forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus ga preterao sa cenom ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/02/2014 : 15:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Prema svecu i tropar.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2014 : 15:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

Ne kontam kako ljudi koji imaju platu od 150 eura uopste mogu preziviti, a ne da kupuju stripove. S tim param covjek sebi ne moze priustiti ni kiosk izdanje, ali za to ti je mozda kriva drzava u kojoj zivis ili tako neko, a ne izdavaci.

150 je najmanja plata, oko 300 bi trebalo da je prosecna, pa tako ima i jacih plata (uglavnom u drzavnom sektoru) da bi se doslo do proseka. Da je lose, lose je. Ali je upravo kriva drzava za sve i posusnjare koje se 25 godina vrte ukrug, sjase Kurta - uzjase Murta a u medjuvremenu odrzavaju dobre odnose Kurta i Murta. Kurtici i Murtici se drze uz Kurte i Murte i sakupljaju za njima sta god mogu. Ostali najebu. A i on ti je politicar, moze on iznutra nesto vise o tome, ja sav taj smrad gledam sa strane u nadi da mi uskoro vide ledja kad vec ja ne mogu njihova.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 16/02/2014 : 15:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
Je li itko od vas pogleda ponekad aukcije? Ja kako sam opazio,najjaci kupci su iz Srbije. Uglavnom isti prodavaci,ist kupci. Sto mi je najsmijesnije, iz Srbije kupuju u Hrvatskoj ZS/LMS. Pa ako Srbija nije puna toga (ZS/LMS),koje onda.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/02/2014 : 15:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

@Tex Willer

Und wie geht es mit der Deutschen? :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 16/02/2014 15:26:00
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/02/2014 : 15:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Je li itko od vas pogleda ponekad aukcije? Ja kako sam opazio,najjaci kupci su iz Srbije. Uglavnom isti prodavaci,ist kupci. Sto mi je najsmijesnije, iz Srbije kupuju u Hrvatskoj ZS/LMS. Pa ako Srbija nije puna toga (ZS/LMS),koje onda.

Ovo je jedini sajt sa specijalizovanim aukcijama na stripove. Kada bi u Srbiji bilo nečeg sličnog i ponuda-potražnja bi bila veća :)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2014 : 15:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

@Tex Willer

Es geht Nadam se do juna da polozim jezik, pakleno mi je tezak, nisam uopste talenat za jezike a nemacki je jako specifican. Onda do kraja godine da sredim administraciju i adio zauvek. Mozda dodjem godisnje na par dana da se zapijem s drustvom i to je to, ostalo slobodno vreme cu sigurno pametnije da utrosim van ove vukojebine.

Edit : Navraticu i do Slovenije sigurno, imam dobre prijatelje tamo iz vojske, rodjeni brat mi je u Sloveniji, dcopica moram da dovucem negde da se vidimo pa ako si voljan mozemo i da se upoznamo tad i popijemo neku

Edited by - Tex Willer on 16/02/2014 15:33:48
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/02/2014 : 15:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by surfer

telleru, uvrijedio si hiljade postenih fanova koji ne kupuju luksuzne, tvrdo uvezane, sareno obojane stripove za djecu.

Citat teller:

...jebesga citat ono sto moze kupit svaki klosar za par kunica...i poslje obrisat dupe..

trebao bi se ispricati svima, jer znas i sam sta ce ljudi misliti o tebi nakon ovoga...

e sad gledam...istina je,ispao sam bezobrazan i uvrijedljiv..sam bog zna da mi to nije bila namjera...evo iako imam dobru platu kad se blizi kraj mjeseca i meni nije 2.40 tako malo...ili 18 kuna ako hocete...kazem samo da kad se otvori topic o alkoholu,bancenju i pusenju odmah nabije 10 stranica...svi se hvale kako piju,lokcu skupi alkohol i pusu skupe cigare,neki manje kulturni se hvalu i kurvama....sve je to ok,vasi novci -vas zivot...ali tada ne pregovarate da su pice,cigare i kurve skupe...znam wele da covjek za funkcioniranje treba i hranu...ona je skuplja svakim danom pa se iztrpi...sve je skupo samo su luksuzni stripovi preskupi...sa 250 naklade strip ne moze bit jeftin...cak ni onaj sa 300....malo nas ima,malo je novca u kruzenju..a zato nisu krivi izdavaci...oni formuraju cijene da prezivljavaju...neznam za izdavaca da se obogatio...
Dade imaju svoj posao uz njega imaju libellus...znam da ce neki odahnut ako zatvore libellus...jer gledaju samo za svoju guzicu....sebicnost i egoizam je sveljudska pojava...nije samo ovog foruma...
Moj post je bio uvredljiv i iskrena isprika/izvinenje svima koji su se u njemu prepoznali...to mi nije bila namjera....ni u ludilu...toliko mozga i kulture u 46 imam...samo me ponesu emocije ponekad...a nisam usamljeni slucaj na forumu.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 16/02/2014 15:35:16
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2014 : 15:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

e sad gledam...istina je,ispao sam bezobrazan i uvrijedljiv..sam bog zna da mi to nije bila namjera...

Takvog te volim
A od svega pobrojanog samo su kurve luksuz Alkohol i cigare spadaju u bolesti zavisnosti, kao i kolekcionarstvo
Da nije tako ne bi se ni vodile ovolike rasprave oko stripova
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4102 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 16/02/2014 : 16:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Timber Bil

Ajde budimo realni, Teks Viler, kaubojac za čitanje po wc šoljama, autobusima, strip komercijalan za široke mase tih 80-godina svima dostupan za ono pročitaš-baciš, danas košta 3000 dinara, skoro 30 evra u zemlji Srbiji gde ljudi rade za 150 evra. Znači od plate imaš 5-6 komada.

Zar je ovo realno ????????????????????

Jebote,ako nevolis TEXA nemoj ga spominjati,koji kurac stalno ponavljas Tex ono,Tex ovo,dosta vise,nemoras kupovati,kupuj zagora!!!!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/02/2014 : 16:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

@Tex Willer

Es geht Nadam se do juna da polozim jezik, pakleno mi je tezak, nisam uopste talenat za jezike a nemacki je jako specifican. Onda do kraja godine da sredim administraciju i adio zauvek. Mozda dodjem godisnje na par dana da se zapijem s drustvom i to je to, ostalo slobodno vreme cu sigurno pametnije da utrosim van ove vukojebine.

Edit : Navraticu i do Slovenije sigurno, imam dobre prijatelje tamo iz vojske, rodjeni brat mi je u Sloveniji, dcopica moram da dovucem negde da se vidimo pa ako si voljan mozemo i da se upoznamo tad i popijemo neku

Moze.

Pitam jer sam i sam ponovo pao u nemacki, moram neki puno laksi ispit poloziti (poslovni jezik) ali mi je isto pakleno tesko posle nekih 15-20 godina od srednje skole. Plus oduvek me odbijao nemacki i njihov der/die/das te lepljenje reci. Brrrr, samo da izdrzim jos ovo pa da ga se ponovo ne taknem sledecih 15-20 godina, da Bog dao!

Ali razumem tebe. No, sam bi pokusavao skoro bilo gde drugde samo ne na svapskom podrucju. Radije i na Cesku ili Slovacku, ionako ih vec nesto razumem.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2014 : 16:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moze.

Pitam jer sam i sam ponovo pao u nemacki, moram neki puno laksi ispit poloziti (poslovni jezik) ali mi je isto pakleno tesko posle nekih 15-20 godina od srednje skole. Plus oduvek me odbijao nemacki i njihov der/die/das te lepljenje reci. Brrrr, samo da izdrzim jos ovo pa da ga se ponovo ne taknem sledecih 15-20 godina, da Bog dao!

Ali razumem tebe. No, sam bi pokusavao skoro bilo gde drugde samo ne na svapskom podrucju. Radije i na Cesku ili Slovacku, ionako ih vec nesto razumem.

Clanovi, red reci u recenici, glagoli sa razdvojivim prefiksom, predlozi koji vuku padez, glagoli koji vuku predlog a oni opet padez... ma katastrofa. A ja sam nemacki poceo od nule, ako ne racunam ono "op trt gewesen sein" iz Otpisanih i sieben s kartanja
Ne volim nemacki, ali Nemce i Nemacku strahovito postujem i to bi mi bio izbor uvek. Otvorena je sad i Kanada, Norveska se otvara, Katar i jos neke arapske zemlje, ali Nemacka mi je onako simbol necega mocnog i neunistivog. I bas hocu tamo. A Ceska i Slovacka, su mi takodje prelepe, a iz istocne Nemacke i jako blizu

Pici malo filmove, muziku (Die Ärzte su ludaci u najpozitivnijem mogucem smislu) i ako ti bilo sta treba u vezi knjiga, interaktivnih programa za ucenje, javi se na PM ili mail u profilu, pa cu da te uputim. Ima svega i za poslovni nemacki.

Malo privatizovasmo topik, mada nista preterano pametnog nije bilo receno, tako da ni ovo ne odskace
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/02/2014 : 16:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
best of

Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
931 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 16/02/2014 : 16:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
A ja budala čitam svih 10 stranica topica,a na kraju sve stručno i pregledno.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2014 : 16:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

best of

Dobar, samo gde mene omladinca napravi starijeg od Tellera
Ili si me pobrkao s Carsonom
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/02/2014 : 17:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

best of

Dobar, samo gde mene omladinca napravi starijeg od Tellera
Ili si me pobrkao s Carsonom

godine nisu vazne...vazan je izgled..cuo si za puzeve koji pomladuju kozu i obraz?..

Edited by - teller on 16/02/2014 17:21:48
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/02/2014 : 17:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

cuo si za puzeve koji pomladuju kozu i obraz?..

Jesam, jeo sam te puzeve. Il je trebalo nesto drugo da se radi s njima
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/02/2014 : 17:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

cuo si za puzeve koji pomladuju kozu i obraz?..

Jesam, jeo sam te puzeve. Il je trebalo nesto drugo da se radi s njima

to su ti isti koji su meni posisali salo sa trbuha i poravnali i izgladili kozicu na pisi...
Nadam se da su bili ukusni....

Edited by - teller on 16/02/2014 17:44:40
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/02/2014 : 18:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
@king warrior
kinže, stvarno si king!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/02/2014 : 19:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
šo mene u best of šta sam ja zgriješio?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/02/2014 : 19:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ja spomenuo Texa jednom, a vidi ovo...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/02/2014 : 21:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

šo mene u best of šta sam ja zgriješio?

preuzmi odgovornost...svi smo krivi...sto smo se pustili timberu da nas navuce na tanak led...dok on slini na nove "jeftine" zagor kolorce...evo,ja se pokrivam po usima i proklinjem svoju prebrzu gubicu i los smisao za humor...

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/02/2014 : 21:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
King odlicno si ovo napravio!

Ja sam indirektno spomenut samo, tako da odlicno! Hahahaha

A ko je ovo rekao ja ne kupujem ni kondome vise?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 17/02/2014 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
http://www.limundo.com/kupovina/Casopisi-stripovi-i-igre/Stripovi/Bonelli/DILAN-DOG-dnevnik-broj-50-GRANICE-VREMENA/21208481

I posle kazu LL skup.

http://www.limundo.com/kupovina/Casopisi-stripovi-i-igre/Stripovi/Lunov-Magnus-Strip/BLEK-STENA-USPLAMTELO-MORE-LMS-BROJ-160/21196749

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 17/02/2014 20:22:31
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/02/2014 : 20:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
I još kažu da je samo malo ljudi ludo za davati ogroman novac za HC stripove...

gle koliko ljudi je spremno dati 2000 i kusur dinara na ubuđaven sc :D

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 17/02/2014 : 20:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

http://www.limundo.com/kupovina/Casopisi-stripovi-i-igre/Stripovi/Bonelli/DILAN-DOG-dnevnik-broj-50-GRANICE-VREMENA/21208481

I posle kazu LL skup.

http://www.limundo.com/kupovina/Casopisi-stripovi-i-igre/Stripovi/Lunov-Magnus-Strip/BLEK-STENA-USPLAMTELO-MORE-LMS-BROJ-160/21196749

Definitivno previse, posebno za DD!
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000