forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali rendžer 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 26/01/2014 : 20:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by IGMAN2

E sad, kad su krenule mange, naravno probao sam i njih. I Akiru i Oštricu i Star Craft i druge...

StarCraft nije manga.

Pa, u svakom slučaju si daleko stručniji po tom ocjenjivanju što je ili nije manga od mene, ali pogledah te stripove i...

Osim što je izdana u ediciji Algoritam manga, u uvodniku piše-
'This manga is work of fiction...
a na kraju, urednik P. Morrissey piše da je ovo' prva Star Craft manga ikad izdana'.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/01/2014 : 20:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

E sad, kad su krenule mange, naravno probao sam i njih. I Akiru i Oštricu i Star Craft i druge...

StarCraft nije manga.

Pa, u svakom slučaju si daleko stručniji po tom ocjenjivanju što je ili nije manga od mene, ali pogledah te stripove i...

Osim što je izdana u ediciji Algoritam manga, u uvodniku piše-
'This manga is work of fiction...
a na kraju, urednik P. Morrissey piše da je ovo' prva Star Craft manga ikad izdana'.

StarCraft je ono što se obično naziva OEL manga (original English-language manga). Riječ je o stripovima na engleskom jeziku, uglavnom američkim, koji su crtani stilovima donekle inspiriranim japanskim stripovima, te izdavani u formatu koji je sličan japanskim tankōbon izdanjima. Dakle, to nije manga u pravom smislu riječi, jer su i autori i izdavači Amerikanci.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/01/2014 : 20:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
gore od mange je samo američka manga!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 26/01/2014 20:29:08
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 26/01/2014 : 20:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Hvala na pojašnjenju, Mr. Bushido
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/01/2014 : 20:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

gore od mange je samo američka manga!

telleru, ima mangi koje bi se sigurno i tebi svidjele. Recimo, ima jedan western po imenu Emerald.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/01/2014 : 21:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hvala Bushido ali ostajem na Texu...iako iskreno...za mangu nije ni tako loše..

Edited by - teller on 26/01/2014 21:03:54
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/01/2014 : 22:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kit Teller izdanja koja su izlazila u LMS periodu 500-650 ili tako nešto mahom su ok epizode i ja bi to sigurno kupio u Ludens izdanju s guštom. Ovako, od prvog broja, to je samo nostalgija...
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1366 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 26/01/2014 : 22:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Ako Ludens krene sa IF Edizione, mislim da nece Lazarusa... Izaslo je 6 komada (cetvorobroji i trobroji) i od 2010 nista.

Mozda Mister No/a da krenu (dvobroji) stigli su do 80 broja (regularnih 180 epizoda)
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 27/01/2014 : 14:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Kit Teller izdanja koja su izlazila u LMS periodu 500-650 ili tako nešto mahom su ok epizode i ja bi to sigurno kupio u Ludens izdanju s guštom. Ovako, od prvog broja, to je samo nostalgija...

Doci ce i to pa ces kupit

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 27/01/2014 : 16:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Apsolutno se slazem sa tobom...to bi bio pravi pogodak,mozda jos bolji nesto kao odabrane price od Cetvrtka.Uglavnom,meni su te epizode drage iz nostalgije,secaju me na detinjstvo... ne verujem da bi mi sada bile interesantne za citanje,ali bi mi bas znacile da ih jednog dana, kad stasaju, ponudim malim naslednicima
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/01/2014 : 16:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis
Apsolutno se slazem sa tobom...to bi bio pravi pogodak,mozda jos bolji nesto kao odabrane price od Cetvrtka.Uglavnom,meni su te epizode drage iz nostalgije,secaju me na detinjstvo... ne verujem da bi mi sada bile interesantne za citanje,ali bi mi bas znacile da ih jednog dana, kad stasaju, ponudim malim naslednicima

mda, valjda ce Bernard da stampa specijalce i tako obezbedi neke pristojnije epizode od prvih 120... kad to vec Van Gog nije hteo da radi...
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 27/01/2014 : 19:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

mda, valjda ce Bernard da stampa specijalce i tako obezbedi neke pristojnije epizode od prvih 120... kad to vec Van Gog nije hteo da radi...

To bi jedino imalo smisla...ko ce inace docekati,kao ono :zapoceo skupljati deda a docekace pra pra unuci
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/01/2014 : 11:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Jel dojahao kit teller na crnoj munji na kioske u lijepu nasu?

Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1608 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 28/01/2014 : 13:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma da li da ovo uzimam ili ne - cena je malo veća, a I te episode sa početka su ... takve kakve jesu. Ja se sećam onih brojeva sa dinosaurusima (LMS 614 čini mi se), bili su, tada, odlični.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/01/2014 : 15:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night

Nemam pojma da li da ovo uzimam ili ne - cena je malo veća, a I te episode sa početka su ... takve kakve jesu. Ja se sećam onih brojeva sa dinosaurusima (LMS 614 čini mi se), bili su, tada, odlični.

uzmi,uzmi....pocetak je malo naivan ali za jednu lijepu kolekciju trebas i prve brojeve...uzmi zbog mene...tellera

Edited by - teller on 28/01/2014 15:14:02
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/01/2014 : 15:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cijena?Prava sitnica!Cijena je takva kakva jest,da je malo niza ne bi bilo lose,ali dobro je to sve.Dva stripa od 128 str. i dodatkic,nije ni pretjerano.Uzmi,pogotovo,ako nemas Van Gogh izdanje.Skoro svaki takav serijal ima uspona i padova,samo sto ima razlike kad i u kojem periodu.Sa koje god strane pogledas,svaka prava kolekcija pocinje od broja 1.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/01/2014 : 15:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

uzmi,uzmi....pocetak je malo naivan ali za jednu lijepu kolekciju trebas i prve brojeve...uzmi zbog mene...tellera

Teller,ja i jos par tisuca kao mi i nema zime za Malog Rendzera!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/01/2014 : 17:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:

Teller,ja i jos par tisuca kao mi i nema zime za Malog Rendzera!

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/01/2014 : 18:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel dojahao kit teller na crnoj munji na kioske u lijepu nasu?

Da, je li vec prihajal i dojahal?!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1608 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 28/01/2014 : 18:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izgleda da ste me ubedili, imam 10-ak VG, dobiće ih deca u komšiluku, sve su prilike. Ako ih budu htela...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/01/2014 : 18:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

dragi prijatelji, juće sam kidao snjeg (30 cm) i bio umoran ko konj..onda sam još pročitao da se neki zgražavaju na kiosk izdanjima pa izhitreno reagirao i najavio rastanak od foruma...
da ne kenjam dalje....ostajem sa veseljem sa vama i prihvaćam i kritiku pomenutih kiosk izdanja...ipak imajte u vidu kako
bi kiosci izgledali bez Ludensa...prije nego opalimo po njima drvljem i kamenjem jer ne izdaju Nathana;MN,MM ili Saguara...
a da su zajeb...ana vremena za experimentiranje...tu se valjda slažemo?....

Nadam se da te ja nisam isprovocirao (između ostalima)... Ja se samo nerviram što nema na kioscima ono što bih ja kupovao (kako je meni što nemam MM; MN ili NN na kioscima, a?). Ovo su reprinti reprinata koje svi imamo. A i tek sad sam primijetio da ti je nick teller. Mislim, to odmah sve govori.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 28/01/2014 18:53:16
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 28/01/2014 : 19:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

dragi prijatelji, juće sam kidao snjeg (30 cm) i bio umoran ko konj..onda sam još pročitao da se neki zgražavaju na kiosk izdanjima pa izhitreno reagirao i najavio rastanak od foruma...
da ne kenjam dalje....ostajem sa veseljem sa vama i prihvaćam i kritiku pomenutih kiosk izdanja...ipak imajte u vidu kako
bi kiosci izgledali bez Ludensa...prije nego opalimo po njima drvljem i kamenjem jer ne izdaju Nathana;MN,MM ili Saguara...
a da su zajeb...ana vremena za experimentiranje...tu se valjda slažemo?....

Nadam se da te ja nisam isprovocirao (između ostalima)... Ja se samo nerviram što nema na kioscima ono što bih ja kupovao (kako je meni što nemam MM; MN ili NN na kioscima, a?). Ovo su reprinti reprinata koje svi imamo. A i tek sad sam primijetio da ti je nick teller. Mislim, to odmah sve govori.

Da je njemu pomogla Ani Cetiri Pistolja kidati snijeg,ne bi se on nervirao.

Go to Top of Page

zarko
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 16/09/2004

Posted - 28/01/2014 : 19:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zarko a Private Message  Reply with Quote
Auu, kako sam se obradovao kad sam ovo procitao!!!

https://www.facebook.com/jedanjezagor
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/01/2014 : 20:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zarko

Auu, kako sam se obradovao kad sam ovo procitao!!!

bravo zarko....to bi morala bit reakcija i svakog pravog stripoljubca....
Taj kit teller je prava prilika da se prebrojimo...i vidimo koliko je u basti prekrasnih crvenih ruza a koliko kopriva koje zamisljaju da su ruze....

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/01/2014 : 20:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Izgleda da ste me ubedili, imam 10-ak VG, dobiće ih deca u komšiluku, sve su prilike. Ako ih budu htela...

tako se govori....tako govori pravi rendzer...

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000