forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali rendžer 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 12:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Autori rocky stara su lavezzolo/gamba pa ocekujem crtani roman a ne pisani...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 12:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
A sto se tiska tice opet akd tiska za ludens...zadnji mark i tex maksi su bar oni porodili.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2014 : 12:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
pa čovjek vam je napisao da je rocky star strip ima već 10 postova.
ludens je promjenio tiskaru.
if edizioni vodi prilično nemarno svoje popise.
toliko.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 12:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

pa čovjek vam je napisao da je rocky star strip ima već 10 postova.
ludens je promjenio tiskaru.
if edizioni vodi prilično nemarno svoje popise.
toliko.

kratko i jasno.... toliko...

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/01/2014 : 13:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
evo naslovnica od roki stara :

racollta:

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 16:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Odlicno zlatane, prekrasne su...gamba je velik crtac i podcenjen zbog zagora....dok je ovo crtao u najboljoj zivotnoj dobi...mozda nas taj RS pozitivno iznenadi..

Go to Top of Page

mokypu
Starting Member

Croatia
55 Posts

Member since 02/12/2007

Posted - 30/01/2014 : 16:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mokypu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Malo sam listao prvi broj u SNK, i s razlikom plastificiranih korica koje svemu daju malo luksuzniji i dostojanstveniji izgled, sve je ostalo isto kao kod Marka, Bleka i Mikija.
Samo po sebi ne izgleda loše s tehničke strane (sadržaj je drugi par rukava), pa tko voli...

Da ne izgleda loše samo za te pare mogli su se potruditi da ubace barem predlist sa naslovom a ne ovako .
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/01/2014 : 16:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Gamba sveukupno dobar,sto se tice Kita,ali za Zagora ipak nije bio.Ja to nekako gledam kroz pocetke pojedinog junaka,tko ga je i kako zamislio,nacrtao....Rijetko koji crtac je nadmasio onoga tko je lik stvorio,crtacki.Ipak,ukusi su razliciti i dovoljno smo razglabali o tome,otici ce opet nadugo i nasiroko.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/01/2014 : 16:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Odlicno zlatane, prekrasne su...gamba je velik crtac i podcenjen zbog zagora....dok je ovo crtao u najboljoj zivotnoj dobi...mozda nas taj RS pozitivno iznenadi..

Bravo za ZlatanaDobri stari Western!!!

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 30/01/2014 : 17:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Gamba je meni najbolji u serijalu MR/Kit Tellera,tako i pamtim KT po njegovom crtezu,a imao je i kasnije dobre epizode sa Zagorom(stagod tko rekao i porekao!)
Ovaj Rocky slican Audie Murphyiju ili Rock Hudsonu(mozda otuda i ime)....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 30/01/2014 17:05:29
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 17:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mokypu

quote:
Originally posted by Johnny Difool

Malo sam listao prvi broj u SNK, i s razlikom plastificiranih korica koje svemu daju malo luksuzniji i dostojanstveniji izgled, sve je ostalo isto kao kod Marka, Bleka i Mikija.
Samo po sebi ne izgleda loše s tehničke strane (sadržaj je drugi par rukava), pa tko voli...

Da ne izgleda loše samo za te pare mogli su se potruditi da ubace barem predlist sa naslovom a ne ovako .

Istina,ali sigurno jih nisu stavljali ni u ifedizioni...kako je to licencno izdanje ifa ludens to nesme,nemoze ili nezna...

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 30/01/2014 : 17:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Gamba je meni najbolji u serijalu MR/Kit Tellera,tako i pamtim KT po njegovom crtezu,a imao je i kasnije dobre epizode sa Zagorom(stagod tko rekao i porekao!)

Meni se je jako sviđao crtež na Kitu Teleru kojeg je crtao LUIGI MERATI...a naravno i Gamba! Jedino nisam volio onaj crtež iz Gusara Crnobradog, Otmica Djevojke,...tko god je to crtao, nije mi se svidjelo....možda ču sada kada budem opet to pročitao drukčije doživjeti taj crtež.....
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 18:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Merati je odlican,slazem se...crta i carobnjaka zoltana kojeg ocekujemo u specijal izdanju v.g. uskoro...uvjerit cete se da je dobar crtac..-.meni drag ko gamna ako ne i vise.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/01/2014 : 18:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Meni se je jako sviđao crtež na Kitu Teleru kojeg je crtao LUIGI MERATI...a naravno i Gamba! Jedino nisam volio onaj crtež iz Gusara Crnobradog, Otmica Djevojke,...tko god je to crtao, nije mi se svidjelo....možda ču sada kada budem opet to pročitao drukčije doživjeti taj crtež.....

Montanari i Grassini su to crtali i nije se ni meni svidjelo,za razliku od Meratija.

Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 30/01/2014 : 18:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
kad bi se bar ovo čudo dovuklo do canzia (a to je već iznad broja 100)...lavezzolovo razdoblje me ne zanima. inače, od crtača mi je najdraža bila lina buffolente. nitko nije crtal grmalje i krupne živine kao ona
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2014 : 18:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
zašto mi nije čudno da se vama dvojici nije svidio crtež tandema Montanari/Grassani,koji su najbolji crtači na KIt Telleru?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 19:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Hmmm....m/g mi nisu vrh kod tellera ali su ok,bolji su mi ko u dilanu jer jim crtez vise vuce na komicno nego horor...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/01/2014 : 19:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Džedson

kad bi se bar ovo čudo dovuklo do canzia (a to je već iznad broja 100)...lavezzolovo razdoblje me ne zanima. inače, od crtača mi je najdraža bila lina buffolente. nitko nije crtal grmalje i krupne živine kao ona

care probaj bar od 70 broja nadalje...tu je jos lavazzolo ali tajanstveni zamak,kineska sekta,krstarenje...ima dobrih rendzera i prije 100 broja....probaj....zbog mene..

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 30/01/2014 : 20:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Merati je vrlo dobar, cak odlican crtac, i da, najbolji na Kit Telleru... Kakav crni Gamba Iako je ovdje Gamba daleko bolji nego na Zagoru.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 31/01/2014 : 13:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
u if edizioni je praksa da uz glavne i popularne junake,kao popratni strip dodaju i neke malo manje poznate,a koji su od istih autora nastali ili su u nekoj drugoj vezi sa njima...
tako imamo kod marka slučaj da nakon 80 brojeva samo markovih priča imamo i 20-ak priča u kojima je glavni lik alan mistero koji je završetkom marka nastavio ići kao dodatak bijelom sokolu...završetkom alana mistera,je kao dodatak bijelom sokolu išao novi junak ''Timbergek''.

kod bleka je slučaj da kao popratni strip u izdanju if edizioni izlazi junak ''Kinowa''.

kod kit telera već od prvog broja imamo popratnog junaka,već spomenutog rocky stara,koji bi trebao ići do broja 24 jer je toliko i izašlo epizoda tog junaka...
nakon toga ne znam šta bi moglo ići,ali koliko sam uspio vidjeti,da se lavezzolo pojavljuje i kao autor nekih drugih junaka,u saradnji sa gambom,ali onim drugim,radili su na junacima koje do danas nisam čuo,a riječ o ''rama apač'' i ''ray fox'' za koje vjerujem da će biti dva sljedeća stripa koji će ići kao dodatak kit teleru od broja 25 i dalje u izdanju if edizioni, kada rocky star završi...

u nastavku evo i par naslovnica od ova dva,meni,a vjerujem i mnogima ovdje,nepoznata junaka:

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 31/01/2014 : 17:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Prije sam u ZS i LMS bio lud za tim dodatnim pricicama: kratkog sadrzaja, idealne za zaspati... Sad mi je ok da se ne ubacuju u svim izdanjima, ali Tajanstvenom Alanu cu se radovati kad pocne izlaziti. A i ovi gore navedeni dobro izgledaju sudeci po naslovnicama. Ruzicasta buducnost!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/01/2014 : 17:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Prije sam u ZS i LMS bio lud za tim dodatnim pricicama: kratkog sadrzaja, idealne za zaspati... Sad mi je ok da se ne ubacuju u svim izdanjima, ali Tajanstvenom Alanu cu se radovati kad pocne izlaziti. A i ovi gore navedeni dobro izgledaju sudeci po naslovnicama. Ruzicasta buducnost!

istina...sreca nasa da cemo dobiti i te junake 2 lige u tim dodacima,to nitko ziv nebi vise objavio samostalno...jedva cekam tajanstvenog alana u marku i ovog junaka u malom rendzeru...malo dobre stare naive ne skodi u ovom podivjanom svijetu....hvala zlatane....

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/01/2014 : 21:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ima li šanse da recimo u Marku ili već negdje dočekamo Nepoznatog konjanika?
On mi je nekad bio jako dobar i drag, a tu je i Marcello.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Iwek
Starting Member

43 Posts

Member since 17/03/2013

Posted - 31/01/2014 : 21:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Iwek a Private Message  Reply with Quote
Rocky star mi djeluje kao drugi Tex Rama apeche se isto cini super.. mozda premase MR
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/01/2014 : 22:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iwek

Rocky star mi djeluje kao drugi Tex Rama apeche se isto cini super.. mozda premase MR

dobrodosao Iwek...i to bas na najboljem topicu ovog foruma...

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000