forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/02/2014 : 13:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

Dakle, ne znam jesam li u pravu kada ponekad pomislim da mnogi muskarci zene promatraju kroz prizmu svojih majki?

u redu, a šta kažeš i misliš-čisto tvoj stav, ako dečka kad je beba ostavi majka, onda mali več rano sazna od neprave majke, da nije prava majka. A i ta neprava majka napusti ga kad je još u osnovnoj školi? a onda odrasta sa bolesnim ocem(huntingtonova bolest). Npr.

Ne znam, nema pravila. Ovo je beskonacna tema. Znam da ima primjera
kako su upravo u tako nekako teskim zivotnim uvjetima ljudi stasali
u prekrasne osobe.

u hvala za to-prekrasna osoba

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/02/2014 : 13:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Inace, Krugi, odjebi s ovog topica navlakusom da fajt mene i kikija i ostalih potpiris jer jenjava i preusmjeris ovdje.
Tenkju.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/02/2014 : 13:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dakle, ne znam jesam li u pravu kada ponekad pomislim da mnogi muskarci zene promatraju kroz prizmu svojih majki?

u redu, a šta kažeš i misliš-čisto tvoj stav, ako dečka kad je beba ostavi majka, onda mali več rano sazna od neprave majke, da nije prava majka. A i ta neprava majka napusti ga kad je još u osnovnoj školi? a onda odrasta sa bolesnim ocem(huntingtonova bolest). Npr.

Ne znam, nema pravila. Ovo je beskonacna tema. Znam da ima primjera
kako su upravo u tako nekako teskim zivotnim uvjetima ljudi stasali
u prekrasne osobe.

u hvala za to-prekrasna osoba

Eto vidis. Nema na cemu. :)
Moje postovanje, Risar.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/02/2014 : 13:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Hvala jednako :) trebamo i muškarci ponekad malo da zaplačemo na ženskom ramenu

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 05/02/2014 13:56:43
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/02/2014 : 13:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inace, Krugi, odjebi s ovog topica navlakusom da fajt mene i kikija i ostalih potpiris jer jenjava i preusmjeris ovdje.
Tenkju.

odlazim

nisam imao takvih namjera, samo sam ti htio zahvaliti
ionako sam uzeo kokice i gledam predstavu na onom topicu
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 06/02/2014 : 00:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala jednako :) trebamo i muškarci ponekad malo da zaplačemo na ženskom ramenu

peces li jos kruh u noci?
Vec odavna imam zelju ispeci kruh s vlascem, jednom nasla u pekarnici i
jako je dobar ali ga vise nema. A ja zaboravim kupiti svjezi vlasac.
Moram se sjetiti ovih dana toga.

Laku noc svima.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/02/2014 : 01:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Sve sam sigurnija da u povezanosti muskarca i zene, koja je toliko snazna i dugotrajna, prozeta do srzi bliskoscu koja se rijetko ostvaruje, muskarac razvije culo kojim nepogresivo osjeti da se zena,
iako fizicki odvojena, i psihicki odvaja od njega.
Bez grubosti u rijecima, svađe ili manjka interesa, u pauzi između njenih rijeci, on zna kako da tisinu slusa. Dok ona dise, on osjeca dusu voljene zene, i ne zeli da ga u njoj nema toliko vise.
Ne poduzima nista, niti ista nova cini.
Radi sve isto kao uvijek, ali na toliko bezbroj novih nacina
rasplamsa vatru, kojom podsjeti zenu zasto je jedini kome je dopustila da ju opcini..

laganica za noc.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/02/2014 : 01:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

jebenti!

uz glazbeni predah. i nesto za moje oci.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 10/02/2014 : 02:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

majke ti bozje!
(drug tito-nisam ja ;-))

ne cini meni dobro ova kombinacija Jaggera i Veddera..obojica odjednom su mi previse.
Ima li mjesecine nocas? Da zavijam onak, radi reda..
ovo je vrazje djelo!

forgive me father, I Have Sinned. A lot!
I sad odoh skoncat u paklu ognjenom i svrsit u krevetu ovaj dan. majke ti bozje!

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/02/2014 : 15:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Bila sam gladna. Kupila sam si u pekarnici kukuruzni klipic.
Sad ga ne mogu jesti od smijeha.
Vise nisam gladna.
Jedan klipic dnevno dovoljan je da se odrzi linija.
Umrit cu. Od gladi. Klkpic od kukuruza je kriv za sve.
Zasto im daju to ime??

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/02/2014 : 16:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
U frizideru trgovine trazim putar. Nasla sam ga ali i ugledala " Hajducki mlijecni namaz"
S oznakama Hajduka i natpisom - hajduk zivi vjecno- i pomislim da to nije mozda ono iz vica u kom se splicane priprema za prosvjede. Jedna tovcka odnosila se na jogurt za Hajduka, njega da kupe i upute za jaja, da uzmu s klasu, jeftiniju...
Bi mi milo na to sve od Splita pa kupim 2 hajducka namaza.
Umrila sam od smijeha a jedva sebi dosla nakon klipica.
Podjem na blagajnu pa si mislim..nece se splicanima u prosvjede pa artikle proslijedili dalje. S oznakama Hajduka.
Pitam se. Oli im se nece u prosvjede, oli oni to nas ovdje zajebaju. Dali nam rekvizite prosvjedne pa sad ajmo Rijeka!
A?
P.s. kupila sam jaja s oznakom L.
Splitskim uputama za prosvjednom velicinom s, usprkos!
Jebi se Splite. Rijeka bar ima veca jaja. Ako nis drugo.

Slobodnim stilom, na putu doma. Nek me samo netko krivo pogleda.
Imam hajducki namaz i velika jaja.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/02/2014 : 00:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Umjesto ruza i srcolikih kicastih svijeca, cokoladnih sarenih omota - kemijske cistione savjesti zbog svih propustenih prilika, lazi, zanemarivanja, otuđenja, nepovjerenja, umjesto isforsiranog dana romantike koja to vise nije, vec kupovna moc ciscenja savjesti i punjenja blagajni trgovcima umjesto istinskih osjecaja koji se zive po sjecanju..

"Asleep" by Peter Schipperhey

The sculpture depicts Christina laying on her husband's grave. This wonderful sculpture is the perfect embodiment of one’s deepest emotions after the passing away of a loved one, to be there with them, to desperately hold on and to never let go.

Edited by - Just_Charlie on 14/02/2014 00:37:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/02/2014 : 11:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bila sam gladna. Kupila sam si u pekarnici kukuruzni klipic.
Sad ga ne mogu jesti od smijeha.
Vise nisam gladna.
Jedan klitic dnevno dovoljan je da se odrzi linija.
Umrit cu. Od gladi. Klkpic od kukuruza je kriv za sve.
Zasto im daju to ime??

da,stvarno zašto. valjda misle na klipove kukuruza ili motora

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/02/2014 : 20:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Valentine's Day in Syria

A man holds a baby in his arms following a reported airstrike in the northern Syrian city of Aleppo on Friday. Fadi Al-Halabi, Agence France-Presse

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/02/2014 : 20:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/02/2014 : 22:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Hvala vam, dragi moji forumsitići, slatke su te male gestice vase.. :)

Znate..izgubila sam prijatelja..ne mogu vjerovati da ovo pisem, ali pisem i pruzam mu priliku da vidi da sam nasjela te se uskoro javi i kaze: "Jesam te!"..
Umro je "Hlapicev" tata.
Umro je najbolji tata, ljudina i veliki zajebant.
Neka mu bude..idem nasjesti i ovaj put i jos jednom pa da mu opet odgovorim nesto u stilu: "Dva put je dva put!"..
Bio mi je snaga koja mi je bila potrebna, nosio me svojim neprejebivim duhom i zajebancijom i nikada radije nisam pustala da me netko pređe, kao sto sam njemu, svaki puta iscekujuci kakvog aduta ima u rukavu.
Jucer sam ga, po ne znam koji put vec istaknula kao uzor, kao primjer najboljeg samohranog roditelja na daleko, djeca su bila njegov zivot i svetinja, a ponos je njegov, poput vatrometa sirio se uokolo i obasjavao nas, mene, koja sam se u njegov duh i snagu godinama i nebrojeno puta sklanjala..
Darko je osoba uz koju nikada nisi mogao pomisliti da se on negdje zavrsava..imao je snagu i tok Dunava, sve oko sebe je istrenirao da ne pomislimo da je nesto nemoguce, tesko, konacno..da ne postoji nesto sto on ne moze stjerati u kurac jasno i glasno.
Tesko je sada prihvatiti da je ipak moguce da ode bez komentara, bez pozdrava.. vlastitog nabrijanog statusa na fejsu, u kom nas svih..nekud posalje..kao sto je to neki dan ucinio iz bolnice - cak ni rjeciti Matija mi osim: "E jebiga M. Ovo ocito ni Biljac nije planirao", nema drugo za reci. Ode Darko, na ovaj put, bez pozdrava, bez rijeci..
Opet mi je dobrano smjestio, samo vise nemam priliku biti ko dijete uz njega, da moja bas mora biti zadnja. Po prvi put placuci, umjesto smijehom, za Darka trazim svoje posljednje rijeci ..

Bio si majstor zajebancije..ali ovaj put si stvarno pretjerao.
Neces me uskoro s :"jesam te!" nasmijati, zar ne?
Vjernici kazu da idu u raj. Vjerujem da ces ti, kao ateista i veliki hedonista naci se negdje u Francuskoj ili dragoj ti Siciliji.. jer ti se jednostavno ne zavrsavas.

Edited by - Just_Charlie on 14/02/2014 22:05:37
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 12:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Exciting Old-Hollywood news this Valentine’s Day: a film about Katharine Hepburn’s 25-year love affair with Spencer Tracy, who famously remained married throughout the relationship, is being developed for the screen. Variety reports that the project would chronicle the iconic couple’s entire romance—“from their meeting at MGM before making Woman of the Year in 1942 to Tracy’s death in 1967 after they worked on Guess Who’s Coming To Dinner.”The pair, who co-starred in nine movies together, famously lived separately throughout their relationship. It was not until after Tracy’s wife died in 1983, that Hepburn publicly acknowledged the affair, even writing about it in her autobiography Me: Stories of My Life.

http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/katharine-hepburn-spencer-tracy-movie?mbid=social_facebook

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 12:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
nije sve ni za "kolekciju ludosti i zanimljivosti" ..

Bez prestanka je kišilo nad Rijekom (fotoesej)

Nije ovo nikakav propagandni tekst o Rijeci i njezinoj kiši, dapače, ovaj je post prije neka posveta jednoj tako "ozloglašenoj" pojavi u ovome gradu kao što je ta stalna, vječna, beskrajna kiša, za koju neki kažu da pada i više i češće nego u Londonu. Dobro, te brojke nisu ni toliko važne, činjenica je da kiša pada i pada, i to kada počne, ne prestaje, doslovno tjednima, ponekad mjesecima. Nije istina da Rijeka nema suhih dana: o, ima, ima i bure, ima i jako hladnih dana sa snijegom, ima i vrućih ljetnih, proljetnih i jesenskih dana, ima i sparnih dana, kada temperatura prelazi trideset, a vlaga je neizdrživa... ali kada bi me netko pitao kako bih u jednoj riječi opisao Rijeku, to ne bi bili ni ljudi, ni ulice, ni zgrade, ni vrućina, ni bura, ni obitelj, ni posao, ni ništa drugo nego baš kiša. Ona, zapravo, dok onako dosadno pada, kao da zgusnutim, kondenziranim sadržajem znači baš sve. Ona je i godišnja doba, i grad, i vreva, i praznina, i promet, i ljudi, i tržnica, i shopping mallovi, i škole, i institucije, i krize, i uspjesi, ona je moje najranije sjećanje na ovaj grad prije više od trideset godina, i mirisi portuna na neke maneštre, ona je jednostavno - Rijeka. Pa nekako uspijevam nadrasti sve ono loše što donosi kiša: vlagu, zatvorenost, nelagodu, depresiju... i zakoračiti u svijet iza kiše i njezine vlažne sivobojne kulise. I koliko nas god grad okupirao svojim poslima, koliko god bili uronjeni u svakodnevicu, ovu kišu kao klimatsko-psihološku stvar nikako ne uspijevam ignorirati.
Ono drugo, a ne manje bitno, jest da grad, nakon što ga dobro upoznate, a poznajemo ga oboje jako dobro, više ne moramo gledati kao lijepo zamotani slatkiš, lijepu lutkicu, nešto slatko, već tako počinje reflektirati naše unutrašnje stanje, stanje koje je naizgled u donjem dijelu sinusoide raspoloženja, ali isto tako i stanje koje znači povratak sebi, svojim unutrašnjim potrebama.
Tada, kada se po prvi put pojavi ta dosada od kiše, negdje krajem ljeta, to je dosta dramatično, sa strašnom grmljavinom koja nas uvijek dohvati nekako sa zapada, pomalo nespremne, onako otupljene od dugoga vrućeg ljeta što ga se, iako znamo reći da smo ga siti, nikada zaista ne zasitimo. ...

vise na:

http://milanzagorac.blogspot.com/2013/03/bez-prestanka-je-kisilo-nad-rijekom.html

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2014 : 23:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

Za vas ne znam, meni se odlazi u ljeto.
gle, otvorila sam portal za odlazak.. Nemojte slijediti moje tragove
u pijesku. Nikamo ne vode, osim u malo moje samoce.
Imam osjecaj kao da dugo nisam bila tamo, pa sam se pozeljela..

Edited by - Just_Charlie on 16/02/2014 23:43:28
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/02/2014 : 14:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Za zenu koja malo spava, i to rijetko radi u pidjami, velik je problem pronaci si toaletu za pidjama party. To ni nonice danas vise ne nose, sta butige nude. Kap parfema se ne racuna kao pidjama, zar ne?
Moram poc dalje...
Ovo je javljanje uzivo iz proljetnog i zivahnog grada. U potrazi za pidjamom, slobodnim sstilom...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/02/2014 : 00:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobro forume..gdje se ja sad nalazim? Cekam taksi u drustvu nekih zagrebcana koji su mi pobrkali ulice. U zraku neki znak poput betmena,,.
Dobro..jesam u filmu.. ili sam u nekoj ulici koja nije pokrivena batman znakom. Koja cudna noc...

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/02/2014 : 00:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi nije prvi put,,u rodnom gradu.. cekajuci taksi.. cavrljam s nekim ljudima. Zicaju me cigaretu.. pitaju me,, jesam li strankinja zbog naglaska..jer govorim kao engleskinja... ovo mi nije prvi puta..i odgovaram da sam se nedavno vratila iz Bangkoka...prsti mi malo zebu, ali ovo iskustvo nakon ponoci je jebenica...

Edited by - Just_Charlie on 22/02/2014 06:28:40
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/02/2014 : 00:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
JC malo si spila, pa te razmemo, neeee, biće dobro drugi dan to jes danas

nije loše malo uživat u životu
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 22/02/2014 : 00:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dosadjujuci se u ocekivanju taksija..usla sam u nocni bus.
Saznajem da je besplatan..a komad od sorefa* krece i ne da mi van.. pojasnjava do kud da se vozim s njim, i dalje nastavim taksijem.. Stvarno..ja kao da sam doista s Andromede stigla..toliko poznajem nocu ovaj grad..A malo sam i popila,, zato sam svima,,poput strankinje simpaticna.

*sofer

Edited by - Just_Charlie on 22/02/2014 06:30:49
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/02/2014 : 00:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
to što si malo popila nije problem
problem je što si simpatična nekolicini na ovijem forumu
to što si pomalo malo popila to je sastavni dio života

zar bi ti trebalo kvarit veselje??
Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000