Prodajem ili na duži period iznajmljujem garsonjeru s pogledom i malenim cvijetnjakom pred ulazom. Potrebna manja adaptacija. Struja, voda, odvoz smeća - komunalije uključene i u glavnom drugi brinu o njima. Vi samo uživate komfor. Jedino se ne prosipljite uokolo jer to morate sami čistiti.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ajde, ajde, pajkiti lagano..bila je vidim burna noć..
I ne očekuj cvijeće ujutro poslije omleta..
Pokažem sad sinu svoju foto priču jer volim čuti njegovo mišljenje i komentar, koji garantira smijeh. Pojasnim mu i stvar sa kajganom/omletom- kojeg rado znam da jede Paro (kad se već tu našao) i zašto rado.. - pa još poželi čuti kakva je to glazba u gornjem videu .. Pogleda me i reče: "Sveta Marijo, majko božja, moli za nas griješnike..-i ugasi tu muziku, deprimira me!".
S obzirom kad je pjesma nastala (1969, kad su se spuštali na Mjesec jelte), a pogotovo podneblje u kojem je nastala, ovo je pravo malo remek-djelo produkcijski ispred svog vremena. Čisti psihodelični funk.