forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali rendžer 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/01/2014 : 20:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Nas su prije nekoliko mjeseci obavijestili da su dali ludensu prava da od prvog broja krene s MR. Mi dalje nastavljamo po planu iako mislim da će teško proći kiosk izdanje MR jer se sjećam da smo mi kiosk izdanje koje je koštalo samo 16,00 kn prodavali u manje od 1000 komada po broju (uključujući i Sloveniju i Srbiju)

Ludensov će biti na najviše 500 komada.Ipaj mu je cijena više negoli duplo veća od VG kiosk izdanja a i danas je kriza za razliku od onog vremena VG.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/01/2014 : 22:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Malo sam listao prvi broj u SNK, i s razlikom plastificiranih korica koje svemu daju malo luksuzniji i dostojanstveniji izgled, sve je ostalo isto kao kod Marka, Bleka i Mikija.
Samo po sebi ne izgleda loše s tehničke strane (sadržaj je drugi par rukava), pa tko voli...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2278 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 28/01/2014 : 23:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Ovo je mogao biti veliki pogodak Ludensa da nema te tragične greške: 39,90. Ta cijena mene osobno odbija, a mislim da će isto tako odbiti i velik broj čitatelja.
Ovdje se nije smjelo ići na više od 35 kn.
Nadam se da ipak griješim jer bi možda dobra prodaja Kit Tellera mogla isprovocirati i novi reprint Mister Noa pa i Marti Misterije u sličnom izdanju!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 28/01/2014 : 23:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nisam nimalo optimist u tom smislu, ali kad bi se tako nešto i dogodilo, s obzirom da imamo nekoliko reprinta MM-a i Mr. Noa (LL, VČ, Agarthi s MM-om), više bih volio kad bi LU s oba serijala nastavio tamo gdje je stao.
Pa da Mr. Noa odradimo do kraja, a Martina do spajanja s VČ-om.
Ali nažalost ništa od toga, pusti snovi...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/01/2014 : 00:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Ovo je mogao biti veliki pogodak Ludensa da nema te tragične greške: 39,90. Ta cijena mene osobno odbija, a mislim da će isto tako odbiti i velik broj čitatelja.
Ovdje se nije smjelo ići na više od 35 kn.
Nadam se da ipak griješim jer bi možda dobra prodaja Kit Tellera mogla isprovocirati i novi reprint Mister Noa pa i Marti Misterije u sličnom izdanju!

Totalno si u krivu.Možda je tebe odbilo ali u konačnici će Ludens više zaradit zbog veće cijene na onima koji će kupiti Kita bez obzira na cijenu negoli će izgubiti na onima koji odustanu zbog te veće cijene.I koja je to cijena kod koje ljudi odustaju?Kod tebe je 35 kuna,kod mene 10 kuna a kod nekoga je možda 20kn ili 25kn?Budimi realni,ovo će kupovati samo die hard Kit manijaci i na njih Ludens računa(kako sam rekao ako bude 500 komada prodano to je veliki uspjeh)u prvom naletu na kioske.Zatim idu paketi i tu će se još dosta ljudi priključiti jer je kao povoljno a onda na kraju i rasprodaja na sajmovima.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/01/2014 : 00:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Prije toga će zalijepiti po dva broja i prodavati ih kao specijale.
I malo po malo sve će se prodati.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/01/2014 : 08:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Je li Kit dojahao na kioske?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 29/01/2014 : 10:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
Imao sam od VG sve, barem tamo do 50 i onda ih prodao, jednostavno ih nisam čitao, možda ovog uzmem i pročitam:)

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/01/2014 : 20:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mister-no

Imao sam od VG sve, barem tamo do 50 i onda ih prodao, jednostavno ih nisam čitao, možda ovog uzmem i pročitam:)

Ipak steta,kad si vec dogurao do 50-ke.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/01/2014 : 20:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Tehnicki solidno odradjeno izdanje.Za promjenu cemo imati crveni hrbat,sa malo plavog pri vrhu.Dva stripa kako ide po originalu,znaci po 128 str.plus dodatak.Slijedeci broj na zadnjoj korici,ali ne pise za koliko bi trebao izaci.Sve u svemu ok,osim mozda tog sto se nastavlja. Zanimljivo je i to da imamo ponudu za dva ista Texa Maxi,na predzadnjoj i zadnjoj stranici,pa tko voli...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/01/2014 : 21:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Tehnicki solidno odradjeno izdanje.Za promjenu cemo imati crveni hrbat,sa malo plavog pri vrhu.Dva stripa kako ide po originalu,znaci po 128 str.plus dodatak.Slijedeci broj na zadnjoj korici,ali ne pise za koliko bi trebao izaci.Sve u svemu ok,osim mozda tog sto se nastavlja. Zanimljivo je i to da imamo ponudu za dva ista Texa Maxi,na predzadnjoj i zadnjoj stranici,pa tko voli...

To je posebna ponuda za tellera, ali su ipak promašili jer su trebali staviti tri!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 06:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:

To je posebna ponuda za tellera, ali su ipak promašili jer su trebali staviti tri!

jok,nisu zeznuli,maxice uzimam po dva komada...ono o tri vazi za sve ostale stripove.....pogotovo staru gardu...a za malog rendzera i ne pitajte...kad njega vidim,adijo zdrav razum i normalna reakcija....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/01/2014 : 08:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

zanima me taj dodatak...je li to onaj tip priča sa puno teksta sa onim ilustracijama na 10-15 stranica kakve imamo kod bleka,marka i mikija??
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 09:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
mala mi je nedoumica šta je dodatak u prvom broju....znam da je od drugog dalje neki Rocky Star...crtano naravno..pa u stilu te 1957 godine...meni vuće na Met Meriota na brzinu taj Rocky Star.
i pobogu braćo preko Kupe..dajte neki scen.

Edited by - teller on 30/01/2014 09:49:08
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/01/2014 : 10:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

mala mi je nedoumica šta je dodatak u prvom broju....znam da je od drugog dalje neki Rocky Star...crtano naravno..pa u stilu te 1957 godine...meni vuće na Met Meriota na brzinu taj Rocky Star.
i pobogu braćo preko Kupe..dajte neki scen.

na if edizioni stranici piše kod drugog broja da sadrži dvije epizode malog rendžera i jednu roki stara i to drugu po redu...
ali kod prvog broja ne piše i da sadrži prvu epizodu roki stara...da li je samo napravljen propust na if edizioni stranici pa nije stavljeno da i prvi broj sadrži i prvu epizodu roki stara ili ne,to bi trebao potvrditi neko ko je već uzeo ludensovo izdanje kit telera.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31000 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/01/2014 : 10:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rocky Star je od 259-268 stranice

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 10:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Znaci i u prvom broju ide rocky star...za zagrijavanje....ko zna...mozda me odusevi...i postane mi bolji od makog rendzera....kao nekad dodatki u dnevniku...karabina slim,tajanstveni akan,traper keri...nekad je i 2 liga bolja od prve.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 30/01/2014 : 10:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

mala mi je nedoumica šta je dodatak u prvom broju....znam da je od drugog dalje neki Rocky Star...

na if edizioni stranici piše kod drugog broja da sadrži dvije epizode malog rendžera i jednu roki stara i to drugu po redu...
ali kod prvog broja ne piše i da sadrži prvu epizodu roki stara...da li je samo napravljen propust na if edizioni stranici pa nije stavljeno da i prvi broj sadrži i prvu epizodu roki stara ili ne

Checked!
Nema u prvom broju ni rijeci o Rockyiju...
http://ifedizioni.it/if/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl+-+Copia&product_id=688&category_id=96&option=com_virtuemart&Itemid=133&vmcchk=1&Itemid=133

http://ifedizioni.it/if/index.php?page=shop.product_details&product_id=699&flypage=flypage.tpl%20-%20Copia&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=133

P.S.

Brojevi 17 i 18 imaju istu naslovnicu

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 30/01/2014 10:49:28
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 10:57:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
17 i 18 broj imaju razlicite naslovnice,to je greska na sajtu.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 30/01/2014 : 11:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

17 i 18 broj imaju razlicite naslovnice,to je greska na sajtu.

Okay!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/01/2014 : 11:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

zanima me taj dodatak...je li to onaj tip priča sa puno teksta sa onim ilustracijama na 10-15 stranica kakve imamo kod bleka,marka i mikija??

Nije kao kod Bleka,Marka...vec kao strip,bez ilustracija i pisanog teksta.Nisam u mogucnosti da slikam,pa tek toliko da priblizim.Inace,malo je "gluho" izdanje Kita,jer bi dobro dosle originalne naslovnice,kao npr.kod Marka,a njih ovdje nema.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 11:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
A kad vec o naslovnicama pricamo, meni je rotundo odlican...bio mi je vec na skrivenom licu a pogotovo ovdje je savrsen...bolji od mikijevog mastertuona 10 puta....ove 2014 pocelo je odlicno sa strane ludensa...nadam se da dobra prodaja zabetonira malog rendzera na dvomjesecnom ritmu...mislim da sve zavisi od nas...evo,ja tog mr uzmem trostruko...za podrzku brzog izdavanja...ne lezim na novcima ali ljubav nema cijene...bar kod mene....
Steta za manjak original naslovnica ali imam jih u van goghu pa....
To je ludens korektan do van gogha da bi ljudi kupovali oba izdanja.

Edited by - teller on 30/01/2014 11:11:37
Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 30/01/2014 : 11:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Hahahaha zamislite mange na kiosku u izdanju Ludensa hahaha.
Na šta bi to ličilo,pogotovo ako bi im tiskara bila Slobodna Dalmacija čiji je tisak grozno nekvlalitetan.
Najbolja tiskara je bila AKD.Ne znam zašto su uzeli SD tiskaru,valjda zbog uštede jer je kvlaliteta znatno slabija.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/01/2014 : 11:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
evo malo na talijanskom o roki staru:

Le avventure di Rocky Star sono pubblicate in una serie di 24 volumetti a cavallo tra il 1957 e il 1958. Si tratta di un cow-boy “donnaiolo” piuttosto vivace che lo scrittore Andrea Lavezzolo riesce a plasmare attraverso trame piacevoli e al tempo stesso drammatiche. La forza del personaggio di R. Star è comunque costituita dall’apporto grafico di un autentico fuoriclasse come Francesco Gamba, un disegnatore che si esprime al meglio quando la tematica dell’ avventura popolare verte sul genere “brillante”.Rocky è ingiustamente accusato di un omicidio che non ha commesso ma lo sceriffo Thurlow, padre di Eva la ragazza che il nostro Rocky sposerà, non gli crede. Dopo varie peripezie e con l’aiuto della bella Lorna il simpatico cow-boy riesce alla fine a dimostrare la sua innocenza: è l’inizio di una serie di avventure dove non mancherà la presenza di belle ragazze e una buona dose di pura avventura

Collana Arco
Nuova Serie (10 novembre 1957-20 aprile 1958)
Settimanale, lire 20, pagine 36 b/n 32 più copertine
Casa editrice AUDACE. Direttore responsabile: Tea Bonelli

1. Il dollaro tagliato
2. La misteriosa Lorna Larry
3. La capanna sulla collina
4. Uno strano incontro
5. Dietro le sbarre
6. Linciaggio mancato
7. Rocky contro tutti
8. La banda di Catamont
9. Il covo nel deserto
10. La miniera dei Mulligans
11. L’uomo nell’ombra
12. L’altra metà del dollaro
13. Spari nella notte
14. La traccia perduta
15. Bufalo rosso
16. Oro!
17. Lotta fratricida
18. Rocky alla riscossa
19. La conca dell’oro
20. Dinamite!
21. L’ondata che distrugge
22. Il cerchio mortale
23. Il gorgo fatale
24. La fine dell’avventura

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 30/01/2014 : 12:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Znaci dodatak je kao "Laso" pisani roman....

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000