forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali rendžer 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 24/01/2014 : 20:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by elfak nish

Super,odlicno.

Nego..... 40 kn?

Mark/Blek/Miki su po 25, PSDZ 30.
Teler ce da ima 40tak strana vise,a cena veca za 10 kn?

ovdje Bernard nije nista kriv.
naime, ovakav strip mora se po zakonu dodatno oporezovati porezom na totalne budale,
stoga je cijena zapravo najmanja moguća.

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/01/2014 : 20:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Meni je ovo sranje, pa zar moraju trpati na kioske sve starije od 100 godina!? Trpio sam to dok je vrijedila ona, nek izdaju ove serijale za pare dok god izdaju i Misteriju i Mr Noa, ali sada više ne! Kiosci su pretrpani trešom kojemu je istekao rok trajanja. Mark, Blek, PSDZ, MIki, Rendžer, Chico u boji, bez boje, s gaćama na glavi, pa kad će to prestati i početi se izdavati neki novi serijali. Svi vani mogu izdavati nove serijal, jedino mi moramo ovo gledati diljem Hrvatske...

Bullshit.

+10

To su ti "serijali" za tellera i 1evra... vječne nostalgičare...

Šteta... ako već mora biti bonelli od prvog broja, mogli su onda uzeti Saguara ili nešto slično... odnosno bilo koji drugi serijal...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/01/2014 : 20:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by DeeCay

Meni je ovo sranje, pa zar moraju trpati na kioske sve starije od 100 godina!? Trpio sam to dok je vrijedila ona, nek izdaju ove serijale za pare dok god izdaju i Misteriju i Mr Noa, ali sada više ne! Kiosci su pretrpani trešom kojemu je istekao rok trajanja. Mark, Blek, PSDZ, MIki, Rendžer, Chico u boji, bez boje, s gaćama na glavi, pa kad će to prestati i početi se izdavati neki novi serijali. Svi vani mogu izdavati nove serijal, jedino mi moramo ovo gledati diljem Hrvatske...

Bullshit.

+10

To su ti "serijali" za tellera i 1evra... vječne nostalgičare...

Šteta... ako već mora biti bonelli od prvog broja, mogli su onda uzeti Saguara ili nešto slično... odnosno bilo koji drugi serijal...

Eh da, pusti snovi...
Samo što će Ludens s Malim rendžerom i kolor Chicom nekog vraga i zaraditi, isto kao i s Blekom, Markom i Mikijem, isto kao i s n-tim reprintom Zagora i Alana Forda, dok sa Saguarom ne bi zaradio ni cvonjak.
Slažem se da su ljubitelji i kolekcionari većinom (i) nostalgičari, ali ovo već stvarno nema smisla.
Pa Mali rendžer je totalno nečitljiv, da ne kažem sm... iješan.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/01/2014 : 20:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Nije istina da klinci danas ne čitaju stripove, u manjoj mjeri nego prije to sigurno, ali stripovi se svejedno još dobro drže. Ali ovaj Mali Rendžer i ostali dragulji 50-ih su diskutabilan potez. Kad već mora biti vestern, rado bih vidio Plave bluze.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21122 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/01/2014 : 20:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by teller

...a PSDZ su prekrasan serijal...

[blue]Tako je, Priče sa divljeg zapada vrede ...

PSDZ su odličan serijal, daleko iznad Marka,Bleka,Mikija,Kita,Čika,..

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/01/2014 : 20:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Nas su prije nekoliko mjeseci obavijestili da su dali ludensu prava da od prvog broja krene s MR. Mi dalje nastavljamo po planu iako mislim da će teško proći kiosk izdanje MR jer se sjećam da smo mi kiosk izdanje koje je koštalo samo 16,00 kn prodavali u manje od 1000 komada po broju (uključujući i Sloveniju i Srbiju)

Ludens ima drugačiju taktiku: u prvoj turi na kioscima se proda jedan dio, u ovom slučaju možda i mali, ali se onda naknadno godinama prodaje u ljetnim i zimskim paketima po 2 ili 3 uz cijenu jednoga, pa se još malo kasnije dva zalijepe i prodaju kao specijali, pa se naposljetku na Interliberu prodaju pojedinačno masovno po 5 ili 10 kn.
I na koncu se proda skoro sve, što daje logičnu računicu.
Tko je nama kriv što bismo željeli vidjeti nešto novo.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/01/2014 : 20:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by anto

od prvog broja - - pa oni su totalno nečitljivi!

još jedan dokaz da je veća mogućnost da se proda n-ti reprint nekog stripa nego nešto novo - na (veliku) žalost.
(ili da izdavači barem tako misle)

Da nije tako, ne bi Ludens ni ulazio u ove poduhvate. Jednostavno, ljudi nabavljaju ono sto su nekada citali i odmah stavljaju na policu. Znam ljude koji Mikija kupuju ali ne i citaju ("Zato sto je naivan i predvidljiv do bola") cisto na racun toga da znaju o cemu se radi... bolje da kupis ono sto si vec citao pa znas da je dosadno nego da uzmes nesto novo pa se ispostavi da je dosadno.

Ključna riječ je nostalgija.
Ja sam zbog iste uzeo i stavio na policu prvih 10 Mikija, Marka specijale Buđenje mumije i Priča o komandantu Marku i (zasad) Bleka u Londonu i Besmrtnog bizona.
Ne pada mi ih na pamet čitati jer znam da bih ih najkasnije poslije desete stranice zafrljačio u smeće, ali mi ih je gušt tu i tamo prolistati i pred oči vratiti neke davne slike.
Nisu baš madlene, ali nisu ni daleko od toga.

Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1294 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 24/01/2014 : 20:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote

Da je Ludens "oživio" Martija - kupovao bih. Da je Ludens "oživio" Nathana - kupovao bih. Da je Ludens "oživio" Pilota - kupovao bih. Da je Ludens pokrenuo nešto novo - kupovao bih da vidim o čemu se radi. Da je Ludens ubrzao Texa ili Dylana - kupovao bih. OVO NARAVNO NEĆU KUPITI!!!

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

gombi
New Member

Slovenia
234 Posts

Member since 27/07/2010

Posted - 24/01/2014 : 20:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send gombi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Space Marine

Da je Ludens "oživio" Martija - kupovao bih. Da je Ludens "oživio" Nathana - kupovao bih. Da je Ludens "oživio" Pilota - kupovao bih. Da je Ludens pokrenuo nešto novo - kupovao bih da vidim o čemu se radi. Da je Ludens ubrzao Texa ili Dylana - kupovao bih. OVO NARAVNO NEĆU KUPITI!!!

moje riječi
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/01/2014 : 21:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Serijali koje forumaši ne bi kupovali, idu kao kiosk izdanja.
Serijali koje bi forumaši kupovali, ne idu kao kiosk izdanja.
Što to onda govori?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 24/01/2014 : 21:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Što to onda govori?

da se nas glas daleko cuje

Junak stavlja na kocku cak i prst!

Edited by - gerilac1 on 24/01/2014 21:09:34
Go to Top of Page

vešmašina
Average Member

599 Posts

Member since 12/10/2013

Posted - 24/01/2014 : 21:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vešmašina a Private Message  Reply with Quote
možda je trebalo agitirati kod bernarda za više bleka, mikija i marka pa on iz inata udari kontru sa ken parkerom, martijem, onim malim iz manausa...
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 24/01/2014 : 21:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Igrajmo se ptice zloslutnice: ovo izdanje privuci ce polovinu kupaca Van Gogha ciji ritam je indiskutabilan. Van Gogh prestaje izdavati istog. Poslije treceg broja Ludens stane sa kiosk izdanjem. Fazit: krajem ove godine imamo tri Ludensova i 70-ak Van Goghovih MR i izvjesnost da nece biti daljnih izdanja.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/01/2014 : 21:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Tesko da ce oni koji kupuju Van Goghovo izdanje tek tako odreci kolekcije, ipak je to prilicno odmaklo... Ludensovo izdanje je usmereno na "obicnu" publiku koja maltene ni ne zna da MR trenutno izlazi u Hrvatskoj.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/01/2014 : 21:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako sam vec budala ne treba mi to netko stalno prebacivat.....

Ma pusti ih Telleru, ja ti to nikad nisam prebacio.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 24/01/2014 : 21:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:

Serete i kenjate ko sva vecita gundala....dobili tellera na kioske a forumas teller ode...vi znate sve...mi,ludens,bernard smo nostalgicari i budale...ma odkenjajte se mudraci,..mislio sam da je to normalan forum i da ljudi razumiju sto je ljubav do stripova....jedna budala odlazi jer se lose osjeca u drustvu samih uzvisenih strip mudraca..koji bi nesto novo sto nitko onda ne kupuje...pitajte colta kako se prihvatio grejstorm...
Vec sam odlazio ali sad mi je stvarno pun kufer seronja koja kritiziraju pa ludens,pa libellus,pa tisak,pa cijene,pa ferrija,pa.....
Zao mi foruma jer ga stvarno volim ali prezivjet cu bez problema...a mozda je problem u meni jer sam otiso vec i iz striparne..i nisam pozalio nikad....ostajte mi zdravo, bez tellera zivot ce vambit ljepsi...
Pozdrav i zbogom.

Koji je ovo već odlazak? Ako je jubilarni, da nazdravimo!
Hajde, hajde, sad si malo ljut ali već sutra će te to proći. Ili najkasnije kad kupiš Malog rendžera, pa se ovdje pohvališ da si nabavio tri primjerka.
To što bi(smo mi) neki htjeli čitati i spremati nešto drugo naš je a ne tvoj problem. Ti si čekao Kita, i na koncu ga dobio od pouzdanijeg izdavača koji će serijal izgurati do kraja bržim ritmom objavljivanja.
I imaš razloga biti zadovoljan. Što te briga za druge...

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 24/01/2014 : 21:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Hajde telleru, nemoj nam zamjeriti...
Johnny je sve rekao...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/01/2014 : 23:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
telleru, tebi u cast kupujem ovo :)
Ipak su tu stari dobri Frenki, Klareta, Roza Morning, Brendi Dzim, Cin Lao, lijepo je odmoriti malo misli prije spavanja... :)
Go to Top of Page

Zagor i Chico
New Member

Croatia
214 Posts

Member since 14/05/2011

Posted - 24/01/2014 : 23:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Chico a Private Message  Reply with Quote
Ovo bi se moglo uzimati...bravo ludens
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 24/01/2014 : 23:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

Serete i kenjate ko sva vecita gundala....dobili tellera na kioske a forumas teller ode...vi znate sve...mi,ludens,bernard smo nostalgicari i budale...ma odkenjajte se mudraci,..mislio sam da je to normalan forum i da ljudi razumiju sto je ljubav do stripova....jedna budala odlazi jer se lose osjeca u drustvu samih uzvisenih strip mudraca..koji bi nesto novo sto nitko onda ne kupuje...pitajte colta kako se prihvatio grejstorm...
Vec sam odlazio ali sad mi je stvarno pun kufer seronja koja kritiziraju pa ludens,pa libellus,pa tisak,pa cijene,pa ferrija,pa.....
Zao mi foruma jer ga stvarno volim ali prezivjet cu bez problema...a mozda je problem u meni jer sam otiso vec i iz striparne..i nisam pozalio nikad....ostajte mi zdravo, bez tellera zivot ce vambit ljepsi...
Pozdrav i zbogom.

Aj' molim te ne glumataj neku uvrijeđenu frajlu. Je li tebi uopće bitno što drugi misle o nečemu što se tebi sviđa ili ne sviđa? Sto ljudi sto ćudi. Mene baš briga tko će ovdje reći je li ovo glupo i nepotrebno. Tržište i vrijeme će pokazati je li ovom stripu budućnost zajamčena ili ne. Ja mu osobno zamjeram cijenu (u usporedbi s Markom i Blekom), ali nemam ništa protiv tog izdanja.

Uostalom, kakvi su sve komentari išli za Bleka i Marka a oni već oko 50-og broja.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/01/2014 : 23:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
telleru nemoj da te izbace iz takta.moj i tvoj ukus se skoro u ničemu ne poklapa ali drag si mi jer voliš strip(doduše loš strip).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1294 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 24/01/2014 : 23:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Što to onda govori?

To mora da su se u Ludensu urotili protiv forumaša.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.

Edited by - Space Marine on 24/01/2014 23:28:31
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/01/2014 : 23:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Jebeš mi sve al oću Lazarusa.

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 24/01/2014 : 23:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ajmo sad Kena 3 epizode za 39 kn.

Evo, da ja ponovim još jednom, tek toliko da nekom ne promakne

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/01/2014 : 23:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ću uzimati ovo ako je riječ o trobrojima!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000