Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 02/02/2014 : 11:06:31
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Provokator? Svašta. Zašto mi to svako malo neko nabija na... šta god već?!
Uostalom, evo prigodne (istinite) pričice, o stripovima, djevama, fudbalu i preljubi!
Jednog vrelog ljeta, u parkiću, na brdu, na asfaltnom terenu, bijaše organiziran turnir u malom nogometu. Bejah na terenu svaki dan, snimavši svaku ekipu koja se uspjela sastaviti, grickajući košpice, pijući gazirani napitak, što je samo svojom bojom, šećerom i gaziranošću podsjećao na Sprite. Nakon nekoliko dana, priđe mi slatkica, s pitanjem, radim li ja samo to?
Ta je slatkica tada već bila u višemjesečnoj vezi, sa likom kojeg sam znao otprije.
2bcntd.
pa ne poznaju te dovoljno
a što se tiče preljuba, sve se brzo zbiva, ne znam što bi rekao |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 04/02/2014 : 03:39:27
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by Kruger ...ima muškaraca koji se ne nose samo sa prirodnim zakonima
Istina je; no, oni su u tako malom procentu, da ih se zapravo treba postaviti pod statističku grešku.
s naseg zenskog stajalista, gledajuci statisticki, svi muskarci su pogreske.
pa da nema nas muškaraca sa greškom ili bez ne bi bilo ni vas ženskinja
Možda je najbolje objašnjeno baš ovde. |
Piši propalo! |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 11/02/2014 : 00:58:09
|
Just_Charlie vidim spominješ sin city, to je okrutan strip, pa tako je i ljubavna problematika pomalo okrutna, sve se svodi na to kako je mužjak dominantan nad ženkom ili na to kako ženka kontrolira situaciju ili pomaže mužjaku kad to treba mislim kako u ljubavi ne bi trebalo biti: dominacije, kontrole i pomagana, trebalo bi biti razumijevanja
meni je film bolji od stripa |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 11/02/2014 : 01:58:42
|
Just_Charlie vidim spominješ sin city, to je okrutan strip, pa tako je i ljubavna problematika pomalo okrutna, sve se svodi na to kako je mužjak dominantan nad ženkom ili na to kako ženka kontrolira situaciju ili pomaže mužjaku kad to treba mislim kako u ljubavi ne bi trebalo biti: dominacije, kontrole i pomagana, trebalo bi biti razumijevanja
meni je film bolji od stripa
ma sve ti je to..jubav u svojim nijansama
ja imam stripove. Obozavam ih i uzivam u crtezima. Volim i film. Marvela ili volis do daske ili.. volis Zagora |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 11/02/2014 : 02:30:01
|
A šta biva kada se ni u Marvelu a ni u Zagoru ne pronađeš?
pretpostavljam kako bi trebao čitati malog rendžera |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
Posted - 11/02/2014 : 02:31:17
|
ja imam stripove. Obozavam ih i uzivam u crtezima. Volim i film. Marvela ili volis do daske ili.. volis Zagora
a što ako viliš jedne i druge?? |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 11/02/2014 : 02:36:20
|
ja imam stripove. Obozavam ih i uzivam u crtezima. Volim i film. Marvela ili volis do daske ili.. volis Zagora
a što ako viliš jedne i druge??
Onda si dobar covjek, tolerantan i otvoren za sve price zivota. Laka ti noc Krugeru. Lijepo spavaj, ovdje kisa pere kao da je odlucila isprati sva sranja zivota s nasih ulica iz kojih se mi povlacimo u ovaj ljepsi i ugodniji svijet. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17111 Posts
|
Kruger
Advanced Member