forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/02/2014 : 15:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

quote:
Originally posted by Tonto

http://www.jutarnji.hr/osnivac-hg-spota-seli-u-veliku-britaniju--ucinit-cu-sve-da-niti-jedna-kuna-ne-dode-na-ovo-trziste-/1165059/

tak treba.

na njegovom mistu napravia bi isto

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/02/2014 : 15:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by sretan

Jesi li ikad bio u kontaktu s dijecom koja boluju od neizlječivih bolesti, s njihovim roditeljima ili osobljem koje vodi brigu o njima?

Osobno sam bio u kontaktu sa svim kategorijama ljudi koje navodima i znam o čemu pišem.

ajde nam onda napiši te svoje dojmove i usput i popis tih bolesti.
baš da vidimo.
inače ima stalno slučajeva da se za takvu dicu skupljaju novci za experimentalna ličenja.
po tebi bi ih tribalo odma eutanazirat?
i definiraj to "neizlječiva bolest" ?
znaš li koliko dice u Africi ima virus hIV-a?
triba li ih sve eutanazirat?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 14/02/2014 : 17:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Svašta si ljudi umišljaju da imaju pravo. Ubijati životinje, patiti oboljele, nametati drugima stavove i tko zna što sve ne.

Znači teško i neizlječivo oboljelu djecu, "humanosti" radi, treba ubijati, a teško i neizlječivo oboljele životinje...liječiti??

Zašto misliš da treba imati različite kriterije? Ja ih nemam.

Edited by - sretan on 14/02/2014 19:15:30
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 14/02/2014 : 19:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

quote:

Svakako imaš oboljelo dijete ili bilo kakvog dodira s tako teškim slučjevima da znaš o čemu govoriš, a pogotovo imaš obraza ograničavati nešto nekome. Lako je donisiti sudove o onečemu što nam je ustvari daleko i nemamo dodira s tim. Svašta si ljudi umišljaju da imaju pravo. Ubijati životinje, patiti oboljele, nametati drugima stavove i tko zna što sve ne.

A kako to da ljudi s tvojim stavom smatraju da se mogu igrati Stvoritelja i stavljati se iznad prirodnih zakona života i smrti? Otkud pravo pojedincu da odlučuje o životu i smrti? I to još tuđoj? I to djeteta?
Od stava da drugi zaslužuje umrijeti je mali korak do ideje da drugi treba umrijeti.
A onda: "dobrodošle plinske komore i gladomori, izvolite, sve smo napravili da nam se sretno vratite".

Baš oni koji se igraju sudaca i misle da imaju pravo donositi zakone koji nešto zabranjuju, ne mogu shvatiti da postoje i ljudi koje niti žele biti niti vjeruju u stvoritelje i sl. A kad ne vjeruj da nešto postoji onda se sigurno niti ne stavljaju u tu ulogu.

A kad već postavljaš pitanje o tome tko odlučuje o nečijem životu, pitam se je li dijete odlučilo i samo sebe začeti? Ja znam da sam začet željom svojih roditelja, kao što je i moje dijete začeto.

I treče pitanje koje postavljaš je šlag na torti, samo budali je to mali korak. Ne da je veliki korak nego je ponor.

Prosispitaj se malo, a svoje stavove slobodna stavi na kušnju životu kojeg živiš a ne vjerovanju u duhove. Zbog dogmatskog pogleda na svijet nisu u stanju prepoznati zlobu. Zlobu koju manifestiraš kroz misao da imaš pravo odlučivati u nečije ime, k tome još i daleko od problema s kojima se susreće. Nije sloboda toliki bauk da se treba toliko bojati, pogotovo za pojedince kojima ne trebaju pastiri u životu.
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 14/02/2014 : 19:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Jesi li ikad bio u kontaktu s dijecom koja boluju od neizlječivih bolesti, s njihovim roditeljima ili osobljem koje vodi brigu o njima?

Osobno sam bio u kontaktu sa svim kategorijama ljudi koje navodima i znam o čemu pišem.

baš da vidimo.
inače ima stalno slučajeva da se za takvu dicu skupljaju novci za experimentalna ličenja.

Što da vidiš!? Čitaj malo onda razgovore ljudi, ima sve na netu ako već nemaš negdje u okolicu bolnicu ili sličnu ustanovu da odeš malo volonitarati i upoznati se s njihovim poteškoćama u životu. Tko zna, možda ti netko tko nije u stanju izvršiti malu nuždu a kamoli svijestan da živi uopće, objasni kako uživa u svom životu. I kako ne želi da ga ubiju oni koji ga održavaju na životu.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/02/2014 : 19:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Teska tema za raspravu..no naravno da bi covjek mogao doci do konacnog stava u vezi ovog pitanja mora na neki nacin iskusiti tu bol i patnju..bilo na sebi, bliznjima ili sto kaze sretan volontirajuci u nekoj ustanovi..osobno da prozivljavam neizrecive bolove odmah bi potpisa da me eutaniziraju ma kako mlad bia..tako da sam u pojedinim slucajevima svakako za to rjesenje..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/02/2014 : 20:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

baš da vidimo.

Što da vidiš!? Čitaj malo onda razgovore ljudi, ima sve na netu ako već nemaš negdje u okolicu bolnicu ili sličnu ustanovu da odeš malo volonitarati i upoznati se s njihovim poteškoćama u životu. Tko zna, možda ti netko tko nije u stanju izvršiti malu nuždu a kamoli svijestan da živi uopće, objasni kako uživa u svom životu. I kako ne želi da ga ubiju oni koji ga održavaju na životu.

šta se sad izvrdavaš? izvoli odgovorit na pitanje.
i ako te baš zanima dovoljno san visia po staračkim domovima i vidia i nemočne i upišane i usrane i svakakve .
al gle čuda nije in se nešto odlazilo s ovog svita.
a za dicu s neizlječivim bolestima se svako malo skuplja lova.
siti se samo male Nore da dalje ne nabrajan.

Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 15/02/2014 : 08:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
Ništa ne izvrgavam vec mi se ne piše o ružnim iskustvima koje ionako možeš pročitat na internetu. Moje iskustvo je moje isustvo i kakve ono veze ima s tobom ma što ja napisao.

Edited by - sretan on 15/02/2014 08:53:34
Go to Top of Page

sretan
Average Member

593 Posts

Member since 16/11/2012

Posted - 15/02/2014 : 09:00:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sretan a Private Message
quote:

Govoriš o starijim ljudima koji su proživjeli nekoliko desetljeća solidnog života pa misle da tome nije kraj. A ovdje je tema djeca koja boluju od neizljčivih bolesti i nisu svijesna da uopće žive. Znači jednostavno miješaš stvari koje nikako ne možemo svrstati u istu kategoriju, i s toga su rasprava s tobom besmislena. Jednostavno ne razlikuješ neke osnovne elemente prilikom rasprave, a i tvrdoglav si jer misliš da je mišljenje koje si formirao nepogrešivo. S toga uživaj i raspravljaj sa sebi sličnima.

Edited by - sretan on 15/02/2014 09:03:15
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/02/2014 : 10:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Govoriš o starijim ljudima koji su proživjeli nekoliko desetljeća solidnog života pa misle da tome nije kraj. A ovdje je tema djeca koja boluju od neizljčivih bolesti i nisu svijesna da uopće žive. Znači jednostavno miješaš stvari koje nikako ne možemo svrstati u istu kategoriju, i s toga su rasprava s tobom besmislena. Jednostavno ne razlikuješ neke osnovne elemente prilikom rasprave, a i tvrdoglav si jer misliš da je mišljenje koje si formirao nepogrešivo. S toga uživaj i raspravljaj sa sebi sličnima.

eutanazija je prvo i odobrena za ove +18 a sad na dicu.
a ti raspravljat ionako ne moš, to i sam pokazuješ.
i nije ti prvi put

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 15/02/2014 : 12:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Mlađima od 18, zapravo mlađima od 21 jer je 18 premalo, a vrijedilo bi razmisliti i o 25 godina kao granici, se ne smije dopustiti donošenje takvih odluka jer jednostavno ne posjeduju ni zrelost ni obrazovanje ni pamet ni iskustvo da bi takve odluke mogli donositi.
To nema veze s pravom na eutanaziju kao takvim koje načelno svakako odobravam, ali tek kad se ispucaju sve druge mogućnosti produžavanja života uz olakšavanje boli i patnje.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/02/2014 : 11:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Sjetio sam se onog Gustava kad on kupuje kao sumanut:

http://www.tportal.hr/lifestyle/obiteljidom/315529/Podmukli-trikovi-kojima-vas-navode-da-vise-trosite.html

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 12:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Russian extreme: Top 10 adventures in the country

Spanning nine time zones and two continents, Russia is the world’s largest country and a land of limitless adventure. RIR picked out ten of the best escapades between the Gulf of Finland and the Bering Straight.

1. Ice-cycling across Lake Baikal

Siberia’s Lake Baikal is the world’s largest, deepest, and oldest lake. Baikal is a fine place to sit on the beach in summer, but true adventurers visit during winter. In 2010, an American-Venezuelan team completed the first winter circumnavigation around Baikal on bicycles, riding around the lake in 36 days. Strong winds keep Baikal free of snow, creating ideal conditions for winter cycling on bikes with studded snow tires.

2. Trekking in the Altai Republic
3. Travel to the North Pole from Murmansk ..

http://indrus.in/arts/travel/2014/02/14/russian_extreme_top_10_adventures_in_the_country_33067.html

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 16/02/2014 : 13:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Svaki komentar je suvišan!

http://www.jutarnji.hr/porazavajuci-podaci-cetvrtina-amerikanaca-nikada-nije-cula-da-se-zemlja-okrece-oko-sunca/1165586/

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 16:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Rudan

Kočijaši

http://www.rudan.info/kocijasi/

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 16/02/2014 : 17:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

http://www.vecernji.hr/svijet/svicarci-se-izjasnili-protiv-useljenika-920082

švicarci uvjek donesu mudre odluke

http://www.index.hr/vijesti/clanak/svicarska-odustala-od-potpisivanja-sporazuma-trziste-rada-obecane-zemlje-ostaje-zatvoreno-za-hrvate/727868.aspx
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 16/02/2014 : 18:31:31  Show Profile Show Extended Profile
http://www.pravda.rs/2014/02/16/doris-dragovic-dozivela-nervni-slom-posle-debakla-u-beogradu/
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/02/2014 : 18:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

http://www.vecernji.hr/svijet/svicarci-se-izjasnili-protiv-useljenika-920082

švicarci uvjek donesu mudre odluke

http://www.index.hr/vijesti/clanak/svicarska-odustala-od-potpisivanja-sporazuma-trziste-rada-obecane-zemlje-ostaje-zatvoreno-za-hrvate/727868.aspx

Mudra odluka

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 19:57:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Trava je u Americi legalna u 2 drzave. Sex s konjima legalan je u 23 drzave.

Having sex with donkeys is a part of growing up for some of the local boys on the northern coast of Colombia. We went to investigate this obscure tradition and foolishly said, "we'll believe it when we see it."

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/02/2014 : 20:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Plan 21 na djelu.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/novi-drzavni-vozni-park-271156904-kune-za-leasing-1581-auto-u-vladu-sabor-921416

Isušitelj močvare "mudro mudruje".
http://www.vecernji.hr/hrvatska/jovanovic-hocete-da-dodem-kocijom-u-ministarstvo-921470

http://www.vecernji.hr/hrvatska/pogledajte-ogromnu-kompoziciju-vagona-s-automobilima-za-mup-921504
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 20:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Batleri 10 batlera a ja ne mogu naci sebi niti jednog

The 10 Greatest Butlers in Pop Culture History

Reginald Jeeves
From: Jeeves & Wooster
First Appeared: 1915
But What Does He Do? Technically, Jeeves isn’t actually a butler—he’s a valet, which means he serves one man rather than a particular household or family—but his duties are essentially the same: Take care of Bertie Wooster’s day-to-day domestic needs.
Does He Possess The Requisite Snarky Attitude? Oh, yes. Of the many, many things that Jeeves is a master at, the well-placed sarcastic bon mot is most definitely one.
Does He Go Above and Beyond the Call of Duty? Considering the seeming ineptitude with which Wooster approached almost everything in life, simply ensuring that his master didn’t bankrupt or injure himself involved tasks far outside of Jeeves’ official remit.

...

http://www.wired.com/underwire/2014/02/pop-cultures-best-butlers/

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 16/02/2014 : 23:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
http://e-kako.geek.hr/zdravlje/kako-ispravno-obavljati-veliku-nuzdu/

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 16/02/2014 23:14:04
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/02/2014 : 01:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Plan 21 na djelu.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/novi-drzavni-vozni-park-271156904-kune-za-leasing-1581-auto-u-vladu-sabor-921416

Isušitelj močvare "mudro mudruje".
http://www.vecernji.hr/hrvatska/jovanovic-hocete-da-dodem-kocijom-u-ministarstvo-921470

http://www.vecernji.hr/hrvatska/pogledajte-ogromnu-kompoziciju-vagona-s-automobilima-za-mup-921504

http://www.index.hr/vijesti/clanak/duga-kolona-novih-drzavnih-automobila-stala-u-vrapcu/727990.aspx

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/02/2014 : 01:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ima se,meže se

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/02/2014 : 19:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Lijepo i dirljivo...

http://www.index.hr/black/clanak/susret-koji-im-je-zauvijek-promijenio-zivote-prijateljstvo-psa-i-djecaka-osvojilo-internet/729151.aspx

Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.45 seconds. Snitz Forums 2000