Author |
Topic |
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/01/2014 : 12:28:09
|
Autori rocky stara su lavezzolo/gamba pa ocekujem crtani roman a ne pisani... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 30/01/2014 : 12:29:15
|
A sto se tiska tice opet akd tiska za ludens...zadnji mark i tex maksi su bar oni porodili. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 30/01/2014 : 12:33:24
|
pa čovjek vam je napisao da je rocky star strip ima već 10 postova. ludens je promjenio tiskaru. if edizioni vodi prilično nemarno svoje popise. toliko.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 30/01/2014 : 12:45:08
|
quote: Originally posted by jaki
pa čovjek vam je napisao da je rocky star strip ima već 10 postova. ludens je promjenio tiskaru. if edizioni vodi prilično nemarno svoje popise. toliko.
kratko i jasno.... toliko... |
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 30/01/2014 : 16:17:57
|
Odlicno zlatane, prekrasne su...gamba je velik crtac i podcenjen zbog zagora....dok je ovo crtao u najboljoj zivotnoj dobi...mozda nas taj RS pozitivno iznenadi.. |
|
|
|
mokypu
Starting Member
Croatia
55 Posts
Member since 02/12/2007 |
Posted - 30/01/2014 : 16:47:12
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Malo sam listao prvi broj u SNK, i s razlikom plastificiranih korica koje svemu daju malo luksuzniji i dostojanstveniji izgled, sve je ostalo isto kao kod Marka, Bleka i Mikija. Samo po sebi ne izgleda loše s tehničke strane (sadržaj je drugi par rukava), pa tko voli...
Da ne izgleda loše samo za te pare mogli su se potruditi da ubace barem predlist sa naslovom a ne ovako . |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 30/01/2014 : 16:49:18
|
Gamba sveukupno dobar,sto se tice Kita,ali za Zagora ipak nije bio.Ja to nekako gledam kroz pocetke pojedinog junaka,tko ga je i kako zamislio,nacrtao....Rijetko koji crtac je nadmasio onoga tko je lik stvorio,crtacki.Ipak,ukusi su razliciti i dovoljno smo razglabali o tome,otici ce opet nadugo i nasiroko. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Posted - 30/01/2014 : 16:51:42
|
quote: Originally posted by teller
Odlicno zlatane, prekrasne su...gamba je velik crtac i podcenjen zbog zagora....dok je ovo crtao u najboljoj zivotnoj dobi...mozda nas taj RS pozitivno iznenadi..
Bravo za ZlatanaDobri stari Western!!! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 30/01/2014 : 17:04:14
|
Gamba je meni najbolji u serijalu MR/Kit Tellera,tako i pamtim KT po njegovom crtezu,a imao je i kasnije dobre epizode sa Zagorom(stagod tko rekao i porekao!) Ovaj Rocky slican Audie Murphyiju ili Rock Hudsonu(mozda otuda i ime).... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 30/01/2014 17:05:29 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 30/01/2014 : 17:05:21
|
quote: Originally posted by mokypu
quote: Originally posted by Johnny Difool
Malo sam listao prvi broj u SNK, i s razlikom plastificiranih korica koje svemu daju malo luksuzniji i dostojanstveniji izgled, sve je ostalo isto kao kod Marka, Bleka i Mikija. Samo po sebi ne izgleda loše s tehničke strane (sadržaj je drugi par rukava), pa tko voli...
Da ne izgleda loše samo za te pare mogli su se potruditi da ubace barem predlist sa naslovom a ne ovako .
Istina,ali sigurno jih nisu stavljali ni u ifedizioni...kako je to licencno izdanje ifa ludens to nesme,nemoze ili nezna... |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12493 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 30/01/2014 : 17:38:02
|
quote: Originally posted by emirem
Gamba je meni najbolji u serijalu MR/Kit Tellera,tako i pamtim KT po njegovom crtezu,a imao je i kasnije dobre epizode sa Zagorom(stagod tko rekao i porekao!) Ovaj Rocky slican Audie Murphyiju ili Rock Hudsonu(mozda otuda i ime)....
Meni se je jako sviđao crtež na Kitu Teleru kojeg je crtao LUIGI MERATI...a naravno i Gamba! Jedino nisam volio onaj crtež iz Gusara Crnobradog, Otmica Djevojke,...tko god je to crtao, nije mi se svidjelo....možda ču sada kada budem opet to pročitao drukčije doživjeti taj crtež..... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 30/01/2014 : 18:03:03
|
Merati je odlican,slazem se...crta i carobnjaka zoltana kojeg ocekujemo u specijal izdanju v.g. uskoro...uvjerit cete se da je dobar crtac..-.meni drag ko gamna ako ne i vise. |
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3016 Posts
Posted - 30/01/2014 : 18:19:33
|
quote: Originally posted by 1Euro
Gamba je meni najbolji u serijalu MR/Kit Tellera,tako i pamtim KT po njegovom crtezu,a imao je i kasnije dobre epizode sa Zagorom(stagod tko rekao i porekao!) Ovaj Rocky slican Audie Murphyiju ili Rock Hudsonu(mozda otuda i ime)....
Meni se je jako sviđao crtež na Kitu Teleru kojeg je crtao LUIGI MERATI...a naravno i Gamba! Jedino nisam volio onaj crtež iz Gusara Crnobradog, Otmica Djevojke,...tko god je to crtao, nije mi se svidjelo....možda ču sada kada budem opet to pročitao drukčije doživjeti taj crtež.....
Montanari i Grassini su to crtali i nije se ni meni svidjelo,za razliku od Meratija. |
|
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 30/01/2014 : 18:19:57
|
kad bi se bar ovo čudo dovuklo do canzia (a to je već iznad broja 100)...lavezzolovo razdoblje me ne zanima. inače, od crtača mi je najdraža bila lina buffolente. nitko nije crtal grmalje i krupne živine kao ona |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 30/01/2014 : 18:22:45
|
zašto mi nije čudno da se vama dvojici nije svidio crtež tandema Montanari/Grassani,koji su najbolji crtači na KIt Telleru? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 30/01/2014 : 19:17:41
|
Hmmm....m/g mi nisu vrh kod tellera ali su ok,bolji su mi ko u dilanu jer jim crtez vise vuce na komicno nego horor... |
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 30/01/2014 : 19:20:29
|
quote: Originally posted by Džedson
kad bi se bar ovo čudo dovuklo do canzia (a to je već iznad broja 100)...lavezzolovo razdoblje me ne zanima. inače, od crtača mi je najdraža bila lina buffolente. nitko nije crtal grmalje i krupne živine kao ona
care probaj bar od 70 broja nadalje...tu je jos lavazzolo ali tajanstveni zamak,kineska sekta,krstarenje...ima dobrih rendzera i prije 100 broja....probaj....zbog mene.. |
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/01/2014 : 20:47:39
|
quote: Originally posted by 1Euro
Meni se je jako sviđao crtež na Kitu Teleru kojeg je crtao LUIGI MERATI...a naravno i Gamba! Jedino nisam volio onaj crtež iz Gusara Crnobradog, Otmica Djevojke,...tko god je to crtao, nije mi se svidjelo....možda ču sada kada budem opet to pročitao drukčije doživjeti taj crtež.....
Merati je vrlo dobar, cak odlican crtac, i da, najbolji na Kit Telleru... Kakav crni Gamba Iako je ovdje Gamba daleko bolji nego na Zagoru. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 31/01/2014 : 13:39:03
|
u if edizioni je praksa da uz glavne i popularne junake,kao popratni strip dodaju i neke malo manje poznate,a koji su od istih autora nastali ili su u nekoj drugoj vezi sa njima... tako imamo kod marka slučaj da nakon 80 brojeva samo markovih priča imamo i 20-ak priča u kojima je glavni lik alan mistero koji je završetkom marka nastavio ići kao dodatak bijelom sokolu...završetkom alana mistera,je kao dodatak bijelom sokolu išao novi junak ''Timbergek''.
kod bleka je slučaj da kao popratni strip u izdanju if edizioni izlazi junak ''Kinowa''.
kod kit telera već od prvog broja imamo popratnog junaka,već spomenutog rocky stara,koji bi trebao ići do broja 24 jer je toliko i izašlo epizoda tog junaka... nakon toga ne znam šta bi moglo ići,ali koliko sam uspio vidjeti,da se lavezzolo pojavljuje i kao autor nekih drugih junaka,u saradnji sa gambom,ali onim drugim,radili su na junacima koje do danas nisam čuo,a riječ o ''rama apač'' i ''ray fox'' za koje vjerujem da će biti dva sljedeća stripa koji će ići kao dodatak kit teleru od broja 25 i dalje u izdanju if edizioni, kada rocky star završi...
u nastavku evo i par naslovnica od ova dva,meni,a vjerujem i mnogima ovdje,nepoznata junaka:
|
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 31/01/2014 : 17:03:17
|
Prije sam u ZS i LMS bio lud za tim dodatnim pricicama: kratkog sadrzaja, idealne za zaspati... Sad mi je ok da se ne ubacuju u svim izdanjima, ali Tajanstvenom Alanu cu se radovati kad pocne izlaziti. A i ovi gore navedeni dobro izgledaju sudeci po naslovnicama. Ruzicasta buducnost! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 31/01/2014 : 17:25:39
|
quote: Originally posted by ZoranC
Prije sam u ZS i LMS bio lud za tim dodatnim pricicama: kratkog sadrzaja, idealne za zaspati... Sad mi je ok da se ne ubacuju u svim izdanjima, ali Tajanstvenom Alanu cu se radovati kad pocne izlaziti. A i ovi gore navedeni dobro izgledaju sudeci po naslovnicama. Ruzicasta buducnost!
istina...sreca nasa da cemo dobiti i te junake 2 lige u tim dodacima,to nitko ziv nebi vise objavio samostalno...jedva cekam tajanstvenog alana u marku i ovog junaka u malom rendzeru...malo dobre stare naive ne skodi u ovom podivjanom svijetu....hvala zlatane.... |
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 31/01/2014 : 21:05:43
|
Ima li šanse da recimo u Marku ili već negdje dočekamo Nepoznatog konjanika? On mi je nekad bio jako dobar i drag, a tu je i Marcello.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Iwek
Starting Member
43 Posts
Member since 17/03/2013 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Posted - 31/01/2014 : 22:10:00
|
quote: Originally posted by Iwek
Rocky star mi djeluje kao drugi Tex Rama apeche se isto cini super.. mozda premase MR
dobrodosao Iwek...i to bas na najboljem topicu ovog foruma... |
|
|
|
Topic |
|