Author |
Topic |
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/02/2014 : 15:16:06
|
quote: Originally posted by Garfield_Mo
Ne kontam kako ljudi koji imaju platu od 150 eura uopste mogu preziviti, a ne da kupuju stripove. S tim param covjek sebi ne moze priustiti ni kiosk izdanje, ali za to ti je mozda kriva drzava u kojoj zivis ili tako neko, a ne izdavaci.
150 je najmanja plata, oko 300 bi trebalo da je prosecna, pa tako ima i jacih plata (uglavnom u drzavnom sektoru) da bi se doslo do proseka. Da je lose, lose je. Ali je upravo kriva drzava za sve i posusnjare koje se 25 godina vrte ukrug, sjase Kurta - uzjase Murta a u medjuvremenu odrzavaju dobre odnose Kurta i Murta. Kurtici i Murtici se drze uz Kurte i Murte i sakupljaju za njima sta god mogu. Ostali najebu. A i on ti je politicar, moze on iznutra nesto vise o tome, ja sav taj smrad gledam sa strane u nadi da mi uskoro vide ledja kad vec ja ne mogu njihova. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/02/2014 : 15:24:28
|
Je li itko od vas pogleda ponekad aukcije? Ja kako sam opazio,najjaci kupci su iz Srbije. Uglavnom isti prodavaci,ist kupci. Sto mi je najsmijesnije, iz Srbije kupuju u Hrvatskoj ZS/LMS. Pa ako Srbija nije puna toga (ZS/LMS),koje onda. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38105 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 16/02/2014 : 15:29:42
|
quote: Originally posted by Tutta
Je li itko od vas pogleda ponekad aukcije? Ja kako sam opazio,najjaci kupci su iz Srbije. Uglavnom isti prodavaci,ist kupci. Sto mi je najsmijesnije, iz Srbije kupuju u Hrvatskoj ZS/LMS. Pa ako Srbija nije puna toga (ZS/LMS),koje onda.
Ovo je jedini sajt sa specijalizovanim aukcijama na stripove. Kada bi u Srbiji bilo nečeg sličnog i ponuda-potražnja bi bila veća :) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/02/2014 : 15:30:13
|
quote: Originally posted by Poli
@Tex Willer
Und wie geht es mit der Deutschen? :)
Es geht Nadam se do juna da polozim jezik, pakleno mi je tezak, nisam uopste talenat za jezike a nemacki je jako specifican. Onda do kraja godine da sredim administraciju i adio zauvek. Mozda dodjem godisnje na par dana da se zapijem s drustvom i to je to, ostalo slobodno vreme cu sigurno pametnije da utrosim van ove vukojebine.
Edit : Navraticu i do Slovenije sigurno, imam dobre prijatelje tamo iz vojske, rodjeni brat mi je u Sloveniji, dcopica moram da dovucem negde da se vidimo pa ako si voljan mozemo i da se upoznamo tad i popijemo neku |
Edited by - Tex Willer on 16/02/2014 15:33:48 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/02/2014 : 15:32:29
|
quote: Originally posted by surfer
telleru, uvrijedio si hiljade postenih fanova koji ne kupuju luksuzne, tvrdo uvezane, sareno obojane stripove za djecu.
Citat teller:
...jebesga citat ono sto moze kupit svaki klosar za par kunica...i poslje obrisat dupe..
trebao bi se ispricati svima, jer znas i sam sta ce ljudi misliti o tebi nakon ovoga...
e sad gledam...istina je,ispao sam bezobrazan i uvrijedljiv..sam bog zna da mi to nije bila namjera...evo iako imam dobru platu kad se blizi kraj mjeseca i meni nije 2.40 tako malo...ili 18 kuna ako hocete...kazem samo da kad se otvori topic o alkoholu,bancenju i pusenju odmah nabije 10 stranica...svi se hvale kako piju,lokcu skupi alkohol i pusu skupe cigare,neki manje kulturni se hvalu i kurvama....sve je to ok,vasi novci -vas zivot...ali tada ne pregovarate da su pice,cigare i kurve skupe...znam wele da covjek za funkcioniranje treba i hranu...ona je skuplja svakim danom pa se iztrpi...sve je skupo samo su luksuzni stripovi preskupi...sa 250 naklade strip ne moze bit jeftin...cak ni onaj sa 300....malo nas ima,malo je novca u kruzenju..a zato nisu krivi izdavaci...oni formuraju cijene da prezivljavaju...neznam za izdavaca da se obogatio... Dade imaju svoj posao uz njega imaju libellus...znam da ce neki odahnut ako zatvore libellus...jer gledaju samo za svoju guzicu....sebicnost i egoizam je sveljudska pojava...nije samo ovog foruma... Moj post je bio uvredljiv i iskrena isprika/izvinenje svima koji su se u njemu prepoznali...to mi nije bila namjera....ni u ludilu...toliko mozga i kulture u 46 imam...samo me ponesu emocije ponekad...a nisam usamljeni slucaj na forumu. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 16/02/2014 15:35:16 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/02/2014 : 15:40:14
|
quote: Originally posted by teller
e sad gledam...istina je,ispao sam bezobrazan i uvrijedljiv..sam bog zna da mi to nije bila namjera...
Takvog te volim A od svega pobrojanog samo su kurve luksuz Alkohol i cigare spadaju u bolesti zavisnosti, kao i kolekcionarstvo Da nije tako ne bi se ni vodile ovolike rasprave oko stripova |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4102 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 16/02/2014 : 16:05:09
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Ajde budimo realni, Teks Viler, kaubojac za čitanje po wc šoljama, autobusima, strip komercijalan za široke mase tih 80-godina svima dostupan za ono pročitaš-baciš, danas košta 3000 dinara, skoro 30 evra u zemlji Srbiji gde ljudi rade za 150 evra. Znači od plate imaš 5-6 komada.
Zar je ovo realno ????????????????????
Jebote,ako nevolis TEXA nemoj ga spominjati,koji kurac stalno ponavljas Tex ono,Tex ovo,dosta vise,nemoras kupovati,kupuj zagora!!!! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38105 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 16/02/2014 : 16:25:53
|
quote: Originally posted by Tex Willer
@Tex Willer
Und wie geht es mit der Deutschen? :)
Es geht Nadam se do juna da polozim jezik, pakleno mi je tezak, nisam uopste talenat za jezike a nemacki je jako specifican. Onda do kraja godine da sredim administraciju i adio zauvek. Mozda dodjem godisnje na par dana da se zapijem s drustvom i to je to, ostalo slobodno vreme cu sigurno pametnije da utrosim van ove vukojebine.
Edit : Navraticu i do Slovenije sigurno, imam dobre prijatelje tamo iz vojske, rodjeni brat mi je u Sloveniji, dcopica moram da dovucem negde da se vidimo pa ako si voljan mozemo i da se upoznamo tad i popijemo neku
Moze.
Pitam jer sam i sam ponovo pao u nemacki, moram neki puno laksi ispit poloziti (poslovni jezik) ali mi je isto pakleno tesko posle nekih 15-20 godina od srednje skole. Plus oduvek me odbijao nemacki i njihov der/die/das te lepljenje reci. Brrrr, samo da izdrzim jos ovo pa da ga se ponovo ne taknem sledecih 15-20 godina, da Bog dao!
Ali razumem tebe. No, sam bi pokusavao skoro bilo gde drugde samo ne na svapskom podrucju. Radije i na Cesku ili Slovacku, ionako ih vec nesto razumem.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/02/2014 : 16:40:48
|
Moze.
Pitam jer sam i sam ponovo pao u nemacki, moram neki puno laksi ispit poloziti (poslovni jezik) ali mi je isto pakleno tesko posle nekih 15-20 godina od srednje skole. Plus oduvek me odbijao nemacki i njihov der/die/das te lepljenje reci. Brrrr, samo da izdrzim jos ovo pa da ga se ponovo ne taknem sledecih 15-20 godina, da Bog dao!
Ali razumem tebe. No, sam bi pokusavao skoro bilo gde drugde samo ne na svapskom podrucju. Radije i na Cesku ili Slovacku, ionako ih vec nesto razumem.
Clanovi, red reci u recenici, glagoli sa razdvojivim prefiksom, predlozi koji vuku padez, glagoli koji vuku predlog a oni opet padez... ma katastrofa. A ja sam nemacki poceo od nule, ako ne racunam ono "op trt gewesen sein" iz Otpisanih i sieben s kartanja Ne volim nemacki, ali Nemce i Nemacku strahovito postujem i to bi mi bio izbor uvek. Otvorena je sad i Kanada, Norveska se otvara, Katar i jos neke arapske zemlje, ali Nemacka mi je onako simbol necega mocnog i neunistivog. I bas hocu tamo. A Ceska i Slovacka, su mi takodje prelepe, a iz istocne Nemacke i jako blizu
Pici malo filmove, muziku (Die Ärzte su ludaci u najpozitivnijem mogucem smislu) i ako ti bilo sta treba u vezi knjiga, interaktivnih programa za ucenje, javi se na PM ili mail u profilu, pa cu da te uputim. Ima svega i za poslovni nemacki.
Malo privatizovasmo topik, mada nista preterano pametnog nije bilo receno, tako da ni ovo ne odskace |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
bluefield
Average Member
Czech Republic
931 Posts
Member since 22/01/2011 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/02/2014 : 16:51:11
|
quote: Originally posted by King Warrior
best of
Dobar, samo gde mene omladinca napravi starijeg od Tellera Ili si me pobrkao s Carsonom |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 16/02/2014 : 17:20:38
|
quote: Originally posted by King Warrior
best of
Dobar, samo gde mene omladinca napravi starijeg od Tellera Ili si me pobrkao s Carsonom
godine nisu vazne...vazan je izgled..cuo si za puzeve koji pomladuju kozu i obraz?.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 16/02/2014 17:21:48 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 16/02/2014 : 17:27:15
|
cuo si za puzeve koji pomladuju kozu i obraz?..
Jesam, jeo sam te puzeve. Il je trebalo nesto drugo da se radi s njima |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 16/02/2014 : 17:42:57
|
cuo si za puzeve koji pomladuju kozu i obraz?..
Jesam, jeo sam te puzeve. Il je trebalo nesto drugo da se radi s njima
to su ti isti koji su meni posisali salo sa trbuha i poravnali i izgladili kozicu na pisi... Nadam se da su bili ukusni.... |
|
Edited by - teller on 16/02/2014 17:44:40 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 16/02/2014 : 21:07:56
|
quote: Originally posted by zeljko
šo mene u best of šta sam ja zgriješio?
preuzmi odgovornost...svi smo krivi...sto smo se pustili timberu da nas navuce na tanak led...dok on slini na nove "jeftine" zagor kolorce...evo,ja se pokrivam po usima i proklinjem svoju prebrzu gubicu i los smisao za humor... |
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/02/2014 : 21:44:53
|
King odlicno si ovo napravio!
Ja sam indirektno spomenut samo, tako da odlicno! Hahahaha