izdaje Bonelli?...Saguara?...Ace Lukasa?...Orfane? mange traži na manga topicima!..imali ste Algoritmine na kioscima pa opet niste kupovali! |
|
Edited by - teller on 24/01/2014 16:11:47 |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Topic |
|