forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Junakinje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/02/2014 : 21:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Ma, upravo to!
Čovječe, jednostavno ne znaš kada si pobijedila i kada treba stati.

Izvjesio sam ogromnu bijelu zastavu, digo ruke i reko evo daj prijedlog, radi što želiš, samo daj da ovo završimo.
Bilo šta.
Sve brišem, sve povlačim... ali izgledalo je uzaludno.
Oboje smo upropastili ovaj topic i davno mi je prestalo biti zabavno. Sada kada je i tebi, možemo li stati?

Nadam se da shvacas da nisam osoba koja uziva mlaku pobjedu.
Nema niceg bas u pustenoj pobjedi niti necijoj bijeloj zastavi koja
pobjedu nosi..niceg zanimljivog. Niti izazova. Nadam se da nisi toliko uzbudljiv u krevetu koliko si meni ovdje bio "napet".

Ima jedno zadovoljstvo kojeg nisi svjestan mozda.
Maleno ali ipak..
Ne bojim se nategnuti granice, preci ih, oblikovati po svojim potrebama, prenositi ih..
Previse ste se svi ovdje zatvorili, ogranicili sami sebe, ili se cak
netko ne umije sluziti beskonacnim slobodama koje se nalaze u nama i cekaju da ugledaju svjetlo dana.
Ne vjerujem da se itko doista boji bana, ali toliko ste zamoreni rezimom dugogodisnjim ovdje da nitko niti ne shvaca koliko to djeluje na psihu i slobodu duha, da se odvazite, zakoracite po rubu, budete alobodni, pisete slobodnim stilom..
Tolika iskompleksiranost, strah od svastare kao da u njoj mrak pojede zloceste djecake, ta neprestana podijeljenost foruma na nivoe, bas poput svijeta u NN stripu..
Ovdje nije zabranjena samo politika, ovdje imam osjecaj da ste si sami sebe zabranili..granice nisu ono sto prelazimo putovnicama, svijet koji vidimo ako dobijemo vizu..
najteze premostive granice su one koje si nametnemo sami i koje se nalaze u nama. A horizonti su nam na domak ruke, dodir prsta..
Odvaziti se na kreativnost van granica kreativnosti, a ostati umutar
granica i pravila..malen je korak, ali izgleda najtezi na svijetu.

To mi je bilo zadovoljstvo Ingm..nesto, nategnuti te van granica i osjetiti
covjeka u kontaktu s druge strane. Ne bice programirano da se plasi koraka kojeg jos niti ucinio nije.
E, vidis..to je pobjeda ovdje. Svih nas.

I, kakva je to jebena cestitka za Valentinovo? Poklon..poklon hocu, do kraja sutrasnjeg dana, ili te nataknem na sai.
Zamisli na Valentinovo biti nataknut na sai

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 14/02/2014 : 01:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
A, razumijem, ne samo pobjeda već satrti protivnika i sjećanje na njega, i zatim uživati u melodiji naricaljki njihovih žena

To ti može palit sa mnom, jer, kako narod kaže -Lako budalu zajebavat.
Evo, Cromwell te je, prije par strana, kratko poklopio jednim glagolom i riješio problem s tobom. Sa druge strane, ja sam pokušao razumjeti tebe i tvoje viđenje i stavove, i odkud odjednom taj otklon od one Charlie sa drugih topica... i dobio sam što sam dobio. Ipak, više volim uživo nego ispipavanje čovjeka s druge strane poruka. Previše nepotrebnih nesporazuma nastaje ovako.

OK, kad smo već otvorili svaštaru i ovdje- nečija sloboda bi trebala biti onolika dok ne počinje zalaziti u područje slobode nekog drugog. Dakle imamo granicu. Smijemo li, i koliko, prelaziti te granice, bez obzira na odvažnost.
Nametat sam sebi granice radi poštvanja ravnopravnosti i slobode nekog drugog, ili biti odvažan i preći iste ne osvrčući se na posljedice. Okej je ispitivati i koračati njihovim rubom, ali ,obično, to ne završava tu. Uz ispitivanje dođe i smjelost. Uz smjelost i mogućnost... a onda i sam prelazak granica tuđe slobode.
Da, 'svaštara' je u banani pod teretom svih mogućih pravila, ograničenja i zabrana, ali bilo je i drukčije... i nije išlo.
Bilo je ružno. Sve se završavalo sa psovkama, ustašama i sl. Znaš već.

Nije problem sa baniranjem- odslužiš kaznu ili se vratiš pod drugim nickom -već u autobaniranju. Nakon takvih uzavrelih rasprava, jedan dio vrijednih članova, duboko uvrijeđen, zauvijek je napustio site.
Krenulo bi,obično, zezanjem, sitnom provokacijom...ispitivanjem granica, a završilo sa majkama. Takvi smo, kakvi smo- čim nas malo pustiš, započnemo sa dokazivanjem svojih ultimativnih istina, ne obazirući se na granice i žrtve.
Nema plesanja po granici i slobode duha -odma se prelazi u krajnost. Zato, uz sav moj žal i sve negativnosti koja ta pravila donose 'svaštari' i nisam protiv njih.

A što se tiče Dana zaljubljenih...
pa, kad ti netko, pred samo Valentinovo, poruči da odlazi s drugim i, što je još i gore, u istoj poruci, spomene i frižider (znači da ga je ispraznila), a onda se vrati i pita za poklone...

Sa druge strane, previdjela si poruku same slike sa čestitkom.
Nije to obična čestitka.
Upučena je tebi i drugim Asgardijancima, dakle rasi bogova, što te uvršta u njihov panteon nordiskih božanstava.
Charlie, božica prelazaka granica, kreativnosti i šege.
Ili božica kreativne šege.
Loki se može pokupit u penziju.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/02/2014 : 10:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Hej, iz tvoja dva posta iskocile su mi dvije rijeci: "maskare" i "uzivo". Dani karnevala su u gradu. Sto mislis, ima li nas na forumu dovoljno, i voljnih za neku party ekipicu. S maskama ili bez?

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9421 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 15/02/2014 : 17:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 16/02/2014 : 02:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Hej, iz tvoja dva posta iskocile su mi dvije rijeci: "maskare" i "uzivo". Dani karnevala su u gradu. Sto mislis, ima li nas na forumu dovoljno, i voljnih za neku party ekipicu. S maskama ili bez?

Pa, i nije ti loša ideja.
Strip ljubiteli su poznati (pogotovo u Rijeci) kao sramežljiviji, pod nekim maskama bi možda svi bili opušteniji
Netko kao ti, ako si spremna to preuzeti na sebe, možda bi nas i mogla okupiti.
Samo postavila si pitanje na krivom podforumu. Ovdje malo tko zalazi.

Usput, evo Deers vraća topic na pravu stazu sa crtanim junakinjama.
Odlična Halo Jones
Hvala, Deers, na spašavanju stvari !

Još jedan- usput -
Transvision Vamp-

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 13:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Just_Charlie

Pa, i nije ti loša ideja.
Strip ljubiteli su poznati (pogotovo u Rijeci) kao sramežljiviji, pod nekim maskama bi možda svi bili opušteniji
Netko kao ti, ako si spremna to preuzeti na sebe, možda bi nas i mogla okupiti.
Samo postavila si pitanje na krivom podforumu. Ovdje malo tko zalazi.

Dobro.

Mislim da si imao potpuno pravo a i sama sam to znala, pa sam odustala.
Rijekica nam voli ostati pod maskama.

Edited by - Just_Charlie on 19/02/2014 02:26:27
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9421 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 16/02/2014 : 17:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://youtu.be/XGM2copueu4

Nisam znao za ovo. Super!

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/02/2014 : 18:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
E..stvarno..jebote..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9421 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 20/02/2014 : 19:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote

Moguća naslovnica četvrte knjige (da je do nje došlo).

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 21/02/2014 : 20:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Trolles de Troy in Lanfeust de Troy hynas:

C'ian:

Cixi:

Cuzamn:

Guewan:

xexe:

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: