I obojica oskudno odjeveni usred mećave??!!?? Hajde još nekako Eskim, on je neranjiv pa valjda i superotporan na hladnoću i viruse, ali Duh sa sekirčetom? BTW, jesmo li Zagija ikad vidjeli barem prehlađenog, da ne kažem ozbiljnije bolesnog? Ono, da u kolibi danima leži pod temperaturom a da mu Chico kuha čajeve i pileću juhicu, pa ga kljuka makar aspirinima. Ali ne, i naš je junak neranjiv, pa je naslov ove epizode zapravo dvosmislen.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
To se cijeni, samo neka Ludens piči, da barem ovo ide svakih 15 dana, bio bi to san! Prelijepa naslovnica, ovaj put su boje super pogođene, a siguran sam da uživo izgleda još bolje.
To se cijeni, samo neka Ludens piči, da barem ovo ide svakih 15 dana, bio bi to san! Prelijepa naslovnica, ovaj put su boje super pogođene, a siguran sam da uživo izgleda još bolje.
Sve je super!Samo,treba malo pripaziti gdje ce se odbiti metak od Eskima.Tko bude kupio,neka pazi.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
svaki novi Zagor je meni vremeplov..povratak u neka skromnija ali sretnija vremena....nadam se da ne to netko ne shvati ko politički post...ali jbg...kad je istina.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Uh.. koliko se sjećam bilo je to hiljadudevetstoosamdeset i pete :) Zlatna serija je prilično bila pobrkala naslovnice originala ;) Tu negdje počinje prelaz sa "hrapavih" naslovnica ponovo na "glatke".. Ne otvaraju mi se sada kutije ZLS za provjerit..skužajte ako griješim :)
Uh.. koliko se sjećam bilo je to hiljadudevetstoosamdeset i pete :) Zlatna serija je prilično bila pobrkala naslovnice originala ;) Tu negdje počinje prelaz sa "hrapavih" naslovnica ponovo na "glatke".. Ne otvaraju mi se sada kutije ZLS za provjerit..skužajte ako griješim :)
sjećam se ko dijete da su hrapave epizode bile kao stare i cijenjene.
E za nas malo starije su te hrapave bile razočarenje jer su prije njih, u zlatno doba stripa, bile "glatke".. Onda, kako je stisla "Stabilizacija", Dnevnik pređe na jeftinije naslovnice ("hrapave").. Nove glatke, iz 1985-e su nam došle kao neko osvježenje. Međutim dolazi do sve bržeg rasta cijena stripova i naznaka katastrofalne inflacije koja slijedi. Al to je neka druga priča