Author |
Topic  |
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 30/01/2014 : 09:22:44
|
I onda se ovdje pojavi bagi koji ugleda priliku da se uhrani. A doista sam mislila,povjerovala stovise, da sve zelje i prohtjeve uhranjuje, po vlastitim rijecima, uz svoju zenu doma, s kojom ima sve, da mu potrebe za drugim aktivnostima, poput ove ovdje, nije, svasta i ja mislim, :) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 30/01/2014 : 09:44:03
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
I onda se ovdje pojavi bagi koji ugleda priliku da se uhrani. A doista sam mislila,povjerovala stovise, da sve zelje i prohtjeve uhranjuje, po vlastitim rijecima, uz svoju zenu doma, s kojom ima sve, da mu potrebe za drugim aktivnostima, poput ove ovdje, nije, svasta i ja mislim, :)
Ja mislim da tebi nešto fali...U stvari,ne fali,imaš ti to... |
Wtf?
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 30/01/2014 : 09:57:46
|
A kako je tvoja zenica zadovoljna s tvojim? Misljenja sam, samo jednom da proba moga ode bagi pa pa.. u ropotarnicu - kad vec toliku vaznost dajes tome, znaci da je u tome tvoj problemcic,maleni problemcic, ne? |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Posted - 30/01/2014 : 11:08:01
|
A kako je tvoja zenica zadovoljna s tvojim? Misljenja sam, samo jednom da proba moga ode bagi pa pa.. u ropotarnicu - kad vec toliku vaznost dajes tome, znaci da je u tome tvoj problemcic,maleni problemcic, ne?
Hej,može bit da je mali al je tehničar...A vidim da si se družila s krašuljkom,prosvijetljujuće je djelovao na tebe...Raširila si vokabular a možda i još nešto hehehe... |
Wtf?
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 30/01/2014 : 11:47:12
|
Bagi, zajebi te price o tehnicarima. Ne znam ni sama zasto mi zene aktiviramo taj majcinski nagon da tjesimo i stitimo sve i posvuda. Treba odnekud krenuti s istinom. Mi zene volimo prave muskarce. Velike, visoke i snazne. Dobroga kalibra na kome te moze pronosati iz prostorije u prostoriju, da te ne ispusti, pri tom ne gubeci snagu, energiju, strast.. I dobar je osjecaj osjetiti nesto konkretno u sebi,ne zamarajuci se pripremom utjesnog razgovora kako je tehnika bitna.. klinac! Kad je muskarac snazan, s dobrom mjerom, jedina briga oko tehnike je gdje ces iduce zavrsiti i u kom polozaju Tehnika nema veze s tim- patnik koji radi u rudniku ne bi li se pokusao uvjeriti da je jednako dobar- vec muskarac koji voli sebe,sliku o sebi koju dobiva od partnerice, koji je siguran u sebe, zna sto zeli i ne boji se to dobiti, No, sto vi o tome znate? Zagor vam je uzor? Utjeha?Kad smo vec na Stripovi.com :) |
|
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 30/01/2014 : 11:48:48
|
quote: Originally posted by lwood
šta ste se uvatili žene,misliče da ste kakvi manijaci 
Iwoode miruj. Postaje zabavno. :) |
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 30/01/2014 : 12:34:49
|
Bagi, zajebi te price o tehnicarima. Ne znam ni sama zasto mi zene aktiviramo taj majcinski nagon da tjesimo i stitimo sve i posvuda. Treba odnekud krenuti s istinom. Mi zene volimo prave muskarce. Velike, visoke i snazne. Dobroga kalibra na kome te moze pronosati iz prostorije u prostoriju, da te ne ispusti, pri tom ne gubeci snagu, energiju, strast.. I dobar je osjecaj osjetiti nesto konkretno u sebi,ne zamarajuci se pripremom utjesnog razgovora
nije da se falim milostiva gazdarice..ali taj sam...obicni stripadzija izgleda katastrofa..celav il ima masnu kosurinu..pivska stomacina..nema agresije.nista
a ja sam visok.snazan.plecat bogati...izdrzljiv i naoruzan ubojitom haubicom od 202 mm...em dobro izgledam.ja kad se skockam nameni bude odjece u vrednosti par iljada eura...jedina mana mi je sto volim kockat..al samo poker.rucni..onaj americki...
kad god nesto napisem na stripovi.com obicno sedim za stolom sa slabim hendom... |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 30/01/2014 : 12:45:03
|
Postaje zabavno. :)
 |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/01/2014 : 13:12:07
|
quote: Originally posted by Poli

brzo si to iskopo.jel drzis na kompu? ko utjeha zato sto si nizak a zdepast... fale jos samo ovce
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/01/2014 : 13:19:56
|
quote: Originally posted by bagi
A kako je tvoja zenica zadovoljna s tvojim? Misljenja sam, samo jednom da proba moga ode bagi pa pa.. u ropotarnicu - kad vec toliku vaznost dajes tome, znaci da je u tome tvoj problemcic,maleni problemcic, ne?
Hej,može bit da je mali al je tehničar...A vidim da si se družila s krašuljkom,prosvijetljujuće je djelovao na tebe...Raširila si vokabular a možda i još nešto hehehe...
bagic..znaci istina je..malehan ti je.zato si ti smotan kad je u pitanju podvirivanje pod
tudje suknje..njehehe
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 30/01/2014 : 13:22:26
|
quote: Originally posted by Poli
ne fale, one citaju
;D
kako te nije stid drzat ovo na kompu...
sta ako ti zena nadje.mislice da si zastranii |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 30/01/2014 : 13:49:42
|
Zanimljivo mi gledat tehnicare kojom tehnikom sad pokusavaju nategnut jos koji centimetar ponosa. Cista komedija. :) |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 30/01/2014 : 17:06:26
|
 |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 30/01/2014 : 17:25:58
|
I sto sada? Opizdila vas juzina? Ja sam karte polozila na stol i sto sam dobila? Nekoliko emocionalno i ino zakinutih osoba muskog roda koje su utekle u komicne slikice i, boze moj! - ovce. Dragi muskarci, govori vam zena. Molim sve tehnicare da napuste ovaj topic i da jos jednom slikom pojasnim svoj pisani post u kom sam odlucila reci vam istinu o vasoj tehnici kojom se tjesite. Mi smo krive za vasu iluziju. Dok vi radite na tehnikalijama, vjerujte mi u mislima svake zene je ovaj muskarac. I ova prica o zeni u kuhinji.

Zene koje zive sa tehnicarima sretne su promjenom, ma kakva ona bila.. bitno je da osjeti! Vjerujem da i masta ili je u potrazi za tim, a kada pronađe, jebite se i ivi i vasa tehnika. Ona ima ljubavnika. Zene poput mene nemaju tehnicare, niti su prinuđene na svastarenje da ponekad nesto osjete. Zato smo pomalo mozda cudne, djelujemo nezainteresirano za ostatak muske populacije, djelujemo kao da mrzimo muskarce.. Ne. To nije tocno. Vi ste samo dosadni, a mi samo znamo sto je najbolje i znamo da to imamo. Oprostite mi ako djeluje da tada na vas gledamo s visoka ili kako god, tome je mozda krivo to sto doista se i nađemo na visokom polozaju u kom doista uzivamo. I s njega ne silazimo tako lako. Srdacno vasa.. |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
|
Topic  |
|